Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Een week die weer ontzettend gezellig was want ik was twee keer in Amsterdam te vinden, we vierden Sinterklaas en het weekend spendeerde we met vrienden in een huisje op Center Parcs in Emmen. Benieuwd naar mijn gezellige afgelopen week, kijk dan zeker even mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en had niets meer te eten in huis wat betreft lunch, dus ik eet lekker deze apfelstrudel op, lekker fout maar wel super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Omdat ik toch echt naar de winkel moet voor het avondeten sleep ik mijzelf naar de supermarkt en zie eindelijk die donuts waar een vriendin het elke keer over heeft omdat deze zo lekker zijn. Ik neem ze niet mee maar hou ze wel in gedachten voor een volgende keer.

Lief dagboek en lezeressen week 49

’s Avonds wanneer ik naar bed wil gaan tref ik Mila zo in bed in. Ik stuur deze foto door naar Danny en zeg hem dat hij ergens anders mag gaan slapen omdat zijn plek al bezet is, haha!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Dinsdagochtend ben ik gewoon aan het werk en daarna komt een vriendin langs om alvast pepernoten te bakken voor die avond Sinterklaas. Ze had een pakje bakmix gekregen bij haar HelloFresh pakket dus die moesten we natuurlijk wel maken!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Voor het eerst in mijn leven vier in Sinterklaas met vrienden en we doen het Sinterklaas spel met dobbelsteen. Iedereen had een budget van 5 euro en mocht kopen wat hij of zij wilde. We hadden een best leuke groep bij elkaar dus ook best wat cadeautjes. Het was echt super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Gezelligheid!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Woensdag had ik ineens zin om naar de stad te gaan (ik moest toch ook nog wat terug brengen) en besloot even in de winkels te neuzen voor een leuke outfit voor kerst. Ik liep de Zara binnen maar weet het daar nooit zo goed, ik vind het allemaal net iets té voor deze saaie boerin, haha. Maar gelukkig slaag ik wel goed bij de Steps!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Daarna fiets ik terug naar huis en zie het pand wat vorige week is afgebrand en jeetje het dak is gewoon helemaal weg. Het verbaast mij trouwens dat er niet meer schade is wat betreft de omvang van de brand. Thuis kleed ik mij spel om (in de nieuwe kleding) en wacht op Elise die me ophaalt om naar Amsterdam te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 49

We komen alleen veel te vroeg aan in Amsterdam omdat we ons vergissen in de tijd dus stillen onze trek even bij een leuke kroeg in de buurt, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

We zijn op event van de Estee Lauder company’s waar alle nieuwe producten van alle merken die onder Estee Lauder vallen te zien zijn. Er komen echt prachtige dingen aan kan ik je vertellen!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Natuurlijk even een foto en ik ben super blij met mijn nieuwe en leuke rokje van de Steps!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Donderdagochtend ben ik druk bezig met de site en maak foto’s van het huis met de kerstsferen. Toevallig zit Mila voor de boom en schiet even een plaatje en ik vind hem prachtig geworden, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ik geef mijzelf even een korte pauze en kijk de nieuwe aflevering van Riverdale. Daarna vertrek ik weer met Elise naar Amsterdam, dit maal voor het kerstevent van de HEMA.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Wat een gezelligheid! Een volledig verslag van de avond met alle sfeerfoto’s vind je hier.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Even op de foto met lieve Elise en Shirley!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Vrijdag ben ik druk bezig achter de schermen dingen te regelen en artikelen voor het weekend af te maken. Daarna ga ik met een vriendin boodschappen halen voor het weekend in Center Parcs. Na afloop kunnen we het helaas niet laten om een lekkere berlinerbol te halen, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ik pak daarna de tassen in zodat we meteen weg kunnen als Danny thuis komt na het werken. Ik laat instructies achter voor mijn moeder voor Mila wat betreft eten en medicatie mocht dat nodig zijn. Helaas heeft Mila weer blaasgruis dus dat moet aangepakt worden, maar het gaat echt al een stuk beter weer.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Laat komen we aan in het huisje op Center Parcs Parc Sandur in Emmen. We hebben een super leuk huisje voor zes personen en ploffen eigenlijk meteen op de bank en kletsen wat. Daarna spelen we een potje kaart tot volgens mij half 2 in de nacht, gezellig!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

YES! Er is een bad! Dus het eerste wat ik doe is de volgende ochtend in bad springen als toch nog iedereen slaapt.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Verse broodjes uit de oven!

Lief dagboek en lezeressen week 49

En daarna ontbijten we gezellig met z’n allen!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Parc Sandur is echt prachtig! Het is super mooi aangelegd aan het water en de huisjes zien er echt super leuk uit. Het is hier echt super mooi om te wandelen of lekker tot rust te komen.

Lief dagboek en lezeressen week 49

’s Middags splitsen wij ons op en hebben vrienden een verrassing en Danny en ik gaan naar Duitsland voor een kerstmarkt. Nog even naar de Lidl om wat goedkope drank te halen (we zijn echte Nederlanders hè) en gooien te tank vol met goedkopere benzine.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

We gaan naar Sögel waar een super gezellige kerstmarkt is op een slot echt super leuk gedaan! We kijken lekker rond bij de kraampjes en eten natuurlijk curryworst en gebakken champignons.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Terug op het park hebben we best wel trek want het was toch meer dan een uur rijden en kijken even rond op het parkcentrum. Ineens valt ons oog op het restaurant waar je kan grillen aan je eigen tafel. Als grote vlees en barbecue fans lopen we meteen naar binnen en genieten van het lekkere eten!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Omdat het kan ga ik gewoon nog een keer in bad! Ik mis ons bed zo erg, kan niet wachten tot die nieuwe badkamer in zicht komt.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Omdat we toch in de buurt waren gingen we ook maar meteen naar Wildlands toe. Het was code oranje dus er was amper iemand in het park waardoor je overal goed kon kijken, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ooit kamelen in de sneeuw gezien? Ik wel!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Helaas stonden vrijwel alle dieren binnen omdat het veel te koud was. Omdat het zo rustig was mochten we dus achter de schermen in de hokken kijken, super leuk om te zien en ze van zo dichtbij te zien! Ik dacht dat ik dichtbij was gekomen in Zuid-Afrika maar ik heb hier van nog dichterbij de neushoorns en nijlpaarden gezien.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Danny maakt even een grapje, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Wat een prachtige plaatjes krijg je van al die sneeuw toch!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Aaah, kijk hoe leuk! Omdat het zo rustig was waren de dieren heel goed toegankelijk, super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Je raadt het al, het even beviel zo goed dat we gewoon nog een keer gingen! Daarna pakken we onze spullen in en gaan weer richting huis.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Alleen over dat ritje Emmen Zwolle deden we meer dan een uur. Het sneeuwde ontzettend en de snelweg was niet schoongemaakt. Met een kilometertje of 70 glibberden we over de snelweg. Gelukkig geen ongelukkig gebeurt of zien gebeuren.

Lief dagboek en lezeressen week 49

En eenmaal thuis was mevrouw maar wat blij om ons weer te zien, schatje is het toch ook!

Deze week weer een wat rustigere week. Maandag, dinsdag en woensdag werk ik thuis en donderdag ben ik weer in Amsterdam te vinden. Vrijdag ga ik gezellig met mijn schoonmoeder en schoonzus shoppen en high-teaën in Amersfoort en voor het weekend hebben we nog geen plannen. Tot volgende week!

Het verblijf op Center Parcs en Wildlands heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. hmm deze meid gaat morgen die donuts halen haha bedankt he :P maar meis je hebt een paar super mooie fotos zeg :D die foto van mila man man pats zo van mijn scherm af :D x

 2. Hoi Aranka,

  Ik lees dat Mila weer last heeft can blaasgruis.. heb je al eens een tijd geprobeerd om haar alleen dieetvoer te geven en speciaal natvoer en snacks voor katten met blaasgruis?

  Veel andere voeding (zoals bijv. Whiskas) bevat in verhouding meer zout en eiwitten en dan goed is voor kat die gevoelig is gruis.

  Erg zonde van je dure dieetvoer als je het effect ervan teniet doet met de andere voeding.
  Misschien dus eens een tip om te proberen!

  Verder weer een leuk kijkje in je week! Zijn stiekem mij lievelingsartikelen!

  1. Mila krijgt inderdaad alleen dieetvoer van de dierenarts voor chronische stress die op haar blaas slaat! Maar af en toe verwennen we haar met wat lekkers! Helaas zet het soms door en moet ze weer aan een kuur helaas! Lief dat je meedenkt en dat dit je lievelingsartikelen zijn :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *