Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was een week van klussen aan de zolder, lekker eten (zoals gewoonlijk), een afspraak in Amsterdam en natuurlijk heb ik weer heel wat uurtjes achter de computer gezeten om te werken.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Maandag ben ik aan het werk en als ik dat af heb help ik mijn ouders mee op de zolder, het begint op te schieten. Vooral de wanden vermaken, stroom juist aanleggen, alles isoleren en dergelijke is heel erg veel werk. Niet zo een spannende dag dus.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Ook dinsdag zijn mijn ouders de hele dag bezig met klussen en ik help waar kan mee maar moet ook nog veel doen aan werk dus dat doe ik ook. ’s Avonds eten we quinoa met onder andere broccoli en kip. Ik had nog nooit quinoa gehad en vond het super lekker! Het was trouwens een gerecht van Marley Spoon. Met de kortingscode BYARANKA2019 krijg je trouwens 50% korting op je eerste box.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Woensdag heb ik weer een dagje Amsterdam op de planning staan, ik ga naar een gezellige kerstborrel van een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ik trek natuurlijk mijn mooie glittertrui van de Miss Etam aan. Kreeg super veel berichtjes van jullie dat jullie ook de trui en rok hadden besteld of gekocht, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Allemaal lekker, wat een feest deze dagen voor mijn slokdarm en maag!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Nog even voor de kerstboom!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Ik ben echt super blij met de nieuwe Noord-Zuid lijn in Amsterdam. Ik kan nu vaak lekker blijven zitten in de trein en in Amsterdam Zuid uitstappen en dan de metro naar het centrum pakken. Zoals nu ook weer naar de Vijzelgracht. Vind het altijd wel bizar om te denken dat zo ver onder de grond allemaal metro’s rijden.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Woensdagavond hebben weer een spelletjesavond en mijn vriendinnen en ik waren zo enthousiast over het Escape Room spel (lees hier onze ervaringen) dat we besloten een nieuw avontuur uit de doos te proberen. Dit keer gaan we voor de wat moeilijkere variant Nuclear Countdown. Het spel zit weer totaal anders in elkaar dan Prison Break die we als eerst hadden gespeeld. Je merkt wel dat hij echt moeilijker is maar met goed samenwerken komen we er weer uit, de tijd was weer zo voorbij en ontzettend spannend. Wil je het spel nog voor oud en nieuw in huis halen, bestel hem dan hier.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Ook donderdag ben ik weer de hele dag aan het werk en heb ik weer genoeg te doen. Rond 3 uur ben ik klaar en moet ik nog even de stad in, ik ga gezellig met mijn buurvrouw!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Ook word er nog een nieuwe Bloomon bos gebracht! Ik laat hem nu om de 3-4 weken komen omdat hij altijd langer dan 2 weken staat en ik het zonde vind hem dan helemaal uit elkaar te halen en in kleinere vaasjes moet stoppen, want je betaald er genoeg voor. Dit keer krijg ik natuurlijk een mooie kerstbos. Wil je zelf ook Bloomon, met de code arankahave krijg jij een gratis vaas en ik een gratis bos bloemen.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Kijk hoe mooi hij deze keer weer is! <3

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Als ik naar bed wil gaan zie ik dit, ik smelt helemaal, zó lief!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Vrijdag regent het pijpenstelen en is het grauw, ik heb dus geen zin om uit bed te gaan en hoef eigenlijk niet veel meer qua werk te doen. Tussen kerst en oud en nieuw kan ik net zo goed de boel sluiten. Bedrijven zijn dicht, niemand kijkt op mijn blog en iedereen viert vakantie, dus het is lekker rustig op de mail en alles staat klaar. Ik besluit dus lekker in bed The Handmaid’s Tail te kijken. Ik ben trouwens super blij met mijn nieuwe HP Pavilion 360 laptop, die kun je omklappen en zo heerlijk serie kijken (hij heeft ook touchscreen!).

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Samen met Elise ga ik nog lekker lunchen en kletsen we goed en lang, heerlijk zo een spontane afspraak. Goede vriendinnen zijn heel kostbaar, dat merk ik maar weer.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Elise, Sanne en ik geven elkaar met kerst een kerstpakket, dit was de mijne en ben er super blij mee! Kan ik weer lekker bakken, ruiken, spelen en eten!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Dit is toch het beste gevoel van de wereld? Een lege wasmand. Helaas duurt het nooit lang.

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Mila!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

We zijn twee dagen met de CV aansluiten bezig geweest, we hadden namelijk nog geen verwarming op zolder. Ze hangen eindelijk, alle buizen zijn aangelegd (klote werk) en nu moet mijn vader ze nog op de leidingen van de CV aansluiten en dan hebben we eindelijk verwarming!

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Als bedankje dat mijn ouders ons zo veel helpen nemen we ze mee uit eten, lekker bij Eten & Zo!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 51 – 2018

Zondag is een typische zondag, ik slaap uit, kijk tig afleveringen van The Handmaid’s Tail, we gaan op familiebezoek in Dronten en we hangen ’s avonds lekker op de bank, heerlijk!

Deze week is natuurlijk een drukke en gezellige week met de feestdagen. Vandaag ben ik lekker aan het werk, morgen vieren we kerst bij mijn ouders en woensdag bij mijn schoonouders. Donderdag en vrijdag werk ik en voor het weekend en oud & nieuw hebben we nog helemaal geen plannen want vrij uniek is. We gaan het zien! Jullie een hele fijne week met fijne feestdagen gewenst!

Marley Spoon & Escape Room is onderdeel van een betaalde samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  rachel
  24 december 2018 at 12:44

  ziet er weer lekker vol en gezellig uit :D
  jullie ook hele fijne dagen meis x

 • Reply
  chucky1012
  24 december 2018 at 21:36

  Gezellige en lekkere drukke week had je ;-)
  Wat is de zolder mooi geworden…
  Prachtige outfit heb je aan op de foto bij de x-mas tree…..

  Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

 • Reply
  Mariska
  25 december 2018 at 10:48

  Wel fijn inderdaad dat de verwarming ook werkt, zeker met dit koude weer. Je link van Bloomon werkt niet goed ;)

 • Laat een reactie achter