Lief dagboek en lezeressen week 49

Wij gaan verhuizen!

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. Een drukke week waarbij ik amper foto’s maakte. Ik hoge woord kwam er gisteren openbaar uit dus jullie weten waar ik me de afgelopen tijd zo mee bezig heb gehouden en ga houden. Deze week stond in het teken van alles goed voorbereiden en het hele huis inpakken, want we gaan namelijk verhuizen!

Maandag

Wij gaan verhuizen!

Maandag maakte ik eigenlijk niet zo veel foto’s alleen een foto van dit prachtige uitzicht wat ik straks echt heel erg ga missen. Ik ging naar mijn cursus de hele ochtend, haalde de week boodschappen, ging naar de stomerij en werkte thuis nog een beetje waar kon.

Ik kreeg trouwens heel vaak de vraag waarom we gaan verhuizen, want we wonen hier nog maar twee jaar. Ik ga het hier ontzettend missen, dat is een ding wat zeker is. We hebben hier zo een fijn appartement wat van alle luxe gemakken voorzien is, we hebben een fantastisch uitzicht en een hele gunstige locatie. Alleen dit is een huurhuis dat best aan de prijs is waar je ook voor kunt kopen in de categorie wat wij zoeken. Dat gegeven en dat wij hier onze verdere toekomst niet zien en de rente enorm aantrekkelijk was en we het juiste huis hebben gevonden heeft ons doen beslissen hier weg te gaan. Met pijn in ons hart dat wel, maar we krijgen er straks ook iets heel fijns voor terug wat we kopen in plaats van huren en dat vind ik ook wel een fijn idee.

Dinsdag

Wij gaan verhuizen!

Dinsdag ook weer een dag met niet veel bijzonders. Ik werk ’s ochtends druk aan mijn site en mijn zusje komt langs foto’s te maken voor een campagne die er aan komt. Daarna gaan we even de stad in en eten heel slecht bij de McDonalds, dat heb ik al een hele tijd niet gehad dus genoot er extra goed van!

Woensdag

Wij gaan verhuizen!

7 uur, check! Tijd om aan het werk te gaan. Ik werk trouwens tot 12, een lekker kort dagje.

Wij gaan verhuizen!

Want daarna haast ik me snel naar huis en naar het station want ik ga gezellig met Elise naar Amsterdam om sushi te eten. We eten bij Kyoto op de Damrak en krijgen heerlijke sushi, maar wel ontzettend veel! We wisten niet dat we 6 rolletjes per smaak kregen, oeps!

Wij gaan verhuizen!

En daarna gaan we even door naar FemmeFab, ons mediabureau om even samen te kletsen over de toekomstplannen en verdere zaken, altijd gezellig en goed!

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Om vervolgens naar hét event van het jaar te gaan op beauty gebied, de The Estee Lauder Company’s Christmas edition. Daar staan alle Nederlandse EL merken en krijgen overal een preview van. Ik hoopte heel erg dat ze ook zouden aankondigen dat Too Faced naar Nederland kwam maar helaas, die informatie ontbrak. Maar desondanks hebben we prachtige dingen voorbij zien komen.

Donderdag

Wij gaan verhuizen!

Donderdag komt mijn moeder langs om me te helpen met inpakken. We pakken mijn hele werkkamer en de bijhorende beautykasten in, dat was een behoorlijke klus kan ik je vertellen! Daar zijn we dus ook de hele dag zoet mee, wat een werk!

Wij gaan verhuizen!

Mama maakt ook nog even foto’s voor de Douwe Egberts campagne met heerlijke oploskoffies met een enorme schuimlaag, jummie!

Wij gaan verhuizen!

’s Avonds gaan we even bij vrienden langs die laatst ook zijn verhuisd, even dozen ophalen, die kunnen we wel gebruiken! Ondertussen drinken we even wat en komt Vera bij mij op schoot chillen, moppie! – letterlijk en figuurlijk, haha –

Vrijdag

Wij gaan verhuizen!

Vrijdag werk ik ’s ochtends nog even aan mijn blog waar dat mogelijk is en eet ik om 12 uur mijn lunch met op de achtergrond Gossip Girl aan. Ik ben nu in seizoen 5 en kan niet stoppen met kijken, ik vind het zo ontzettend leuk! Daarna werk ik trouwens van 1 tot half 10 ’s avonds.

Zaterdag

Wij gaan verhuizen!

Nieuwe dag nieuwe kansen, we beginnen meteen weer met inpakken terwijl Danny de nieuwe vloer ophaalt met mijn vader die we gekocht hadden. Mila vind het maar wat leuk al die dozen waar ze lekker in kan zitten. Maar ze vind het niet leuk dat ze overal door het hele huis staan, daardoor is ze een beetje uit haar doen. Ik zie dan ook best wel op tegen de verhuizing, arm beestje.

Wij gaan verhuizen!

En ik werk weer van 1 tot half 10 ’s avonds en daarna heb ik heerlijk weekend!

Zondag

Wij gaan verhuizen!

En daar neem ik het ook echt van. In plaats van onze inpak ideeën doen we de hele dag eigenlijk niets en settelen ons vooral op de bank. Ik kijk 6 afleveringen Gossip Girl, moet kunnen toch?

Wij gaan verhuizen!

En we bestellen eten, wat erg zijn wij, toppunt van luiheid.

Wij gaan verhuizen!

’s Avonds presteren we het om van de bank af te komen en naar mijn ouders te gaan. Mijn vader is een ster in klussen en wilde graag een planning hebben, wel zo handig. We liepen dus alles door wat er moet gebeuren en welke mensen we hebben en wanneer. Het wordt allemaal spannend maar volgens mij komt het helemaal goed!

En komende weken wordt echt een chaos, ik hoop dat dat niet te veel invloed zal hebben op mijn blog. Donderdag gaan we naar de notaris en krijgen de sleutel en gaan er meteen volop tegenaan vrijdag, zaterdag en zondag. De volgende week gaat het vooral in de avonduurtjes gebeuren en de planning is dan de dag voor kerst in ieder geval de grote spullen te verhuizen. Ik vind het allemaal reuze spannend en ben erg benieuwd hoe het gaat worden. Ik houd jullie op de hoogte, tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  12 december 2016 at 09:20

  Wat en gezellige en drukke wek!
  Spannend hoor de hele verhuizing.
  Maak je niet druk om je blog.
  Het klussen gaat voor.
  Hoop dat Mila snel aan alle veranderingen zal wennen….

  Succes met klussen etc….

  Xoxo

 • Reply
  Mer
  12 december 2016 at 09:43

  Gefeliciteerd met je huis!
  Haha, Gossip Girl is zo heerlijk <3

 • Reply
  Varenka
  12 december 2016 at 09:52

  Succes met de verhuizing…

 • Reply
  femketje
  12 december 2016 at 11:05

  een keertje naar de mc is soms best lekker XD

 • Reply
  Sandra
  12 december 2016 at 11:57

  Ik ben echt zo benieuwd naar jullie nieuwe huisje, veel succes met het klussen!

 • Reply
  Jorinde
  12 december 2016 at 12:18

  Veel succes met klussen en verhuizen! Leuke dagen maar ook chaotisch kan ik me voorstellen met de feestdagen erbij!

 • Reply
  Aarti
  12 december 2016 at 12:28

  veel succes met verhuizen en klussen komt goed.
  en natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje.
  liefs Aarti

 • Reply
  Paola
  12 december 2016 at 12:33

  Heel veel succes met het klussen de aankomende weken!

 • Reply
  rachel
  12 december 2016 at 12:48

  lekker drukkies de komende periode :d maar zo leuk jullie eigen huis!! veel klus plezier :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  12 december 2016 at 13:04

  Wat een leuke foto’s weer. Zo’n chaos, dat verhuizen, kan me voorstellen dat je er een beetje tegenop ziet, ook voor de poes! Die went wel weer, maar heeft waarschijnlijk ook even tijd nodig. Succes met verhuizen komende week!

 • Reply
  rachelkromdijk
  12 december 2016 at 14:59

  Wat leuk veel plezier met klussen en wat een chaos kan dat zijn he! liefs en niet teveel druk maken! http://www.Rachelkromdijk.nl

 • Reply
  Madelaine
  12 december 2016 at 16:27

  Ik zou zo een week met jullie mee kunnen eten hoor haha! Succes met verhuizen.

 • Reply
  aboutsbstyle
  12 december 2016 at 16:35

  Lekker druk weekje, maar wel een gezellige week gehad. Met allemaal leuke dingen. Geniet van de tijd want voordat je wee’t zit je alweer naar je nieuwe huisje. Liefs soraya

 • Reply
  Britt
  12 december 2016 at 17:49

  Lekker weekje weer! Maar zo te zien maakt de sushi heel veel goed, bij mij in ieder geval wel! Heel veel succes met verhuizen, we zullen de updates afwachten! Fijne dagen!

 • Reply
  Mariska
  12 december 2016 at 19:30

  Heel veel succes met de verhuizing! Ben erg benieuwd naar de foto’s, mocht je die gaan delen :)

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  12 december 2016 at 20:59

  Oeh die sushi ziet er yummy uit! succes met verhuizen. Het Estee Lauder Company’s Christmas edition event ziet er mega goed uit, wauw! daar zou ik wel eens heen willen #goals

 • Reply
  Monica
  12 december 2016 at 23:15

  Wat spannend zeg verhuizen. Super leuk jullie eigen huisje straks. Geniet er maar van.

 • Reply
  sneeuwkipje / Jessica
  13 december 2016 at 14:54

  Succes met verhuizen!
  Ik ben blij als we over een jaar gaan verhuizen dan gaan de katten gewoon uit logeren bij mijn ouders.
  Eigenlijk hetzelfde als we op vakantie gaan, dan zitten ze er ook twee weken. :)

 • Reply
  smilingbeauties
  27 december 2016 at 22:45

  Misschien kan een Feliway verdamper Mila helpen? #tip

 • Laat een reactie achter