Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Voortaan komt mijn dagboek op dinsdag online, dat geeft mij net even wat meer rust op zondag. Afgelopen week was een ontzettend rustige, maar toch gezellige week. Kijk je mee?

Maandag & Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Maandag en dinsdag was ik de hele dag aan het werk, daarvan geen spannende foto’s. Wel van het rondje lopen in de pauze, heerlijk weer was het!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Mijn mini verzameling! Ik moet wel lachen, dit was vorige week dinsdag. Inmiddels heb ik de hele verzameling bijna compleet. Oeps.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Woensdag is mijn vrije dag en mijn moeder kwam langs om in het huishouden te helpen. Daarnaast was ik ook druk bezig voor mijn blog en bakte ik een heerlijke kerst tulband. Binnenkort komt het recept online!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Mevrouw heeft iets nieuws, op het aanrecht klimmen. Alleen wij zijn het daar niet helemaal mee eens. Je snapt dat ze er weer snel vanaf moest.

Donderdag & Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Ook donderdag en vrijdag ben ik weer de hele dag aan het werk. Ik maak geen spannende foto’s op het werk dus die kan ik niet delen. Wel haal ik ’s avonds mijn Too Good To Go bestelling bij de La Place op. Ik krijg een stuk warme apfelstrudel mee, jum!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de stad en koop daar een cadeautje voor een vriendinnetje. Tussen de middag eet ik een salade, de salade van de La Place die ik kreeg.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

’s Middags zet ik met Danny de kerstboom op en wilde een leuke foto maken, maar beide gezinsleden hadden daar geen zin in. Jammer weer.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

’s Avonds ging ik naar een vriendinnetje toe die verhuist is. Eerst woonde ze een paar straten verder, nu bijna 2 uur verder. Ik ging kijken naar het nieuwe huisje, bleef logeren en we speelden spelletjes. Kortom, super gezellig!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Mila haar favoriete bezigheid, vastgehouden worden #not.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Tussen de middag maak ik alvast soep. Het wordt zelfgemaakte tomatensoep met gehaktballetjes. Wel alles zelf maken en draaien natuurlijk, anders smaakt het nergens naar (vooral de kant en klare gehaktballetjes doel ik dan op).

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Daarna sluit ik mij op in mijn kantoor, er moet nog heel wat gedaan worden. Het is er nu een enorme bende, maar ben nog steeds erg blij met mijn plekje.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2019

Mila komt er ook gezellig bij liggen! <3

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben weer de hele week aan het werk en vrijdag hebben we kerstviering op het werk en gaan we eten bij een prachtig kasteel. Zaterdag moet ik heel vroeg op, want dan vertrek ik naar Berlijn met een vriendinnetje. Zin in! We zijn beiden trouwens nog nooit in Berlijn geweest, dus mocht je tips hebben, dan zijn ze zeker welkom!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. weer een lekker weekje zo te lezen en toch blijf ik niet niet snappen dat jij die balletjes voor de soep eerst bakt haha hier gaan ze er gewoon rauw in!! fijne week weer!!

  2. Zo lief die foto van jou met Mila bij de boom!
    Klein tipje voor een kat die op het aanrecht springt (wie weet heb je er wat aan!): de dierenarts vertelde mij ooit dat katten dat vooral doen als er spullen op het aanrecht liggen. Daar kunnen ze aan snuffelen en dat is interessant, ook al zijn het allemaal producten die ze niet eens lusten. Bij mij heeft het echt geholpen om het aanrecht volledig leeg te maken. Dus geen fruit, doosjes, flessen etc op het aanrecht meer, alleen nog maar de apparaten. Is wel een discipline voor mijzelf, maar het werkte!

  3. Tip voor Berlijn: eten bij l’osteria (staat soms een rij maar worth the wait) en daar een megapizza delen! Echt heel lekker. Verder is het monument voor de val van de muur heel mooi en is het DDR museum echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *