Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week! Ik had een gezellige week met veel afspraken met familie en vrienden. Ik geniet echt van de koude decemberdagen en de lichtjes en kaarsjes die weer aan kunnen (zo ongeveer de hele dag). Kijken jullie mee naar mijn drukke week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Maandag ben ik kapot en kan ik echt mijn bed niet uitkomen. Ach, dan maar even in bed blijven liggen en knuffelen met Mila! De rest van de dag ben ik wel gewoon aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 48

’s Avonds komen mijn zusje en haar vriend langs om de spellen op te halen die ik voor haar gekocht had. Maar ze blijven meteen even een spelletje spelen. We spelen Agricola, een super leuk spel!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Dinsdag ben ik de hele dag aan het werk en maak onder andere een review over de nieuwe Etos kerstcollectie.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Aan het eind van de middag duik ik nog even het winkelcentrum in om een aantal dingen te halen voor vanavond. Ik kreeg de tip dat alle spellen 50% korting waren bij de Blokker. Even spieken maar nam niets mee, behalve dit spel voor een vriendin.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

’s Avonds had ik een super leuke organiseerde smeeravond van Kneipp! Kneipp had mij gevraagd of ik met een stel vriendinnen een avond wilde organiseren om lekker te kletsen en te smeren met de Kneipp producten en dat wilde we wel! Alle lekkere dingen stonden er en werden uitgebreid getest! We hebben echt een super leuke avond gehad!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ook kwam er nog een masseuse langs om ons even lekker te masseren met de verschillende bodylotion’s, massage oliën en zoals hier een handcrème!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Even een fotootje van alle lieve vriendinnetjes bij elkaar!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Hele spannende foto dit, een leeg bord van mijn ontbijt.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik ben blij met mijn make-up en maak nog even een vrolijke selfie voor op Instagram. Als echte influencer moet je die natuurlijk wel blijven voeden (ik ben daar echt slecht in).

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik breng alle pakketjes naar het postkantoor van de winacties en zie bij de Bruna het nieuwe boek van 50 Tinten staan, die gaat meteen mee!

Lief dagboek en lezeressen week 48

’s Avonds gaan we naar mijn ouders toe want mijn zusje is 22 jaar geworden!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Donderdagochtend ben ik bij de Action te vinden om een aantal huishoudelijke dingen te kopen en wat dingen voor Sinterklaas. Wat je kocht zie je hier in een shoplog!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Eenmaal thuis kijk ik de nieuwe aflevering van Riverdale en Mila zit super handig voor de tv. Betty en Jughead kijken haar ook al boos aan. De rest van de middag doe ik eigenlijk niets en komt er gezellig een vriendinnetje langs op de thee.

Lief dagboek en lezeressen week 48

’s Avonds eten we stamppot zuurkool met banaan en ananas, super lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Het is de eerste van de maand dus dan moeten de financiën weer gedaan worden. Even de gezamenlijke rekening spekken! De rest van de dag ben ik druk aan het werk en pak optijd mijn tas in om een nachtje weg te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik mag namelijk met een vriendin het nieuwe Pillows hotel in Zwolle testen. Maar omdat het zo verschrikkelijk koud is en wij er best netjes uitzien besluiten we maar met de bus te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Wat een warm welkom in het hotel! Het hotel bestond al maar is helemaal gerenoveerd en ziet er echt prachtig uit!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

Dit is de normale kamer en ziet er echt geweldig uit niet? Maar we komen niet alleen om te slapen, we komen ook om het nieuwe restaurant te testen die voor iedereen open is, ook voor niet gasten van het hotel.

Lief dagboek en lezeressen week 48

We krijgen eerst een lekker hapje vooraf! Het was een soort bitterbal, maar dan even iets anders.

Lief dagboek en lezeressen week 48

We eten in het Coperto Restobar een restaurant in het hotel in de aangebouwde serre. Het ziet er echt prachtig uit en de krijgt echt heerlijk eten. En het is niet eens zo duur, voor 3 gangen betaal je € 37,00 en voor vier gangen € 47,00 prima prijzen voor wat je er voor terug krijgt. Kijk mee naar de heerlijke gerechten!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Gerookte forel, biologische wortel, kroepoek, gerookte paprika.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Steak tartaar van Lakenvelder rund, Zwolse mosterd, zuur, bloemkool.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Baars “noisette”, aardappel, bospeen, Zwolse oude kaas.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Cheesecake, quinoa, ananas, hazelnoot. Het eten was echt heerlijk en zeker een aanrader om heen te gaan, ook dus om alleen te komen eten.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Goedemorgen, we genieten van een heerlijke luxe ontbijt dat gewoon uitgeserveerd wordt, wat een luxe!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Kijk al dit lekkers! Je begint klein met yoghurt en fruit en daarna krijg je allemaal lekkere broodjes met beleg en een eitje.

Lief dagboek en lezeressen week 48

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, maar jeetje wat is het koud!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ondanks dat ik heerlijk in het bed van het hotel heb geslapen ben ik best moe. Ik duik dus even het bed in met Mila en mijn nieuwe boek.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Daarna halen we even boodschappen voor mijn schoonouders (lees bier) en gaan we naar de verjaardag van mijn schoonvader. In de kratten Heineken zitten nu blijkbaar deze hele foute strikken.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Koud! De rest van de dag en avond zijn we bij mijn schoonouders waar ik eigenlijk helemaal vergeet foto’s te maken.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Zondagochtend ‘verveel’ ik mij en besluit ik ineens alle kerstspullen van zolder te trekken en alles neer te zetten! De nieuwe ballen in de boom zien er prachtig uit wat mij betreft!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Cadeautjes voor de Sint liggen er ook alvast onder.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ook versieren we de trap nog even, gewoon omdat het kan! Mijn ouders komen in de loop van de middag nog langs om even met wat dingen te helpen, handig!

Lief dagboek en lezeressen week 48

Dus we besluiten ook maar even samen te eten. Aangezien ik niets in huis heb haal ik Chinees op, ook lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 48

’s Avonds spelen Danny en ik nog een spelletje Qwirkle en daarna duik ik op de bank met mijn boek en daarna gaan we rond een uur of half 12 naar bed.

Dat was hem weer voor deze week, het was vooral een erg gezellige week. Deze week is ook weer een leuke week. Vandaag werk ik de hele dag thuis en morgen ook. Dinsdagavond vieren we met een hele groep vrienden Sinterklaas en woensdag en donderdag ben ik in Amsterdam te vinden. Vrijdag gaan we naar Center Parcs met vrienden tot maandag dus dan ben ik ook wel even zoet. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Wat een gezellige week heb je weer achter de rug. En wat ziet dat hotel er prachtig uit zeg, ook van buiten. Dat zijn echt leuke ervaringen! Ik lig hopeloos achter met Riverdale, heb er gewoon niet genoeg tijd voor:-(

  2. Oooh wat ziet jullie huisje er gezellig uit! Super leuk die versiering langs de trap. Ik heb het Pillows hotel meteen opgeslagen. Ziet er allemaal helemaal perfect uit!

  3. Ooh chinees, ik krijg er direct zin in als ik die plak ham in de nasi zie liggen. Heeeerlijk! En ik verheug me er op om samen weer leuke dingen te doen straks :-)

  4. Wat een gezellige en productieve week! Dat hotel ziet er onwijs relaxt uit en als ik de foto’s en je enthousiaste verhaal mag en kan geloven is dat ook zo! Het was inderdaad een bijzonder koude week.. Als het dan zo koud is moet het wel nut hebben maar gewoon zo koud als het nu was was er niks aan. Hopelijk valt het deze week mee:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *