Lief dagboek en lezeressen week 5

Lief dagboek en lezeressen week 5

Goedemorgen allemaal, weer een nieuwe lief dagboek en lezeressen. Deze keer een wat minder boeiende omdat ik vooral veel aan het werk was. Maar dat moet natuurlijk ook gebeuren, de huur kan ik helaas niet met lippenstift betalen! Laten we meekijken naar mijn afgelopen week!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Maandag begint de dag vroeg, ik ga meteen aan het werk voor mijn site. Ik moet om 1 uur op het werk zijn voor een bespreking. Maar gelukkig komt het pakketje van Danny net op tijd!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Tussen de bespreking en gewoon werken door ben ik even thuis om te koken voor Danny en mij. Ik vind het eten altijd zo ongezellig. Ik eet het altijd snel alleen op omdat ik moet werken en als ik weg ga komt Danny thuis…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Ik lever mijn vakantieplanning in! Altijd even puzzelen wanneer je het beste kan gaan en wanneer je collega’s gaan. Gelukkig zit ik niet aan de schoolvakanties vast.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

In de ochtend maak ik nog snel een artikel voor mijn site en om 11 uur is het tijd om de werkkleren aan te doen en weer te werken tot 5!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Soms heb je zo een dag dat alles fout gaat, nou dat had ik dinsdag! Ik dook chagrijnig het bad in, gelukkig maakte dat veel goed!

Woensdag
Lief dagboek en lezeressen week 5

Woensdagmiddag komt er natuurlijk altijd een recept online. Ik had nog geen tijd gehad om eerder te bakken dus ik maakte in de vroege ochtend echt een overheerlijke appel kaneel cake! Deze was echt té lekker! Voor de mensen die zich afvragen waarom ik nooit ‘gezonde’ recepten maak. Deze clean, healthy bla-bla recepten komen me echt de neus uit op andere blogs. Ik heb niks met dat clean eten, geef mij maar een cake met veel boter, suiker en slechte ingrediënten.

Lief dagboek en lezeressen week 5

De cake staat ondertussen in de oven! Ik app gezellig met Linda en besluit daar op bezoek te gaan als de cake klaar is!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Het leuke is dat Linda achter mij woont, ik wist het niet precies dus stuurde even een foto door, maar het was blijkbaar alleen het hofje uit lopen!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Ik moest ook nog naar de stad, alleen het was echt hondenweer. Ik besloot te wachten tot het droog was. Droog aangekomen in de winkel begint het natuurlijk weer te storten…

Lief dagboek en lezeressen week 5

’s Avonds werk ik nog even aan mijn site. Soms heeft een dag echt te weinig uren!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Donderdag was het weer fantastisch weer, maar gelukkig kwamen mijn oma, tante, mama en zusje gezellig langs!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Ik vond dit wel een gezellig plaatje met mijn foute sloffen! Maar ze zijn zo lekker warm!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Super lief, deze bloemen kreeg ik van mijn tante! Gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Danny was vroeg vrij omdat hij een vroege dienst had. Ik had nog niet gegeten en hij ook niet dus we haalde Kibbeling!

Lief dagboek en lezeressen week 5

’s Middags gingen we naar de ouders van Danny, mijn computer wegbrengen. Danny’s vader is super handig met computers en die van mij zat vol met fouten en virussen. Hij moest dus opnieuw geïnstalleerd worden. Gelukkig ging dat vrij snel en wachtte we daar gewoon. En dan kan ik natuurlijk ook met Shiba spelen!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Toch iets langer dan gedacht waren we daar en rond half 9 waren we weer thuis. En daar lag een heel leuk Makeup Revolution pakketje op me te wachten! Niet alles is voor mij, de helft is ook van een vriendin.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Ontbijten! Nouja laat ontbijten, ik krijg pas rond een uur of 10 zin in wat te eten.

Lief dagboek en lezeressen week 5

Maar daarna kon ik meteen weer lunchen, ik moest om 12 uur gewoon weer werken. Dit was mijn laatste chocolade MyMuesli :(:(.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Yes, een ijs en sneeuw vrije auto! Handig zo een overdekte parkeerplaats! Eigenlijk is alleen die van Danny overdekt en ik moet hem op de openbare parkeerplek zetten, maar we hadden nog nooit een auto op deze plek gezien. Voor een nachtje had ik hem dus even geleend.

Lief dagboek en lezeressen week 5

7 uur, tijd voor werk! Ik ben nog niet helemaal wakker. Ik werkte tot 1 uur!

Lief dagboek en lezeressen week 5

In de middag ging ik gezellig met Danny naar de stad. Ik sta echt versteld hoeveel winkels weg gaan. De Taft ging ook al weg…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Als avondeten probeerde we eens iets anders, gehakt, boontjes, uit en paprika in saté saus. Het was best lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Voor oma haalde ik nog een cadeautje voor zondag. Ik weet nooit zo goed wat je moet geven, maar ze is gek op vogeltjes in de tuin dus dit vond ik een prima cadeau.

Lief dagboek en lezeressen week 5

Lief dagboek en lezeressen week 5

Van Danny kreeg ik voor Sinterklaas deze Alusi kaars. Dat is een kaars met meerdere lonten waardoor de kaars zich gaat splitsen. Ik heb de simpelste versie maar er zijn echt super mooie. We vonden hem echt super tof! Ik ga er meer halen!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Zondag bestond uit schoonmaken, schoonmaken, de was doen en dat soort zaken. Ik maakte soep, dacht handig de helft van het zakje te gebruiken omdat een volle pan te veel voor ons was, alleen dat mislukte. Dan maar een krentenbol…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Om 4 uur waren we welkom bij oma die haar verjaardag vierde, gezellig!

Dit was mijn week weer. Deze week heb ik het íets rustiger. Ik werk vandaag, morgen en vrijdag en woendag ga ik weer eens naar Amsterdam voor een event! En ondertussen natuurlijk lekker werken aan mijn site! Daar heb ik deze week iets meer de tijd voor!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  My Beautycase
  2 februari 2015 at 10:41

  Leuk weer om te zien! En dat je zegt dat een dag soms te weinig uren heeft, dat komt me heel bekend voor! Wel knap dat je elke dag een artikel online kan zetten, aan je blog te werken en ook je gewone baan bij de AH! :-)

 • Reply
  Jessica
  2 februari 2015 at 10:43

  Die kaars is echt tof! Leuk weekoverzicht weer! :)

 • Reply
  femketje
  2 februari 2015 at 10:54

  die foute sloffen zien er wel comfy uit :D

 • Reply
  Kirsten
  2 februari 2015 at 10:59

  Wat een leuke foto’s weer, jammer dat je veel moest werken maar dat moet ook gebeuren! Die kaars is ontzettend gaaf.

 • Reply
  Janneke
  2 februari 2015 at 10:59

  Waarom noet gewoon een hele pan soep maken en de rest in de koelkast voor mee naar je werk of lunch, of invriezen? Toch handiger!

  • Reply
   Aranka
   2 februari 2015 at 11:09

   Ja dat deden we eerst ook, maar dan konden we alsnog de helft weggooien. Dus dacht probeer het eens zo, geen succes, haha!

 • Reply
  Margot
  2 februari 2015 at 11:02

  Ik vind het knap hoe je alles combineert en zoveel posts online plaatst hoor!

 • Reply
  Sjess
  2 februari 2015 at 11:09

  Om het stukje over het clean eten heb ik zo gelachen! Helemaal gelijk heb je, ik eet liever echt lekker (met mate) dan dat ik de hele dag konijnenvoer moet eten. En ik heb het Radiance palette van Makeup Revolution ook, hij is echt heel fijn!

  • Reply
   Aranka
   2 februari 2015 at 11:19

   Natuurlijk met mate! Maar ik word echt gek van alle groene smoothies, clean recepten, geen suikers meer eten etc. Ik schaam me soms bijna als ik patat eet… Dat moet toch niet?!

   • Reply
    Sjess
    2 februari 2015 at 14:01

    Nee, idd. Ik plaats juist wel eens expres foto’s van oliebollen of patat oid op instagram, gewoon omdat ik vind dat genieten van iets ‘slechts’ ook gewoon oké is!

   • Reply
    Danielle
    2 februari 2015 at 14:45

    Gewoon 80-20 eten: 80% gezond, 20% omdat het lekker is! Werkt veel beter, wie houdt het nu vol om alleen maar gezond te eten? Genieten moet ook!

 • Reply
  Shaz
  2 februari 2015 at 11:13

  Ik moest even lachen om dat clean eten. Het is ook veel leuker om een taart of koekjes te bakken dan salade te maken.

 • Reply
  chucky1012
  2 februari 2015 at 11:13

  Leuk om te zien wat je de afgelopen week allemaal had gedaan.
  Schattige pantoffels.
  Zo een baaldag hebben we allemaal weleens.

  Xoxo

 • Reply
  Manon
  2 februari 2015 at 11:17

  Leuke foto’s! Ik zie veel lekkers voorbij komen

 • Reply
  Diolifestyle
  2 februari 2015 at 11:19

  Je werkt wel nog veel bij de Appie! Ziet er gezellig uit!

 • Reply
  Denise
  2 februari 2015 at 11:19

  Wat een drukke werkweek zeg, jeetje! Fijn dat je het allemaal nog zo goed weet te combineren <3

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 februari 2015 at 11:36

  Die bloemen die je van je tante kreeg zijn echt supermooi

 • Reply
  Simone
  2 februari 2015 at 11:42

  Vind het zo leuk dat je gewoon normale recepten blijft delen, ik probeer gezond te eten maar daar horen juist ook lekkere dingen bij ipv alleen dan clean gedoe de hele tijd!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  2 februari 2015 at 11:54

  Leuke gezellige week weer! Ik wil die kaars ook!

 • Reply
  lonneke
  2 februari 2015 at 11:54

  Wat een leuke drukke week!
  Ik krijg helemaal trek in kibbeling haha!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Michelle Kaiser
  2 februari 2015 at 12:43

  Leuk afwisselend weekje heb je gehad zo te zien. En oh ja, wat ik nog even kwijt wilde, gehakt, boontjes, uit en paprika in saté saus klinkt mega lekker. Misschien is het lekker om er een groentebommetje van te maken met mais, prei, courgette, taugé, wortelstukjes (worden wel zacht met wokken) en dat soort dingen. Heb je iets meer groente misschien. Ik weet niet wat je erbij at, maar er kan rijst en bami bij bijvoorbeeld. Wellicht heb ik je inspiratie kunnen geven voor de volgende keer. Er stond namelijk “het was wel lekker” en niet “Dit ga ik vaker maken, dit beviel zo goed en het was heerlijk!” dus hey wie weet kan ik je helpen. JIj hebt mij overigens hiermee al geïnspireerd en ga het denk ik even noteren voor Mam, die telkens weer iets nieuws moet verzinnen. FIjne week Aranka.

 • Reply
  Anouk
  2 februari 2015 at 13:05

  Mooie bloemen heb je gekregen!!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 februari 2015 at 14:25

  Leuk om te lezen! Fijn dat jullie een bad hebben!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Lois
  2 februari 2015 at 16:29

  Vind het echt knap hoe je bloggen en werken en huishouden combineert. Je bent altijd zo up to date met nieuwtjes en reviews van nieuwe producten, dus props daarvoor!! En moest keihard lachen om je healthy food stukje, ben het echt helemaal met je eens. Je M&M koekjes waren goddelijk :-)

 • Reply
  Melanie
  2 februari 2015 at 16:31

  Weer zo’n drukke week heb je gehad! Probeer wel een beetje rust te pakken tussen de drukte door.
  Ik hoop dat je deze week een rustigere week hebt.

  Fijne maandag!
  XoXo Melanie

 • Reply
  Tessa
  2 februari 2015 at 16:46

  Die kaars ziet er echt zo ontzettend vet uit! Alleen echt jammer dat hij dan zo uit elkaar valt, haha.

 • Reply
  Annemieke
  2 februari 2015 at 18:21

  Leuke post weer :) ik moest ook lachen om je healthy food commentaar en ik kan me wel in je mening vinden haha. En die cake moet ik ook maken…whoaah zo nice haha.

 • Reply
  Johanneke
  2 februari 2015 at 18:41

  Ik ben zoo benieuwd naar je spulletjes van Make-up Revolution :) Dat highlight palette? Zitten daar soms golden, peach en pink highlighters in? Ik wil ze namelijk alledrie en zag dat er een speciaal nieuw palette komt waar ze alledrie in zitten jeejjj!!!

 • Reply
  Nicky
  2 februari 2015 at 19:37

  Wat fijn dat je voor je mening uitkomt qua clean eten. Ik ga voor de gulden middenweg!

 • Reply
  Annemarie
  2 februari 2015 at 20:31

  Hihi van dat eten vind ik nou ook! Kommop jongens je leeft maar 1x geniet er lekker van! Ik vind je recepten heerlijk :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  2 februari 2015 at 21:06

  Moest ook wel goed lachen om je stukje over clean eten. Ik ben zelf op dieet, maar dat neemt niet weg dat ik ik niet meer weg kan kwijlen bij een lekkere cake of andere hapjes. Ik heb ook niet zoveel met dat extra clean eten enzo, dus lekker blijven doen wat je leuk vindt! En wat ik je ook al zag zeggen in de comments… je zou je haast schuldig gaan voelen als je eens ongezond eet en dat hoeft nou ook weer niet. xxx Lucinda

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  2 februari 2015 at 21:46

  Oh, die muesli van MyMuesli, is die lekker?

  • Reply
   Aranka
   2 februari 2015 at 21:51

   Die is heeeeeerlijk!

 • Reply
  Kelly
  3 februari 2015 at 08:41

  Die kaars vind ik echt super super tof! Stiekem zou ik het een beetje eng vinden om hem te branden. Bang dat die op mijn tafel omvalt ofzo..

 • Reply
  PatriciaKleijn
  3 februari 2015 at 21:45

  gezellig weekje hoor, ja soms heeft een dag echt uren te kort zeker als je lekker bezig bent

 • Reply
  Roxanne
  21 februari 2015 at 23:47

  Wat een gave kaars!

 • Laat een reactie achter