Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn lief dagboek en lezeressen. Vorige week had ik weer een gezellige maar ook drukke week. Ik ging naar Amsterdam, werkte vooral veel thuis en ging een middagje lekker bijkletsen met een vriendin. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Maandag ben ik aan het werk in de ochtend en doe de wekelijkse boodschappen en haal de kleren bij de stomerij op. Nu ik deze foto zo zie mag ik mijn auto ook wel eens een keer wassen, krijg je ervan als je egalisator en cement meeneemt…

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Ook ga ik even langs bij de Miss Etam voor de feestcollectie. Ik had een cadeaukaart gekregen waarbij ik iets mocht uitzoeken van de feestcollectie. Dit was het eerste setje dat ik erg leuk vond, maar iedereen vond de blouse wat tuttig, dus die besloot ik niet mee te nemen, maar de rok wel!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

En over dit setje was iedereen laaiend enthousiast, dus die ging sowieso mee! Vind het echt een super toffe set, terwijl ik het eigenlijk niet zo snel zou kopen.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Het dekbed van PIP Studio wat ik heel graag wilde is eindelijk in de aanbieding, maar dan nog ver over de 100 euro, laat maar… Misschien komt er nog 50% korting.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

’s Avonds tijdens het aardappels schillen kom ik wel hele gekke aardappels tegen. Ik heb ze vast te licht en vochtig opgeborgen, oeps!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Dinsdag ga ik naar Amsterdam in mijn nieuwe outfit, ik ben er klaar voor!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Ik kom alleen iets te vroeg aan op het station dus ik trakteer mijzelf op een drankje en wat lekkers!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Eenmaal in Amsterdam aangekomen ga ik met de metro naar een prachtige locatie waar het Estee Lauder Companies event is. De merken die in Nederland onder ELC vallen laten hun nieuwe producten zien en dat is weer smullen, wat een prachtige dingen hebben ze zeg.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Natuurlijk nog even een fotootje bij de fotomuur! Daarna ga ik weer naar huis en ben ik rond 8 uur weer thuis. Ik ben altijd kapot na zo een dag (ik vind reizen altijd best pittig en krijg er vaak hoofdpijn van) dus duik lekker de bank op en ga vroeg naar bed.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Woensdag spreek ik samen met Elise in de stad af want we hebben foto’s voor campagnes nodig. Ik wacht Elise op terwijl ze haar nagels aan het doen is bij Queen Nails. Volgens mij heb ik hun al aan heel wat klanten geholpen, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Het is me trouwens eindelijk gelukt een rode jas te vinden. Tenminste, eindelijk… Ik had deze jas van Claudia Sträter al een tijdje geleden gezien maar ik vond hem te duur. Maar ik kreeg hem niet uit mijn hoofd en het was de enige jas die echt mooi paste dus kocht hem uiteindelijk toch maar.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Daarna lunchen Elise en ik nog heel snel bij de Vito’s en gaan we weer naar huis om het nodige werk te verzetten.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Donderdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk en ’s middags spreek ik met een vriendinnetje af om te gaan lunchen, dit doen we bij een nieuw zaakje in Zwolle, Wanna Waffle in de Sassenstraat. Het ziet er echt super leuk uit en je kunt een wafel met beleg bestellen, echt super lekker! Ik kom hier zeker vaker terug.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Daarna lopen we nog even door de stad en drinken wat bij Barista, ik neem een chocolade chai die echt super lekker is. Ik ben zelfs zo fan dat ik weer terug wil voor nog een kopje.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Ik kreeg een nieuw spel binnen en ben hier super benieuwd naar, een Escape Room voor thuis! Hebben jullie hier ervaring mee? Het lijkt mij echt super leuk! Vrijdag ben ik de hele dag voor de rest druk aan het werk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Mijn zaterdagochtend uitje met mijn moeder naar de stad valt letterlijk in het water dus ik doe lekker rustig aan die dag. Ik doe het huishouden, kijk een serie en maak deze foto. Lekker Koos make-up loos.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Mila <3

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Even naar de Media Markt om wasmachines te kijken, we twijfelen over een wasdroog combinatie (we hebben maar plek voor één machine) maar uiteindelijk blijkt dat toch geen optie omdat de wasmachine in een keukenkastje moet en deze machine dan zijn warmte niet goed kwijt kan omdat hij er vrij strak in komt te staan… Dan maar weer verder zoeken.

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

’s Avonds ga ik even naar mijn schoonouders om mijn nieuwe laptop weer op te halen. Mijn schoonvader heeft hem helemaal geïnstalleerd en er al mijn favoriete programma’s opgezet, heerlijk! Ondertussen knuffel ik even met Shiba.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 49 – 2018

Zondag zijn we weer de hele dag op de zolder bezig en gaan we voor 5 uur nog even snel naar de GAMMA omdat we nog een 10 euro bon hebben die die dag op moet, zonde om te laten liggen. We hebben eigenlijk nog niets nodig (want het ligt toch alleen maar in de weg) maar halen toch maar een kozijn, 10 euro scheelt toch altijd weer!

En dat was hem voor deze week, vandaag ben ik in Amsterdam te vinden, dinsdag werk ik thuis, woensdag ben ik in Amsterdam en donderdag en vrijdag werk ik weer thuis. Zaterdag hou ik lekker weekend en zondag ga ik met mijn schoonmoeder en schoonzus naar mijn eerste musical wederom in Amsterdam. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ik heb een paar jassen van Claudia Sträter en elk jaar geniet ik er weer van. Ze zijn duur ja maar vaak tijdloos en van goede kwaliteit en pasvorm en als je lang bent, is dat heel belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *