Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Goedemorgen, er staat weer een nieuwe lief dagboek en lezeressen voor jullie klaar. Deze week had ik een hele gezellige week met veel afspraken waarvan twee hele toffe in Amsterdam en Antwerpen en veel met familie en vrienden. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Lief dagboek en lezeressen week 49

Goedemorgen, ik ga vrijwel meteen aan de slag en neem een simpel bolletje als ontbijt.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Even een selfie, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 49

De rest van de dag ben ik eigenlijk druk voor mijn blog bezig omdat ik er dinsdag en woensdag niet ben, even doorwerken dus!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Dinsdag ga ik naar Amsterdam voor de Estee Lauder company’s presentatie. Alle luxe merken die onder Estee Lauder vallen laten hun nieuwe producten zien, het was echt op een prachtige locatie!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Naast alle aparte stands (waar we geen foto’s van mochten maken in verband met embargo) was er ook nog een uitgebreide presentatie zelf over het moeder bedrijf Estee.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Allemaal lekkers!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ook stonden er nog twee kerstbomen met allemaal mooie tasjes en doosjes van alle merken die er waren, wat een feest!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Na afloop ging ik nog even samen met Charlotte bij de Hallen eten, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Eenmaal thuis met Danny eet ik een hapje, doe de afwas, werk nog een klein beetje aan mijn site en daarna ga ik even lekker het bad in met PLL en Mila, haha.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Goedemorgen, de dag begint weer vroeg want ik ga vandaag naar Antwerpen voor een lunch met Yves Rocher. Ik stap de trein in en zie op het station deze kroket met babi pangang. Even naar Danny sturen, want wij zijn gek op babi pangang.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ik ga eerst naar Amsterdam Centraal waar we de rest ontmoeten en daarna vervolgen wij onze reis met de Thalys naar Antwerpen.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Antwerpen!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ik vind Antwerpen zo een leuke stad, vooral het station is echt fantastisch! Ik moest wel even wennen aan al die zwaar bewapende militairen op straat, niet echt een prettig idee.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Met Yves Rocher gaan we eten bij The Jane. Dat is blijkbaar een restaurant met een michelin ster. Nou heb ik me daar helemaal niet in verdiept of wat dan ook, maar het leek me wel heel leuk om een keer te ervaren.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Tot dat ik het menu zag en schrok ik wel een beetje. Dit is niet echt wat voor mij. Ik ben echt een simpele aardappel, groente en vlees eter en bijzondere dingen zijn toch niet zo voor mij weggelegd, oeps! Hieronder wat gerechtjes, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet alles lekker vond, maar ik vond het wel heel bijzonder om mee te maken!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Gezelligheid aan de tafel!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Het restaurant zag er zo prachtig uit!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ik zei wel dat ik alles niet zo lekker vond, maar dit was echt TE LEKKER (het vlees dan). Dit is het meest malse, smaakvolste stukje vlees dat ik ooit heb gehad.

Lief dagboek en lezeressen week 49

TOETJES! Dat is wel een goed idee!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Jumm, dit was zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Na het eten ging ik nog even naar de WC (waar je met een lift heen moet) en dan kom je langs een super grote wijnkelder, wauw. Na de lunch gaan we meteen weer naar huis en daarna ga ik meteen door naar de verjaardag van mijn schoonvader, druk dagje dus!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Donderdag probeer ik weer alle schade van de rest van de week in te halen door even flink te bloggen. Ik maak onder andere een review van deze prachtige KIKO blush.

Lief dagboek en lezeressen week 49

’s Avonds hebben we zin in stamppot zuurkool maar helaas mislukt deze helemaal. Er gebeurde iets heel geks met de aardappelen. De schil bleef helemaal hard en de binnenkant was lekker zacht en gaar. Hier kon je dus zeker geen stamppot van maken, balen!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Maar gelukkig hadden we nog wat snert in de vriezer liggen, die smaakte ook heel erg goed!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Vrijdag stond natuurlijk in het teken van tickets voor Adele scoren, maar helaas vissen wij achter het net.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Daarna ga ik snel door naar het werk want een collega is 25 jaar in dienst en ik haal even een mooie bos met bloemen.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Wauw!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Zelf werk ik van half 1 tot half 10 en natuurlijk hoort daar in de pauze dan taart bij!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Voor het eerst dat ik hem zie, het nieuwe 20 euro briefje! Na het werken ga ik ook meteen weer door naar mijn schoonouders omdat dan de verjaardag voor de hele familie gevierd wordt.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ontbijtje voor het werken gaan. Ik slaap uit, maak me klaar en om 12 uur was het wel tijd voor een lekker eitje.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Maar ik was iets te vroeg, dus besloot Mila nog maar even te kammen die zat er toch rustig bij. Ze verhaart op dit moment echt enorm…

Lief dagboek en lezeressen week 49

Ook werk ik weer van 1 tot sluit, gezellig met de kerstboom!

Lief dagboek en lezeressen week 49

We hebben een grote promotieronde natuurlijk op het werk van Sinterklaas naar Kerst, alleen dat was iets meer werk dan ik dacht…

Lief dagboek en lezeressen week 49

Na het werk ging ik nog even bij vrienden langs, eerst langs een vriendin waar ik een drankje deed en naar Joy en haar nieuwe speeltje keek. Het is dat ding van de reclame, echt hilarisch voor katten!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Daarna gaan we samen naar een andere vriend waar Danny en andere vrienden ook zijn. We besloten ineens te gaan pokeren (wat ik niet kan). En dat deden we tot de late uurtjes door.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 49

KERSTBOOMTIJD! Hier wacht ik ongeveer al een heel jaar op. Ik ben wel een beetje bang dat Mila de boom gaat slopen, want ze vind het machtig interessant hier.

Lief dagboek en lezeressen week 49

En hier ook nog…

Lief dagboek en lezeressen week 49

Maar we hebben haar goed duidelijk gemaakt dat ze niet aan de boom mag zitten en dat heeft ze blijkbaar begrepen. Ze raakt hem met geen pootje aan en komt ook liever niet in de buurt, fijn! Als de kerstboom staat chill ik even lekker op de bank en Danny kijkt voetbal.

Lief dagboek en lezeressen week 49

Gezelligheid! Ook het balkon hebben we helemaal versierd met lichtjes, ik ben als een kind zo blij!

Lief dagboek en lezeressen week 49

Maar ik had geen zin in koken, we halen dus friet, heel vervelend!

Lief dagboek en lezeressen week 49

’s Avonds komen er weer vrienden langs om te pokeren, we hebben ineens het poker virus. Ik begin het spel een beetje door te krijgen (nadat ik al mijn muntjes kwijt was).

Lief dagboek en lezeressen week 49

Dus Danny gaf me dit boekje maar, haha! Huiswerk! Toen iedereen weg was keken Danny en ik nog de film Hugo, een leuke kerst familiefilm! En dat was alweer mijn week!

Deze week heb ik het niet echt heel erg druk. Vandaag werk ik thuis, dinsdag werk ik bij de AH, woensdag werk ik thuis, donderdag moet ik de een Twingo op Schiphol ophalen, vrijdag werk ik de hele dag, zaterdag moet ik even van 6 tot 8 ’s ochtends werken en daarna gaan we leuke dingen in het weekend doen. Ik heb er weer zin in! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. Antwerpen, wij wonen vlak bij dus komen er vaak, het is echt mijn favo stad!
  Ik had al gelezen en foto’s gezien van het Yves Rocher etentje, het was iid een hoop geknutsel op je bord.
  Maar al bij al zag het er super gezellig uit en daar gaat het om, en het is weer een ervaring rijker ;-)
  Fijn dat Mila de boom niet sloopt …… Wat is het toch een lieverd.

 2. Wat er bij die babi panggang kroket staat in het chinees is het volgende : wie is er niet mee groot geworden? (Of opgegroeid)

 3. Doe je niks over die lelijke poot van de kerstboom? Zonde van je mooie boom…bij dr action heb je kleedjes of een rieten ding waarmee je de poot wegwerkt…bij kwantum hebben ze mooie zakken waar x mas op staat ..Daar zet je de boom in. Geen gezicht zo met die poot

 4. The Jane, is het nieuwe restaurant van Sergio Herman. Vroegere eigenaar van oud sluis.
  Het is het meest geweldige restaurant, en een super sexy kok :-)

 5. Wauw wat ziet het eten er mooi uit! Ik zou waarschijnlijk niet echt weten hoe je alles moet eten daarvan haha. Ah zo leuk om de kerstboom op te zetten, wij hebben hem al een week opstaan.

 6. Leuke foto’s! Wat leuk ook om te zien dat jullie de kerstboom al hebben staan, hier moet dat nog gebeuren haha! Dat aparte eten bij the Jane lijkt mij ook wel heel spannend, ik zou mij bij sommige dingen denk ik echt afvragen wat het was en hoe ik het moet eten haha!

 7. Hey Aranka! Een tijdje terug had je een leuke post van de diëtist, waar je -naar wat je zelf aangaf- goede tips hebt gekregen. Ben je nog een beetje bezig met verantwoord/gezond eten of heb je ’t laten varen? Puur een vraag hoor! Liefs

 8. Ahh heerlijk hè die kerstsfeer!
  The Jane is ook echt fantastisch! Wij gaan daar in februari heen en kunnen niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *