Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Wat een gekke week was het! We begonnen met redelijk lekker weer en een zonnetje. En ineens was daar kou en heel erg veel sneeuw! Benieuwd wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Maandag ben ik aan het werk en heb ik geen brood meegenomen. Ik ga dus naar de supermarkt toe om lunch te halen. Ineens zie ik daar een poké bowl liggen waar ik benieuwd naar was. En het was echt verrassend lekker! Dit ga ik vaker eten.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Ik heb mijn stappendoel net niet gehaald voor die dag, dus ik doe weer fanatiek een half uurtje Just Dance. Heerlijk om dat ’s avonds even voor de tv te doen, ben je toch nog even actief.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Daarna start ik Two Point Hospital weer op, ook zo’n verschrikkelijk verslavend en leuk spel. Je moet ziekenhuizen zo goed mogelijk inrichten en opleiden. Heel erg leuk om te doen. Het is volgens mij voor de Xbox, PlayStation en de Nintendo Switch.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Dinsdag ben ik vrij en werk ik de hele dag aan mijn blog en doe ik ook het huishouden. Ik lunch met een lekkere tosti, jum!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Lunch op het werk. Volkoren broodje met cottage cheese, kipfilet en een kiwi. Wel twee broodjes hoor, anders is het een beetje te weinig.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Donderdag ben ik weer aan het werk op kantoor en ’s avonds ligt de nieuwe Maybelline Sky High mascara op mij te wachten. Ik was daar super benieuwd naar en inmiddels staat er ook al een review online.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Natuurlijk test ik de volgende ochtend meteen de mascara uit en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Wat een mooie lange wimpers! Daarna rij ik door naar Apeldoorn om daar we te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Vanuit mijn werk in Apeldoorn rij ik door naar Nijmegen waar een vriendinnetje woont. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien dus spreken gezellig af. Ik blijf maar meteen slapen want anders kom ik niet optijd thuis vanwege de avondklok.

Ze had echt heerlijk gekookt, een curry met rijst en een fantastisch dessert.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

En voor bij de koffie deze fantastische gebakjes van Holy Sweets (dacht ik) uit Nijmegen. Dit was echt fantastisch lekker.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Ontbijtjes bij anderen thuis zijn altijd het beste. Ik at hier super lekkere appel kaneel kwark van Optimel met muesli, rozijnen en kokos. Super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Ik wil deze schaaltjes ook, even op de foto zetten ter inspiratie. Ze zijn trouwens van HK Living.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Tijd om een lekker stuk te wandelen. Kijk hoe hoog de Rijn/Waal (ik weet nooit zo goed of het nou de Rijn of Waal hier is) staat! Ik ga weer een beetje op tijd naar huis vanwege het slechte weer dat voorspeld is.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Met het eten ben ik weer thuis en ik had van te voren al afgesproken dat we zouden bestellen! Op de achtergrond kijken we de code van Coppens. Ik vind dat dus echt een vet leuk programma.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Sneeuw! En dat was dan ook meteen onze hele dag. Dat bestond uit het maken van een flinke wandeling, sneeuw schuiven en lekker warm op de bank zitten met een dekentje.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2021

Dat was het weer voor deze week. Aankomende week wordt het ontzettend koud en zal de sneeuw wel blijven liggen. Ik ben gelukkig op dinsdag en donderdag vrij, dus dat scheelt al banjeren door de sneeuw naar het werk. Voor de rest staan er geen dingen gepland dus ik ga maar lekker van het weer genieten.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  9 februari 2021 at 18:02

  Zo leuk dat jij bij een vriendin had gelogeerd.
  Mooie foto’s.
  Fijn dat je zo genoten had.
  Ik hoop dat de sneeuw snel verdwenen is…

  Xoxo

 • Reply
  Daenelia
  10 februari 2021 at 10:59

  Twopoint Hospital is er ook voor de pc. Gelukkig, want dat speelt een stuk lekkerder. En goed dat je me er aan herinnert, ik heb ook nog dat dance spel. Ik heb het nog maar één avondje gespeeld en daarna ben ik glad vergeten dat ik het had :P Of ik heb het erg druk, of het spel is toch niet mijn ding? Liever Dance Central, ook al is dat oud.

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  11 februari 2021 at 10:49

  Wat een leuke review Aranka!
  De foto’s van het eten bij je vriendin heeft mij tevens een leuke inspiratie gegeven voor het weekmenu. <3

  Liefs
  x

 • Reply
  Lotte
  11 februari 2021 at 14:50

  Heel leuk, dit weekoverzicht! Ik vind het trouwens heel fijn dat jij een van de weinige bloggers bent die nog trouw plaatst, ik geniet er echt van. Liefs

 • Reply
  Elise
  11 februari 2021 at 20:21

  Is de rivier bij Zwolle niet de IJssel? 🤔

  • Reply
   Aranka
   11 februari 2021 at 20:29

   Hahaha, heel scherp! Maar waar ik liep was bij Millingen aan de Rijn (dus zal wel Rijn zijn, maar volgens Google maps de Waal)

  Laat een reactie achter