Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week! Ik week waarin ik heel druk bezig ben geweest maar waar je niet heel erg veel van terug ziet. Ik was bijna iedere dag druk op zolder bezig om een kamer eindelijk af te krijgen (zoals je ziet is dat niet de kamer hierboven) en het schiet eindelijk op!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Maandag maak ik mijn dagboek en beantwoord wat belangrijke mail en daarna ga ik meteen weer op zolder aan de slag. Er moet nog wat behang van de muren af wat echt een klote werk is… Daar ben ik ongeveer de hele middag mee bezig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden dus ik schuif aan achter mijn laptop en probeer zo ver mogelijk vooruit te werken. Met een lekker ontbijtje natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Hetzelfde geldt voor de lunch, die eet ik ook lekker achter de laptop op!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Woensdag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s maar ik ben druk met mijn blog bezig. Er moet nog heel wat ingepland worden voor het weekend en de dagen daarna omdat ik gewoon druk met de zolder ben en dat af wil hebben. ’s Avonds eet ik lekker spruitjes met aardappel en vis.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

’s Avonds speel ik met een aantal vriendinnen en vriendinnen daarvan spelletjes, gezellig! Hier spelen we Concept, maar of we spelen het fout of ik vind de verdeling van punten en teams heel vaag bij dit spel.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Zoals jullie misschien wel weten ben ik fan van Social Deal #nospon en koop regelmatig leuke deals die hier in Zwolle zijn. Zo had ik nog twee vouchers voor een lunch bij Kletsen & Proeven die voor het weekend op moesten dus ik ging gezellig uit lunchen met Elise! Zo komen mijn vouchers op en kletsen we weer gezellig bij.

Eenmaal thuis heb ik totaal geen zin in werken meer. Ik staar wat voor mij uit maar er komt niet echt wat uit mijn vingers. Ik besluit nog wat foto’s te maken en dat het dan wel goed is voor vandaag.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Wel komt ’s avonds mijn nieuwe Bloomon bos binnen! Hij is vrijwel hetzelfde als mijn vorige bos, maar ik vind hem wel weer heel erg mooi! (Wil je ook Bloomon en een gratis vaas, gebruik mijn code arankahave)

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Met Danny speel ik ’s avonds nog het spelletjes Keer op Keer wat ik zelf heel erg leuk vind. Het lijkt een beetje op Qwixx maar is toch totaal anders.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Vrijdagochtend ga ik vroeg naar de markt om rookworsten te halen (die van de markt zijn echt veruit het lekkerst) en kijk of er nog goedkoop groente en fruit is. Daarna ga ik weer snel naar huis omdat ik heb afgesproken te gaan behangen.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Aangezien de zolderkamer nu eindelijk op begint te schieten en het stuken gedaan is kan het glasvlies behang op de muren en daar zijn we de hele dag mee bezig.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Zaterdag begint rustig met lekker uitslapen, ’s middags heb ik een verjaardag en ’s avonds rijden we naar Dronten voor een gezellige familie borrel. Drukke sociale dag dus!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Aangezien we het behangen vrijdag niet helemaal af hebben gekregen gaan we zondag gewoon door tot dat we alles af hebben. Stiekem vind ik het ook heel erg leuk om te behangen en ik kan wel van mijzelf zeggen dat ik er aardig goed in ben. Maar ik ben natuurlijk ook bij goede klussers (mijn ouders) in de leer.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2019

Na het behangen haasten we ons snel onder de douche en trekken nettere kleding aan en rijden naar Wapenveld waar mijn oma haar verjaardag viert met de hele familie. En deze pannenkoek met spek en champignons gaat er wel in!

En dat was hem weer voor deze week. Ook deze week heb ik nog geen afspraken in Amsterdam staan (heerlijk rustig) en doe ik gewoon lekker mijn ding met thuis werken. Wel ben ik nog steeds erg druk met klussen aan zolder en zal daar weer veel tijd in gaan zitten. Ik schrijf dit nu af en rijd zometeen maar weer naar de GAMMA om een aantal dingen te halen en de muren te gaan verven. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

 1. Leuk om te zien dat jullie zoveel van klussen houden….
  Heerlijk zo een makkelijke maaltijd.
  Gezellig dat jij met je vriendin samen ergens was gaan eten….
  Knus en gezellig avondje een spel spelen.

  Fijne week ?

 2. Leuk dagboekje!
  Ik ken het spel Concept en heb nooit echt problemen gehad met de verdeling van punten en teams. Maar ik moet zeggen dat wij het meestal ook niet speelden voor punten, en de teams vaak na een paar rondes wisselden… We vermaakten ons vooral met het uitzoeken van woorden waarvan je niet zou denken dat je ze uit kunt beelden, en dan heel ingewikkelde hints verzinnen. Ik vond het erg leuk, maar dat zal denk ik het meeste komen omdat we het met een heel leuke groep speelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *