Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Weer een week is voorbij gevlogen. Ik besef het amper dat het deze week alweer kerst is. De dagen vliegen echt voorbij en ik kom tijd tekort. Werken, tussendoor nog wat aan mijn blog doen, klussen en daarnaast ook nog een beetje voor tijd voor jezelf nemen en voordat je het weer is het weer maandag. Benieuwd wat ik afgelopen week deed, kijk dan met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Een beetje een wazige foto, maar maandag had ik mijn nieuwe jurkje van de Sissy-Boy aan die trouwens nu erg leuk geprijsd is! Ik had hem zien hangen en kreeg hem niet uit mijn hoofd. Kocht hem dus uiteindelijk toch, jammer dat hij nu nog veel goedkoper is.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Altijd fijn zo aan het werk gaan. Mijn werkplek en computer (toetsenbord en dergelijke) waren professioneel gereinigd, dat is toch wel fijn. Als je soms kijkt wat er allemaal in het toetsenbord aan vuil zit, jakkes!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Als ik in Zwolle werk loop ik in de pauze altijd even een rondje door de binnenstad. Dit is net nadat het nieuws naar buiten kwam dat alle winkels gingen sluiten. Hier was het nog rustig, een half uur later was het gekkenhuis en stonden er enorme rijen bij de Rituals en dergelijke, best gek om te zien.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Dinsdag ben ik thuis aan het werk aan mijn blog. Achter de schermen lopen een aantal dingen achter en daar ben ik een hele tijd mee bezig (denk aan mails en administratie). Het lukt me daarnaast dan soms niet nieuwe content online te zetten. Zeker omdat het ’s avonds donker is en ik geen foto’s kan maken is dat lastig.

Goed, maar deze foto ging dus om mijn laptop kabel die ik al weken kwijt was en eindelijk terug vond.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Jullie hadden gezien dat mijn Pools aardewerken suikerpotje kapot was gevallen en ik wilde heel graag een nieuwe. Ik kreeg super veel lieve berichtjes met sites waar ik er eentje kon bestellen en zelfs iemand bood aan er eentje uit Polen mee te nemen, zó lief! Uiteindelijk ben ik toch voor een suikerpotje van HK Living gegaan uit de 70’s collectie omdat ik daar ook een aantal kopjes van heb en ze zo leuk vind.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Ik ga lekker door met diamantjes plakken. Ik vind het heerlijk werk om te doen, het is lekker rustgevend en ik merk dat ik dat wel nodig heb op dit moment.

Woensdag

Van woensdag heb ik helemaal geen foto’s, maar een spannende dag was het ook niet. Ik was aan het werk en ’s avonds deed ik waarschijnlijk vrij weinig.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Danny brengt mij ’s ochtends naar het werk omdat het heel hard regent. Ik neem ’s middags vrij om een aantal dingen te kunnen regelen maar heb dus geen fiets of vervoer bij mijn werk staan. Ik ga dus lopend naar huis. Een lekkere wandeling van een half uur, niet verkeerd met zulk weer! Ik had trouwens wel geluk want daarna regende het weer.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

’s Avonds komt een vriendinnetje langs en bestellen we weer bij de Beren. Ze woonde eerst in Zwolle en daar woont ze nu niet meer en ze wilde heel graag Beren eten. Nou, geen straf hoor.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

En ik haalde lekkere lavacakes en deed deze in de oven, jummie.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Laatste dagje van het jaar in Apeldoorn werken. Op vrijdag werk ik altijd in Apeldoorn en de rest van het jaar ben ik vrij op vrijdag. Gek zeg dat het deze week gewoon alweer kerst is.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Op vrijdag halen we vaak wat lekkers, dit keer is het vis!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

De receptioniste in Apeldoorn had een prachtige kersttrui. Daar wilde ik even een foto van sturen naar mijn (PEC Zwolle fans) vrienden. Ze konden het helaas niet zo waarderen. Ik vond het wel grappig.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Vrijdag komt ook mijn pakketje met vilten vogeltjes voor in de kerstboom binnen. Ik zag ze voorbij komen via een Instagram advertentie en was op slag verliefd. Ik ben gek op kleine vogeltjes die in de tuin zitten en kon het echt niet weerstaan. Ik kocht ze trouwens bij Sjaal met Verhaal, de vogeltjes zijn in Nepal gemaakt door vrouwen die een eerlijk salaris krijgen. Dus ik steunde ook nog eens een mooi doel.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Lekker op de bank met een dekentje en Animal Crossing. Heerlijk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Tijd voor ontspanning en ik plak weer wat diamantjes.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Mijn bestelling met nieuwe Venalisa lakken komt binnen. Nieuwe kleuren, een andere topcoat en een glittertopcoat die je met een magneetje moet doen. Ben benieuwd!

Voor de rest is zaterdag een rustige dag. We doen het huishouden, boodschappen, gaan even op bezoek bij Danny’s opa en oma en doen ’s avonds een spelletje.

Zondag

Zondag is ook een rustige dag. De mannen klussen in de tuin en gaan op zolder verder aan het volgende project. Samen met mijn moeder maak ik eten en rommelen wat in het huishouden. Niet heel spannend dus.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2020

Maar dit wilde ik jullie niet onthouden, ga tig pogingen heb ik eindelijk een goede sneeuwpop!

Aankomende week is het natuurlijk kerst en ik werk gewoon alle overige dagen. Vandaag (dinsdag) was ik vrij en wilde ik flink aan het werk gaan. Maar ik voelde me totaal niet fit (maandelijkse feest en ontzettend last van mijn darmen). Had al twee nachten amper geslapen dus er kwam niet veel werk uit mij. Kerst vieren we natuurlijk ook. We gaan naar mijn ouders en schoonouders. Wel met een kleiner gezelschap als anders maar vast net zo gezellig.

Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  22 december 2020 at 21:09

  Mooie jurk waarin je staat te stralen…..
  Heerlijke gerechten van de beren.
  Wat pech dat jij niet zo lekker was..
  Mooie versiering voor in de kerstboom.

  Fijne feestdagen

 • Reply
  Priscilla
  22 december 2020 at 21:10

  Haha die trui ik dacht gelijk dat gaan mensen in je omgeving niet leuk vinden die van Pec houden….ik ben zelf ook voor Pec en had vroeger ook een seizoenkaart voor toen nog Fc Zwolle en ik heb een collega die voor de Eagles is haha dus dat is altijd erg gezellig:p

 • Reply
  Merel
  23 december 2020 at 09:28

  Ik krijg door jou zoveel zin in Animal Crossing!

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  23 december 2020 at 10:32

  Heerlijke maar drukke week! Ik vind dit soort overzichten altijd zo fijn om even te lezen. :)
  Die vogeltjes in de kerstboom zijn leuk, ook mooi dat je gelijk een goed doel kunt steunen met een aankoop. <3

  Liefs
  x

 • Reply
  HY
  2 augustus 2021 at 00:04

  Hoi hoi 👋

  Heb je al wel eens venalisa Peel off base gel geprobeerd? En hoe werkte de glitter gel met de magneet :)?

  Ik ben erg benieuwd! Groetjes uit Brabant

 • Laat een reactie achter