Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Lief dagboek en lezeressen week 50

Goedemorgen, ik heb weer een nieuw dagboek van de afgelopen week voor jullie klaar staan. Het was een voor mij wat rustigere week waarin ik eigenlijk veel dingen voor mezelf deed en dat vond ik ook wel eens prettig. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Lief dagboek en lezeressen week 50

De maandag begint natuurlijk met het in de rij staan voor Adele! Helaas alweer geen kaartjes kunnen bemachtigen, balen!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Daarna ga ik maar sip boodschappen doen en haal ik de pakketjes op bij mijn ouders. Eenmaal thuis besluit ik ’s middags naar mijn opa en oma te gaan en daar ben ik de hele middag, erg gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 50

’s Avonds hang ik lekker met Danny op de bank en kijken Netflix, House Of Cards zijn we nu mee bezig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 50

Dinsdag vergeet ik eigenlijk helemaal foto’s te maken. Maar dinsdag doe ik niet heel veel, ik slaap uit tot 8 uur, werk wat aan mijn site en werk van 12 tot 6. Danny maakt deze te lieve foto van Mila.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 50

Woensdag wil ik een productief dagje hebben, alleen deze week loopt alles in de soep. Ik begin mijn dag vroeg en ga naar de Media Markt om het sinterkerstverjaardagscadeau van Danny op te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Got it! Eindelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Zo, lekker prominent onder de kerstboom, die vind ‘ie wel! ’s Middags ga ik nog lekker thee leuten met Elise, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Altijd als we aan het eten zijn zit Mila er met haar neus bij, het is allemaal wel heel interessant. ’s Avonds doen we verder eigenlijk weinig.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 50

Kijk mijn lieve mopke!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Snapchat, ik heb het echt al jaren. Maar ik gebruikte het alleen om belachelijke selfies naar vrienden te sturen en te krijgen. Nu doe ik maar belachelijke selfies als mijn verhaal, haha. Ik heet trouwens: byaranka.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Nommmm, deze poster van AH maakt mij hongerig, heerlijk! Ik sta op de bus te wachten voor het station.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Want ik ga helemaal naar Schiphol om een Twingo op te halen bij het Renault hoofdkantoor. Ik mag hem een weekendje lenen om te testen, hoe tof!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Daar is ‘ie dan, wat een super leuke en fijne auto! Ik ben echt een beetje verliefd geworden op de nieuwe Twingo en wil hem zelf ook wel! Veel van de dag blijft er eigenlijk niet over dus doe niet zoveel meer.

Vrijdag

Ik vergeet deze dag het helemaal om foto’s te maken. Ik had dan ook niet zo een boeiende dag, ik werk van 1 tot sluit.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 50

Vroeg uit de veren, van 6 tot 8 ben ik bij de AH om alle tijdschriften te tellen. Lekker in mijn chill outfit tellen, makkelijker kan het niet. Om half 8 ben ik klaar en duik weer lekker mijn bed in tot 10 uur, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Daarna stappen we in de Twingo en gaan eerst richting Epe een vriendinnetje ophalen die aan het werk is. Helaas was ze nog langer niet klaar en doken Danny en ik even het dorp in. Kijk hoe leuk deze Pearle versierd is.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Lief dagboek en lezeressen week 50

Maar waar we echt heen gingen is Oberhausen, CentrO, naar de kerstmarkt. Alleen we stonden al een uur in de file om CentrO eindelijk binnen te komen en te parkeren. Het was echt BIZAR druk.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Lief dagboek en lezeressen week 50

Lief dagboek en lezeressen week 50

Ook de kerstmarkt was super druk, wel heel gezellig. Vond het jammer dat het zo druk was, de magie ging er zo wel een beetje vanaf. Maar we hebben wel een leuke middag gehad en lekkere curry worst gegeten natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Rond 8 uur waren we weer thuis en deden het lekker rustig aan, ik was best moe en dook vroeg mijn bed in. Daarvoor keek ik met een scheef oog mee naar GTA.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Mila gaat mee slapen!

Zondag

Zondag is weer zo een rustige dag. Ik slaap niet uit maar ben om 8 uur klaarwakker. Kijk een beetje PLL op de bank en begin toch een beetje in te dutten, na een aflevering duik ik dan ook weer mijn bed in en slaap tot half 1. Daarna eet ik snel een broodje met Danny, we doen het huishouden en breng mijn eigen auto naar mijn ouders zodat de winterbanden er op kunnen.

Lief dagboek en lezeressen week 50

Alle andere vrienden waren gezellig naar de voetbal en besloten na de voetbal nog bij een vriendin thuis te gaan pokeren, gezellig! We bestelden natuurlijk ook even met z’n allen pizza, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 50

En dat ziet er dan zo uit, lekker hoor!

Lief dagboek en lezeressen week 50

Rond 8 uur zijn Danny en ik weer thuis omdat mijn opa en oma op bezoek komen. Maak het huis even gezellig met lampjes en kaarsjes. Het heeft toch wel iets magisch de tijd voor kerst!

Dat was mijn week weer, niet echt heel boeiend. Ik ga zometeen de Twingo weer terug brengen, morgen werk ik de hele dag, woensdag ga ik met Elise naar de kerstborrel van Coty, donderdag heb ik nog een vrije dag om te bloggen, vrijdag werk ik bij de Albert Heijn en dan heb ik lekker weekend. In het weekend hebben we ook de foute White Party waar we al tijden naar uit kijken. Heb er weer zin in!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Leuke foto’s weer. Ik heb zelf ook een Twingo, fijne auto he? En onze kat zit ook altijd op tafel als we eten, enorm interessant wat er dan allemaal te zien valt natuurlijk!

 2. De Twingo lijkt mij ook heel erg fijn! Echt zo’n autootje voor erbij. Tenminste voor ons, want met twee kids, een kinderwagen en boodschappen gaat dat allemaal niet passen, haha. Maar hij is leuk! Gezellig die kerstmarkten hè? Alleen zijn ze inderdaad nogal druk.

 3. Wat leuk dat je naar Oberhausen bent geweest! Ik ga er aankomende zaterdag heen voor de kerstmarkt, ik weet nu in ieder geval wat voor drukte ik kan verwachten.

 4. Ahh die foto van Mila is zó leuk!
  Ik weet niet waarom, maar ik heb een beetje het idee alsof je bij mij in de buurt woont ?

 5. Ondanks een rustige week, toch leuk om je week zo te zien! Wat is Mila toch een leuk beestje. Te schattig! Ik ben zelf nog nooit naar zo’n kerstmarkt geweest. Het lijkt me stiekem best leuk!
  Liefs,
  Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *