Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Jezelf met anderen vergelijken

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. Het was een hele volgeplande week waar eigenlijk niets van terecht kwam. Ik lag twee dagen ziek in bed en sukkelde de rest van de week een beetje aan en kwam niet meer echt in het ritme. Kijken jullie met me mee?

Maandag

Jezelf met anderen vergelijken

Maandag begon de dag al vroeg en voelde me totaal niet fit. Lees ik liep aan beide kanten leeg. Toch wilde ik graag naar mijn training en ging volle moed die kant op (gelukkig is het op 5 minuten loopafstand). Maar na een kwartier voelde ik me zo ellendig dat ik weer naar huis ging en samen met Mila het bed in dook. Toen ik wakker werd lag Mila super schattig ook onder de dekens.

Jezelf met anderen vergelijken

Lunch, hopelijk hou ik het binnen.

Jezelf met anderen vergelijken

Natuurlijk weer met poes, haha. De rest van de dag maak ik geen foto’s en slaap eigenlijk alleen maar.

Dinsdag

Jezelf met anderen vergelijken

Dinsdag lig ik ook de hele dag onder de wol en voel me iets beter qua maag maar qua gevoel nog niet. ’s Avonds strompel ik uit bed en maak een gezond maaltje. Deze Iglo* spinazie is nieuw met Alpro melk. Ik vind het lekker maar wel anders smaken dan de klassieke á la crème.

Woensdag

Jezelf met anderen vergelijken

De boodschappen zijn nu echt op en heb toch echt wat nodig. Ik besluit lekker lopend naar het winkelcentrum te gaan voor even een frisse neus en wat buitenlucht. Na een flinke wandeling van meer dan een half uur ben ik er en neus ook even bij de Kruidvat waar ze nu blijkbaar ook de Unicorn highlighter hebben.

Jezelf met anderen vergelijken

Ook haalde ik Balkenbrij, dit vind ik echt zó lekker. Hier kun je me ’s nachts voor wakker maken. Mensen verklaren me echt voor gek dat ik dit eet, maar het is echt het lekkerste ooit. Het smaakt voor boeren leverworst maar dan warm en met een krokant jasje van het bakken. De rest van de dag doe ik rustig aan en beland weer in mijn bed.

Donderdag

Jezelf met anderen vergelijken

Jezelf met anderen vergelijken

Jezelf met anderen vergelijken

Jezelf met anderen vergelijken

Jezelf met anderen vergelijken

Donderdag voel ik me eindelijk beter en doe het één en ander in huis en werk minimaal aan mijn website. Ik kan er niet helemaal in komen deze week. Misschien ook wel gewoon omdat ik me niet 100 % voel. ’s Avonds besluit ik nog wel even naar Amsterdam te gaan voor de preview van de Primark in Amsterdam.

Vrijdag

Jezelf met anderen vergelijken

Vrijdagochtend ga ik even de stad in om een cadeautje voor mijn schoonvader zijn verjaardag te halen. Ik zie ineens dat we ook een Brownies & Downies hebben. Daar wilde ik altijd al eens een keer heen en nu zit het gewoon in Zwolle. Binnenkort maar eens heen dus!

Jezelf met anderen vergelijken

’s Avonds hebben we de verjaardag van mijn schoonvader en we eten gezellig snert met de hele familie, gezellig. En vooral heel erg lekker omdat ik snert van mijn schoonmoeder echt heerlijk vind.

Zaterdag

Jezelf met anderen vergelijken

Zaterdag werk ik even een ochtend en thuis plof ik lekker op de bank met folders. Volgende week weer hamsteren en heb alweer een heel lijstje. Ik ben echt zo iemand die dan flink inslaat omdat het dan lekker goedkoop is. Ik heb er alleen wel een handje van om dan dingen te kopen die we helemaal niet nodig hebben maar dan wel koop omdat het zo goedkoop is.

Jezelf met anderen vergelijken

Ook gaan Danny en ik wat zaken af om naar een nieuwe vloer te kijken, we willen graag een lichtere vloer. Deze van de GAMMA vinden we wel wat!

Jezelf met anderen vergelijken

Na al dat gezoek in winkels zijn we er wel klaar mee en vooral heel lui. We gaan lekker uit eten bij de snackbar, haha!

Jezelf met anderen vergelijken

En ’s avonds met vrienden een potje poker spelen dat niet helemaal volgens plan gaat en dus toch nog verlies.

Zondag

Jezelf met anderen vergelijken

Zondagochtend staat in het teken van de huishouding en ik vouw de was op. Grappig, al deze handdoeken heb ik ooit in dezelfde kleur gekocht, maar ze hebben nu allemaal een andere kleur. Volgens mij doe ik iets fout. Na een opruimochtendje ga ik aan het werk bij de Albert Heijn.

Jezelf met anderen vergelijken

En ’s avonds eten we pannenkoeken, lekker!

Jezelf met anderen vergelijken

En daarna ga ik even de slaapkamer in om schoon ondergoed te pakken en zie Mila op de koffer liggen. Ze was vast gepikeerd dat ze er niet in mocht/kon dus dan moest het maar zo, haha.

Jezelf met anderen vergelijken

En het weekend sluit ik af met een heerlijk bad en Gossip Girl. Daarna plof ik op de bank en schrijf ik mijn dagboek. Volgende week heb ik niet zo een drukke week. Morgen natuurlijk weer mijn training, dinsdag ben ik vrij, woensdag werk ik en ga ik naar Amsterdam, donderdag ben ik vrij en vrijdag en zaterdag ben ik weer aan het werk. Tot volgende week!

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ik ben blij dat je weer iets beter bent! Ziek zijn is nooit leuk/lekker, nog even goed bijkomen maar! Blijft alijd weer leuk om die wekelijkse foto’s te zien. En wat is die Primark mooi geworden he!

  2. Gelukkig voel je nu weer beter. En Balkenbrij is zo lekker! Dat heb ik echt al een tijdje niet meer op, maar heb er gelijk weer zin in. Meestal eet ik dat met een beetje stroop…heerlijk :-)

  3. Ik moet echt elke keer lachen dat je kat Mila heet. Het kleine hondje van mijn nichtje heet ook zo en die kan ook zo verontwaardigd kijken… :)

  4. Haha, nu weet je in ieder geval welke handdoeken je dus het meest gebruikt;-) Jammer is dat altijd hè dat die kleuren door het wassen zo vervagen. En dan gebruik ik nog wel Robijn black velvet. Nou ja!

  5. oh wat vervelend dat je niet helemaal lekker was zeg. Maar gelukkig gaat het al beter. mijn handdoeken waren ook ooit allemaal dezelfde kleur. dacht al dat het alleen aan mij lag. liefs soraya

  6. Wat een mooie vloer die jullie misschien gaan aanschaffen, hou wel van dit soort dingen :) Zelf had ik gewoon vinyl, wat leek op laminaat en was ook heel fijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *