Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Het is wat rustiger op mijn blog omdat ik gewoon erg druk ben. Op het werk is het ontzettend druk omdat veel voor 1 januari alles geregeld willen hebben. Als ik vrij ben heb ik de laatste tijd veel sociale (leuke) verplichtingen zoals Sinterklaas en verjaardagen. Daarnaast zijn we ook gewoon nog veel aan het klussen dus tijd voor mijn blog is er nu wat minder. Maar goed, kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Maandag is natuurlijk een werkdag van mij. Aan het eind van de dag heb ik weer genoeg ondernemers ingeschreven niet? Jullie horen mij niet heel erg veel over het werk, maar ik vind mijn werk echt ontzettend leuk. Ik werk in de frontoffice van de KvK. Als je dus een bedrijf komt inschrijven of voor andere redenen naar het kantoor van de KvK komt kun je mij tegenkomen. Fijn is ook dat ik mijn hele opleiding heb afgerond dus alles mag helpen/verwerken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Hmm, mijn erwtenplantje doet het niet zo goed meer. Inmiddels is hij helemaal dood en heb ik hem weggegooid. Ik heb er een makkelijker hangplantje voor terug gekocht (hoop ik).

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Dinsdag is dus mijn vrije dag en mijn zusje heeft toevallig ook vrij. Samen met mijn moeder gaan we langs oma. Ik neem gebakjes mee van Lindeboom, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Voordat Danny thuis komt werk ik mij nog even in het zweet met de Ring Fit Adventure. Echt dit is zo intens, echt een goede en zware workout. Zal er binnenkort een artikel over schrijven.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

’s Avonds kijken Danny en ik weer Queen of the South. We kijken de serie nu 2-3 weken en zijn al bij seizoen 3. Wat een toffe en goede serie, aanrader! Hij is trouwens op Netflix te bekijken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Tijd voor een nieuwe werkdag. Vandaag heb ik mijn nieuwe trui van de Action aan waar ik echt super veel complimentjes over kreeg. Het is een lange gebreide zwarte jurk met een subtiel grijs draadje erdoorheen. Hij staat super leuk op mijn leren legging.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

In de pauze doe ik even een rondje pauze en kom deze Baby Joda (zo heet dit toch?) tegen waar een vriendin helemaal gek van is. Ik geef toe, het is ook best schattig.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Ik pas deze leuke jurk van de Sissy-Boy. Ik laat hem hangen maar heb nu eigenlijk best een beetje spijt. Misschien kan ik hem online nog in de sale scoren. Wat vinden jullie er van? Kopen of niet?

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Broodjes van thuis in de pauze. Geen idee waarom ik deze foto maakte. Trouwens de kip grillworst van de Jumbo is wel echt vet lekker. Aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Wauw, in die 4 jaar winnen we eindelijk iets leuks van de Postcode Loterij. Drie soorten handcrèmes van Rituals, top! Normaal krijgen we altijd stomme dingen die we vaak niet eens ophalen omdat het anders toch weer in de prullenbak beland.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Vrijdag werk ik weer in Apeldoorn en ons kantoor zit naast de woonboulevard, dus ik loop er even een rondje.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

En het zit dus ook naast de KFC. Samen met collega’s halen we een lekkere kip wrap.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

’s Avonds word ik ook nog verrast door Sinterklaas en krijg ik twee spellen. Eentje daarvan is I Know. Ik neem het meteen mee naar vrienden om te spelen. Het is een kennis quiz waarbij je het zelf goed moet hebben en ook moet gokken hoe je medespelers scoren. Wij vonden het allemaal echt super leuk, ook een aanrader met een groter gezelschap (denk ik).

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Hoe knap is deze poes?!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Daarna spelen we ook nog een potje Wingspan met de nieuwe uitbreiding Oceanië. Super leuk, dan heb je ook ander voedsel waar je weer andere dingen mee kan doen.

Zaterdag

Zaterdag ga ik vroeg met mijn zusje naar de stad om de drukte voor te zijn. Een aantal cadeau’s waren na meer dan een week nog niet binnen gekomen dus hoopte ze in de winkel te kunnen vinden om toch wat te kunnen geven.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

’s Middags gaan we naar mijn schoonouders voor de verjaardag van mijn schoonvader en toevallig ;) komt Sinterklaas ’s avonds ook nog langs. Een gezellige dag dus!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

De ochtend begint goed, Danny laat per ongeluk mijn geliefde Pools aardewerk suikerpotje vallen. Ik ben er eigenlijk best sip om. Weet iemand of ik dit ook hier in Nederland ergens kan bestellen?

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Tijd om de spellenkast uit te ruimen en spellen weg te doen die ik nooit speel of toch niet zo leuk vind. Ze staan trouwens op Marktplaats mocht je interesse hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2020

Na het klussen en huishouden tuigen we na het eten ’s avonds nog de kerstboom op. Gezellig!

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week is niet heel bijzonder. Ik ben gewoon 32 uur aan het werk, dinsdag (vandaag) ben ik vrij en heb ik nog een aantal klussen staan, dus hopelijk komt er nog wat van bloggen. De rest van de week ben ik aan het werk en voor het weekend hebben we nog geen specifieke plannen maar dat zal wel weer klussen worden. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Gezellig dat je naar je oma geweest was….
  Leuke trui/jurk.
  Maar oeh la la die van sissi boy is pretty….

  Een fijne werkweek Xoxo

 2. Leuk overzicht Aranka!

  Jullie kerstboom vind ik echt tof. Wij hebben zelf veel rode kerstballen, maar blauw vind ik ook wel heel mooi. Maybe volgend jaar haha. <3

  Liefs
  x

 3. Dat suikerpotje doet mij denken aan mijn Starbucks beker uit Amerika die m’n vriend liet vallen. Ontroostbaar was ik 🤣 helaas nergens meer kunnen vinden..

 4. wat een leuke spellen hebben jullie. Leuk ook om te zien dat je ook de wat onbekendere spellen hebt zoals rifugio en kwakzalvers…..

 5. Leuk om te lezen weer! En ik wil graag even zeggen dat die twee jurkjes je inderdaad heel goed staan, je ziet er goed uit!! Love de spellenkast haha, ik ga even op je marktplaats neuzen

 6. Leuk dat je ons weer meeneemt in je week! Ik snap helemaal dat je verdrietig bent door het suikerpotje, toch jammer als dingen waar je gehecht aan bent kapotgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *