Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Leuk dat je weer kijkt naar mijn lief dagboek en lezeressen. Ik heb deze week eigenlijk helemaal geen spannende week gehad en was eigenlijk vooral aan het werk en in mijn vrije tijd keek ik de serie How To Get Away With Murder – verslavende serie -. Omdat ik niet veel bijzondere dingen heb gedaan zijn er eigenlijk ook niet zoveel foto’s, sorry daarvoor!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Maandag werk ik eigenlijk de hele dag thuis en ’s avonds ga ik nog even sporten in de sportschool, omdat het moet van mijzelf.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Daarna plof ik op de bank, kijk nog even een HTGAM aflevering, stap ik onder de douche en ga slapen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Dinsdag ben ik op kantoor aan het werk en neem daarna een aantal dingen mee naar huis om op de foto te zetten, alleen Mila kon er helaas niet vanaf blijven…

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

’s Avonds spelen we met vriendinnen nog een aantal spelletjes zoals Agricola en…

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Shit Happens! Dit is echt een te hilarisch spel, het zijn allemaal klote situaties en jij moet nagaan hoe erg het is. Raad je er 10 goed als eerst heb je gewonnen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Woensdag werken Danny en ik tot eind en zijn beiden best wel moe. We hebben beiden geen zin in koken en hebben nog een kortingscode liggen van Domino’s, dus we bestellen heel slecht pizza.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

YES! Hij kan nog een gaatje strakker! Donderdag ben ik vooral thuis aan het werk voor mijn blog en doe al het achterstallige huishoudelijk werk van twee dagen.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

’s Avonds ga ik naar de sportschool maar na 5 minuten op de crosstrainer gaat het al helemaal mis, ik krijg ontzettend last van mijn buik. Dus na twee mislukte pogingen ga ik maar naar huis en zoek ik mijn eigen wc en bed op…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Een vriendin van ons maakt vogeltaarten en ik zocht nog een leuk cadeau voor mijn oma haar verjaardag. Omdat ze gek is op vogeltjes in de tuin dacht ik dat ze hier ook wel blij van werd! De rest van de dag heb ik trouwens gewerkt en gesport (dit keer ging het wel goed).

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

’s Avonds gaan we nog even langs vrienden om een spelletje te spelen en zitten deze nootjes mij aan te staren…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Zaterdag wilde ik uitslapen maar dat lukte niet echt… Daarom stond ik om kwart over 8 al in de Lidl, lekker rustig boodschappen doen op zaterdag.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Daarna ging ik nog even naar de Kruidvat Olvarit potjes halen voor de babyshower voor een vriendin en toen waren de boodschappen eindelijk allemaal binnen!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Daarna ga ik nog even met mijn moeder naar de stad (en ik koop eens niets, knap van mijzelf). We snuffelen tussen de laatste sale items en mijn moeder vind wat leuke dingen bij de Didi. ’s Middags doe ik samen met Danny wat dingen in huis maar kijk eigenlijk vooral veel serie.

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

’s Avonds hebben we nog de verjaardag van mijn oma en daarna duik ik snel mijn bed in, ik ben kapot…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Want ook zondag gaat vroeg de wekker want ik moet alles klaarmaken voor de babyshower en nog dingen bakken en voorbereiden. En aangezien we meer dan 2 uur moeten rijden moest ik vroeg uit de veren!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Laatste check of ik alles mee had!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

Voordat de mama be to binnen komt alles aankleden en goed neer zetten!

Lief dagboek en lezeressen week 5 – 2018

En uiteindelijk hebben we een hele gezellige middag. Rond een uur of half 8 kom ik weer thuis en ben ik echt kapot. Ik kijk nog even tv, klets wat bij met Danny en verdwijn om 9 uur naar bed en val eigenlijk meteen in slaap en slaap vandaag iets te lang uit, blijkbaar had ik het nodig.

Deze week geen bijzondere week. Ik ben twee dagen aan het werk op kantoor, doe thuis mijn ding en ben het weekend carnaval aan het vieren. Wat zijn jullie plannen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 februari 2018 at 11:59

  Vervelend dat je pijn aan je buik had!
  Toppie dat jij weer wat kilo’s kwijt bent ??
  Gefeliciteerd met je oma.
  Mooie taart.

  Fijne week Xoxo

 • Reply
  Veronique Janssen
  5 februari 2018 at 16:15

  Leuke week!
  Mooie vogeltjestaart! :)

 • Reply
  Veerle
  6 februari 2018 at 22:48

  Goed bezig met sporten! Ik weet niet of het aan mijn telefoon/app ligt of iets aan de kant van je site, maar je artikelen van de laatste dagen kwamen bij mij niet op Bloglovin. Merkte het nu op en zag dat er wel degelijk op de site wel nieuwe artikels stonden. Dus misschien even nakijken?

  • Reply
   Rachel
   7 februari 2018 at 09:44

   ik heb dat dus ook!!

 • Reply
  Rachel
  7 februari 2018 at 09:43

  Wat een gezellig weekje weer meis :D

 • Laat een reactie achter