Lief dagboek en lezeressen week 5

Lief dagboek en lezeressen week 5

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week! Het was vooral een hele gezellige week met veel sociale afspraken maar ook met veel werken. Het begin van de week was een beetje rustig qua foto’s, maar aan het eind van de week heb ik dat weer goedgemaakt. Kijken jullie met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Maandag begin ik de dag vroeg met het maken van mijn dagboek en daarna komt om 10 uur een collega/vriendin op de koffie om het nieuwe huis te bewonderen, gezellig! ’s Middags ga ik naar een andere vriendin toe om weer haar nieuwe huisje te bewonderen dat hier vlakbij is. Dus ik ga even langs de winkel om een cadeautje te halen en wip bij de DA binnen waar ze tot mijn grote verbazing Sleek verkopen, tof! De rest van de dag ben ik eigenlijk niet zo nuttig en maak ik het vooral gezellig met vriendinnen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Goedemorgen, we worden wakker met een aflevering Suits! De rest van de dag probeer ik zo hard mogelijk door te werken want ik wil vanaf nu rust hebben en een week vooruit geschreven hebben. Ook heb ik sinds kort een tekst corrector die ook alles moet checken. Dus alle teksten worden tegenwoordig gecheckt behalve mijn dagboeken en afval updates, die worden meteen online gezet. Hoop dat jullie het verschil merken!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Woensdag krijg ik het ineens op de heupen en ga effe naar de IKEA toe. Ik had een super toffe poster van Zwolle besteld en daar moest nog een lijst om. Dus hup even naar de IKEA. Gelukkig is het vanaf mijn huis maar een klein stukje.

Lief dagboek en lezeressen week 5

Lijst nummer 1 check!

En lijst nummer 2 check! Ik ben echt super blij met deze toffe poster! Ik zag hem bij een vriendin staan en wilde hem toen ook super graag hebben! Ik heb hem bij de webshop Emi.frl besteld!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Hoi Mila! Ik kocht trouwens ook nog twee nieuwe plantjes bij de Intratuin om de kast helemaal af te maken. Ik ben blij met het resultaat!

Lief dagboek en lezeressen week 5

YES! Ik heb eindelijk 6000 abonnees op mijn YouTube kanaal! Ik ben daar echt super blij mee en hopelijk volgen er nog meer!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Ik weet niet wat het is, maar sinds ik de kast heb veranderd zit Mila constant op de kast… Dat is toch geen lekker plekje om te liggen?

Lief dagboek en lezeressen week 5

’s Middags komen mijn ouders nog langs om een kaar klussen te doen en mijn moeder brengt dit super toffe pakket met een grote heliumballon met de letter A! Er zit een nieuwe douche foam van Dove in waar ik erg benieuwd naar ben!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Vrijdagochtend gaan we weer vroeg hard aan het werk om even voldoende vooruit te hebben gewerkt!

En van 1 tot half 10 ben ik weer aan het werk. Om 9 uur sluit ik weer netjes de winkel af, weekend!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Overdag vergeet ik helemaal foto’s te maken maar ben eigenlijk gewoon druk in het huishouden bezig, doe de was, maak schoon en mijn ouders zijn er de hele dag om te helpen. Mijn moeder kort de gordijnen in, Danny is druk in de schuur en mijn vader stuct de muren. En ik heb om 7 uur een personeelsfeestje en kleed me om!

Lief dagboek en lezeressen week 5

En ik had eens zin in krullen dus deed hier hard mijn best op. Helaas toen ik in de stad aankwam was alles er al weer uit… Klote haar…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Hier moest ik wel even om lachen, je dirty mind snapt waarom…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Lief dagboek en lezeressen week 5

Personeelsfeestje!

Lief dagboek en lezeressen week 5

We deden met alle collega’s een pubquiz, super leuk! Ik kom nog eens een keer terug om dat met vrienden te doen!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Na iets te veel wijntjes ga ik verder naar mijn vrienden en vraag me af of ik mijn fiets wel echt aan Danny’s fiets heb vastgemaakt. Dus ik app het maar even voor de zekerheid, haha! Gelukkig was het de goede fiets!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Nog meer drankjes! En de volgende dag nog meer hoofdpijn!

Foto! Letten jullie wel even op Vera haar super leuke kattenblouse?!

Lief dagboek en lezeressen week 5

Doei Weight Watchers.

Lief dagboek en lezeressen week 5

Foto!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 5

Zondag had ik enorm last van een kater en waren we bij mijn opa en oma op bezoek omdat mijn oma haar 75e verjaardag vierde. Ik ging wel even met de hond uit want had frisse lucht nodig…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Mijn zusje ging gezellig mee!

Lief dagboek en lezeressen week 5

En ik zag het somber in, iets met hoofdpijn…

Lief dagboek en lezeressen week 5

Oma had ook voor de hele familie Chinees besteld, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 5

En ’s avonds gingen we nog naar vrienden om een spelletje te spelen en rond half 11 gingen we weer naar huis en heel snel richting bed. Ik was kapot en had nog steeds hoofdpijn. Deze week heb ik weer een drukke en gezellig week. Vandaag werk ik ‘keihard’ thuis. Morgen ben ik de hele dag in Amsterdam. Woensdag, donderdag en vrijdag ben ik aan het werk bij de Albert Heijn en voor het weekend heb ik nog geen plannen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Varenka
  6 februari 2017 at 09:20

  Gezellige week weer zo te zien.
  &
  Gefeliciteerd met je 6000 abonnee’s.

 • Reply
  rachel
  6 februari 2017 at 09:43

  hahah droogkloot met je “klote haar” verder een gezellig weekje meis

 • Reply
  mellavieee
  6 februari 2017 at 09:44

  Gefeliciteerd met je 6000 abonnees! En wat leuk dat je dicht bij de Ikea woont :)

 • Reply
  Bertine
  6 februari 2017 at 11:47

  oeps, dat was iets te gezellig haha… een pubquiz lijkt mij ook nog altijd eens leuk om te doen!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  6 februari 2017 at 11:50

  Wauw, 6000 abonnees, goed gedaan! En wat een vet leuke poster van Zwolle. Ik zie ze meer voorbij komen (van willekeurige steden overigens), ik vind dat er erg leuk uit zien!

 • Reply
  femketje
  6 februari 2017 at 13:07

  congrats met de 6000 :D

 • Reply
  Sherry
  6 februari 2017 at 15:05

  Gefeliciteerd met je abonnees.

 • Reply
  Manon Boerakker
  6 februari 2017 at 19:15

  Gefeliciteerd met je abbonees!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  6 februari 2017 at 19:35

  Oooh het is zo leuk om een pubquiz te doen!

 • Reply
  Mvrpatriesje
  6 februari 2017 at 20:52

  Knabbelt Mila aan jullie plantjes? Ik heb ook 2 katjes en vind het eng om planten neer te zetten(stel zo’n plant is giftig en je kat knabbelt eraan). Wat is jou ervaring? Ik wil ook zo graag plantjes neer zetten!!!

  • Reply
   Aranka
   6 februari 2017 at 20:54

   Mila boeit het niets en snuffelt er hoogstens aan. Wij hebben dus geen enkel probleem met plantjes! Zal het gewoon eens proberen en kijken wat er gebeurt!

 • Reply
  chucky1012
  6 februari 2017 at 22:08

  Gefeliciteerd met al je y.t. abonnees!
  Je had een leuke week gehad.
  Prachtige lijst voor je foto’s en ook die andere met de poster.
  Gefeliciteerd met je oma.

  Xoxo

 • Reply
  Irma
  7 februari 2017 at 08:37

  Gefeliciteerd met het halen van je 6000 abonnees! Er komen er vast nog veeeeeel meer bij ;-)

 • Reply
  Iris
  7 februari 2017 at 15:37

  Wat goed dat je een corrector hebt ‘aangenomen’! Super dat je op deze manier steeds bezig blijft met het verbeteren van je site. En die poster van Zwolle is echt heel leuk!

 • Laat een reactie achter