Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Dit keer een beetje later dan normaal maar dat komt echt door alle drukte. Een weekendje Berlijn en dan meteen weer door aan het werk waardoor ik geen tijd had om aan mijn blog te werken. Maar hierbij mijn afgelopen week met een hoop gezelligheid.

Maandag & Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Maandag en dinsdag was ik zoals gewoonlijk aan het werk. Op het werk werden we weer goed verwend met lekker gebak. Volgens mij zijn dit rolletjes uit Meppel gevuld met room, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

’s Avonds ga ik naar een vriendinnetje toe en spelen we Rummikub, een nieuwe oude verslaving van ons. Normaal spelen we het in de app tegen elkaar, maar in het echt is het natuurlijk veel leuker.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Woensdag is mijn vrije dag en ben ik druk in huis aan het werk. Natuurlijk moeten er ook boodschappen gedaan worden en ik koop even goedkopere kerstzegels bij de Etos van Sandd. Ineens zie ik een heel klein bord van André Hazes staan. Ik moet er wel om lachen, zo lijkt het net een hele kleine man (of ik ben gewoon heel groot).

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Ben ik de enige volwassene die de Albert Heijn mini’s geweldig vind? Ik heb er zelfs een bord voor gekocht.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Mila! <3

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

De rest van de dag ben ik gewoon aan het werk, heel spannend.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

’s Avonds besluit ik me iets meer dan normaal uit te sloven, ik maak harricot verts met spek uit de oven, super lekker!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Donderdag ga ik na het werk nog even langs de Action, kijk hoe leuk deze cadeauverpakking is!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Vrijdag hebben we met het werk een kerstdiner. Ik neem mijn kerstjurkje dus alvast mee. Hij is trouwens van de Bonprix.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

We gaan chique eten bij de Havixhorst, super mooi hier!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Gezelligheid! Naast eten hebben we ook een pubquiz, super leuk! Nadat iedereen gaat ga ik ook snel naar huis, want volgende dag moet ik weer vroeg op Schiphol zijn.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Daar gaan we dan, naar Berlijn voor de kerstmarkten! We hadden dit al in de zomer geboekt omdat we toen belachelijk goedkope vliegtickets tegen kwamen. We besloten toen impulsief te boeken en nu gaan we eindelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Yes! Dit was voor ons beiden de eerste keer Berlijn en we stapten meteen goed uit op Alexanderplatz. Overal kerstmarkten!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Natuurlijk kun je ook op een kerstmarkt eten, maar even warm zitten vonden we ook wel prettig dus besloten lekker uit eten te gaan bij Maredo, een dikke aanrader trouwens.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Volgende kerstmarkt!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Dit hebben we iedere dag als toetje gehad, totaal geen straf.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Natuurlijk ook nog even in het donker naar de Brandenburger Tor.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Zondag begint de dag slecht, vooral heel erg veel regen. Onderweg naar de Brandenburger Tor kwamen we ineens de bekende Joodse herdenkingsplaats tegen. Heel indrukwekkend om doorheen te lopen.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Natuurlijk ook nog even een foto met daglicht maken!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Aangezien het keihard regende besloten we maar even te schuilen met een Chai Latte.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Uiteindelijk knapte het weer behoorlijk op en gingen we weer vrolijk door met door de stad banjeren. Dit gebouw was echt prachtig. Je kunt blijkbaar ook gratis in de koepel (moet je wel reserveren van te voren) maar dat wisten we toen nog niet.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Checkpoint Charlie! Stiekem had ik daar iets meer van verwacht, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Volgende kerstmarkt! Hoe leuk is deze beker?

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

We besluiten aan het eind van de middag ook nog langs de Berlijnse muur te kopen met de gedenkplaats. Heel indrukkend ook weer. Bizar wat hier allemaal gebeurt is…

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

Kerstmarkt … ik ben de tel kwijt. Maar ook deze was echt super leuk! Misschien wel een van de leukste in Berlijn.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2019

En met deze toffe foto sluit ik het overzicht af.

Deze week heb ik niet een hele spannende week. Maandag was ik nog in Berlijn, dinsdag aan het werk, woensdag vrij, donderdag en vrijdag ben ik nog aan het werk op kantoor. Dit weekend hebben we een verjaardag en voor de rest doe ik heel rustig aan. Ik merk echt dat ik op ben en mijn rust moet pakken, dus dat doe ik dan ook maar heel verstandig. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Leuke week weer!

    Met dat ik de foto’s bekeek vroeg ik me af hoe je nog zoveel dingen kunt ondernemen naast je werk. Totdat ik het einde las. Veel leuke dingen kosten ook energie. Dus soms is verstandige keuzes maken noodzakelijk. Bij mij persoonlijk in ieder geval wel😉

  2. Groot gelijk dat je lekker je rust gaat pakken! Ik volg elke week trouw je dagboek en vind het oprecht rot om te zien dat je het zo druk hebt. Probeer genoeg te ontspannen, alleen of met de mensen die belangrijk voor je zijn. Dat is waar het uiteindelijk om gaat! Hele fijne feestdagen gewenst Aranka, maak er wat moois van. :)

  3. Leuke foto’s! Die kerstmarkt ziet er leuk uit :)
    Ik hoop dat je kerstkaarten wel netjes bezorgd worden. Ik heb vorig jaar ook met Sandd gestuurd maar sommige werden veel te laat bezorgd en een paar ook helemaal niet. Terwijl ik ze netjes op tijd in die bus bij de Etos had gedaan.
    Hele fijne feestdagen gewenst! En lekker uitrusten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *