Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Goedemorgen (of inmiddels middag denk ik als jullie dit zien) en leuk dat jullie weer met meekijken naar mijn afgelopen week. Ik heb sinds gisteren de nieuwe versie van WordPress en ik snap er helemaal niets van en alles is anders dus het duurt nogal een tijd om dit artikel live te krijgen. Goed, afgelopen week stond vooral in het teken van heel veel lekker eten en leuke dingen doen. Kijk je mee?

Maandag

Van maandag heb ik helemaal geen foto’s, ik had een afspraak in Amsterdam maar die ging blijkbaar niet door zonder dat ik daar vanaf wist dus ik was blij dat ik zelf nog even een mailtje stuurde naar de desbetreffende partij. Goed, ik had dus blijkbaar een hele dag om thuis te werken wat ideaal was want ik moest ontzettend veel doen. Ik ben de hele dag druk bezig geweest met werken en content maken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Dinsdag ben ik ook de hele dag aan het werk en ik wil voor de feestdagen nog een aantal recepten delen. Ik begin dus met het maken van stoofperen vroeg in de ochtend en tussendoor ben ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Stoofperen in het sap en aan de kook brengen. Het stoofpeertjes recept met handige variatie tips staat trouwens al online!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

En dit is het resultaat, ziet er lekker uit toch?

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Ook gaan we natuurlijk weer fanatiek verder met de zolder!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Woensdag ben ik de hele dag in Amsterdam te vinden voor een workshop van Hertog ijs om heerlijke desserts te maken voor de feestdagen. Ik maakte onder andere een Baked Alaska Cake die er echt fantastisch uitziet en ook nog eens makkelijk te maken is. Het recept van de Baked Alaska Cake heb ik natuurlijk ook gedeeld. 

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Kijk nou hoe mooi hij is geworden?!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Donderdag ben ik de hele ochtend aan het werk en ’s middags vraagt een vriendinnetje samen te gaan lunchen, maar we wilde niet naar Zwolle. We besloten eens een keer naar Hattem te gaan een klein stadje hier net over de IJssel. Het heeft een super leuk oud centrumpje en we besluiten een lekker eitje te nemen.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

We struinen door de straatjes en kijken in de leuke boetiekjes en nemen nog een kopje thee en een gebakje bij De Normaalste Zaak. Het is een super leuk zaakje waar ook mensen met een beperking helpen, super leuk en mooi om te zien. Blijkbaar is het van dezelfde instelling die naast mijn huis zit, dat maakt het nog leuker. En als je op zoek bent naar een heerlijk stukje taart voor niet al te veel geld, ga hier heen!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Vrienden zijn een dagje weg, dus ik laat deze twee eventjes uit.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Bij De Normaalste Zaak waren ze ook Kniepertjes aan het bakken en aangezien Danny en ik die echt heerlijk vinden kocht ik een zakje. We aten ze lekker op tijdens Expeditie Robinson. 

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s, ik was als een gek aan het werk en maakte verschillende artikelen, foto’s en campagnes. ’s Avonds heb ik het hele huishouden nog gedaan en ging lekker vroeg naar bed, ik was kapot.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Zaterdag hadden een vriendinnetje en ik gepland lekker te gaan shoppen in Roermond. Je kon over de koppen lopen zo druk maar het was wel weer erg leuk. Roermond is echt mijn favoriete outlet om te winkelen.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Natuurlijk kan deze (veel te dure) Limburgse Vlaai niet ontbreken.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Ik had een heel wensenlijstje met sjaals, tassen, schoenen en leuke kleding, maar ik ging alleen met deze veel te foute zonnebril van Furla naar huis. Dit is zeg maar zo een zonnebril die eigenlijk veel te fout en groot is, dat hij tof is. Ik voel me nu een ultieme jetsetter.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Patat onderweg als avondeten. Je ziet het al wel, mijn week is weer erg gezond geweest. ’s Avonds had ik ook nog een verjaardag van een andere vriendin dus daar ging ik ook nog heen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Goedemorgen Mila! 

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Samen met mijn schoonmoeder en schoonzus ging ik voor het eerst naar een musical en was heel benieuwd. We hadden dit mijn schoonmoeder cadeau gedaan en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten. Toen ik de gemiddelde leeftijd van de zaal zag dacht ik nog ‘dit worden drie lange uren’… Maar uiteindelijk vond ik het echt super leuk en Simone Kleinsma en William Spaaij speelden echt fantastisch. Hij draait nog maar een maand maar als je nog kaartjes kan krijgen, zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

Daarna gaan we lekker uit eten bij Rancho op het Leidseplein.

Lief dagboek en lezeressen week 50 – 2018

En uiteindelijk gaan we rond 8 uur weer richting de trein en weer naar huis. Het was een gezellige en vooral hele leuke week. Veel leuke en sociale dingen gedaan, maar ook goed gewerkt. Ik ben blij dat ik ook eindelijk dit artikel af heb, want die nieuwe WordPress is echt een drama, alles duurt zoveel langer met alles apart moeten invoeren en dergelijke, maar het zal wel wennen.

Deze week heb ik een rustige planning, ik ben vooral thuis aan het werk, mijn ouders helpen de hele week met de zolder en ik ben twee keer in Amsterdam te vinden voor een afspraak. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Klinkt als een leuke week met veel lekker eten, hou ervan! Wat betreft de nieuwe versie van WordPress, je kunt ook de plugin Classic Editor installeren en dan krijg je weer de oude ‘vertrouwde’ versie/layout van WordPress #tipvanflip

    1. Ja ik heb het gevonden inderdaad, maar ik wil die nieuwe ook wel proberen te begrijpen aangezien je straks toch over zou moeten gaan. Maar ik begin het nu aardig onder de knie te krijgen!

  2. Die musical over Annie MG Schmidt lijkt me heel mooi! Leuk dat jullie dat cadeau hadden gegeven en er ook nog een gezellig dagje van hadden gemaakt. Leuk om je week weer te zien X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *