Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week

Het is weer maandag, de dagen vliegen echt voorbij! Voor je het weet is het alweer kerst! Er staat weer een dagboek klaar met foto’s van de afgelopen week. Niet een hele spannende week, maar wel weer genoeg dingen gedaan. Kijken jullie mee?

Maandag

Automatische concepten

Ik kocht voor het eerst in 20 jaar een flared broek en ik moet er wel even aan wennen. Hij is eigenlijk iets te kort maar ik doe het er maar gewoon mee. Maar ik ben er nog niet over uit of ik het een succes vind of niet.

Dit was trouwens ook de hele outfit die ik droeg naar het werk. De broek is van de Costes die ik in de sale scoorde en de blouse is een oudje van de Steps.

Dinsdag

Op dinsdag ben ik normaal vrij maar ik moest deze dinsdag invallen in Apeldoorn vanwege te weinig personeel (en het is echt super druk bij de KVK op dit moment). In de pauze loop ik lekker een stukje rond. Ik vind het altijd heerlijk om even buiten te zijn als je de hele dag binnen zit achter een computer.

Automatische concepten

Onderweg naar huis belt Danny nog of ik zijn pakketje wil ophalen. Mila is daarna ook heel erg blij met de doos. Vooral het bubbeltjes plastic is erg interessant.

Woensdag

Automatische concepten

Ik ruilde mijn vrije dag met woensdag en ik had zin in iets lekkers te maken. Ik vroeg mijn moeder te komen lunchen en ik maakte deze heerlijke quiche met brie, champignons en prei. Ik deelde het recept op mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week

Ook kwam mijn bestelling van bol.com binnen. Ik bestelde de Ring Fit Adventure om toch wat actiever te worden. Ik was hier heel erg benieuwd naar omdat ik er veel goede verhalen over hoorde.

Lief dagboek en lezeressen week

Daar gaan we! En ik moet zeggen, het is echt super leuk en ik kon na een half uur die ring niet meer indrukken, zoveel spierpijn had ik. Dus ja, het werkt echt! Alleen dan is het natuurlijk nog een kwestie van volhouden.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week

Donderdag ben ik weer in Zwolle aan het werk en doe ik weer een rondje binnenstad, even een frisse neus halen.

Lief dagboek en lezeressen week

En ook duik ik een aantal winkels in, er is namelijk overal sale. Voor Danny scoor ik een paar leuke truien voor weinig geld.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week

Vrijdag werk ik weer in Apeldoorn en hebben we een snackmiddag, dat vind ik natuurlijk super vervelend.

Lief dagboek en lezeressen week

Na het werk rij ik even langs de garage, mijn dashboard lampje ging branden en ik ben natuurlijk weer zo’n typische vrouw die daar geen verstand van heeft. Ze kijken netjes meteen de auto even na en verhelpen het probleem. Top service!

Lief dagboek en lezeressen week

Vanuit het werk maak ik een halve wereldreis naar een van mijn beste vriendinnen. Vroeger woonde ze een paar straten verderop, nu aan de andere kant va Nederland. Ik mis echt onze spontane afspraakjes, maar nu samen iets doen is alleen maar leuker. Bijvoorbeeld de hele avond kletsen en onze nagels doen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week

Zaterdag gaan Danny en ik meteen om 10 uur even de stad in (we dachten de drukte voor te zijn maar meer mensen hadden dat idee). We wilde even koopjes scoren en je komt dan altijd met dingen thuis die je helemaal niet nodig hebt, zoals deze Google Hub, wel leuk.

Lief dagboek en lezeressen week

’s Avonds kijken we (nouja ik eigenlijk niet) voetbal bij vrienden en ik vermaak mij met de kat. Ze hebben sinds kort een nieuwe kat en dat beestje is echt knettergek, zo leuk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week

Zondag is echt een luie dag. Ik maak de badkamer schoon, was de wasmand leeg en zorg dat alles weer netjes is. Ook vond ik het wel weer eens tijd de schoenen te poetsen, wat een verschil niet?

Lief dagboek en lezeressen week

Ik speel nog steeds veel Animal Crossing en ik wil mega graag de paddenstoelenlamp, maar ik krijg hem maar steeds niet. Nu zijn de herfst DIY’s er niet meer en ik heb hem niet kunnen bemachtigen :(…

Lief dagboek en lezeressen week

’s Avonds gaan we nog naar mijn zusje omdat die 25 jaar is geworden. We zijn laat thuis en ik duik meteen mijn bed in, er staat weer een nieuwe werkweek te wachten.

Deze week is niet echt een spannende week. Ik werk 4 dagen, een dagje thuis aan mijn blog en in het weekend hebben we een verjaardag en vieren we Sinterklaas. Gaan jullie nog Sinterklaas vieren deze week?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  olga
  30 november 2020 at 10:15

  zijn er al veel games compatible met de Ring Fit Adventure – Switch?

  • Reply
   Aranka
   30 november 2020 at 10:18

   Wat ik weet alleen dit spel.

 • Reply
  Nathalie Slotboom
  30 november 2020 at 10:49

  Ik heb deze ook en speel het elke dag. Superleuk spel.

 • Reply
  Mariska
  1 december 2020 at 10:12

  Grappig om te zien dat je in Apeldoorn ook werkt. Toevallig was ik daar gisteren (Vanuit Enschede) om mij in te schrijven bij de KvK. In Enschede was geen plek en Apeldoorn wel :)

 • Reply
  Daenelia
  1 december 2020 at 14:24

  Wij vieren geen sinterklaas. We eten wel pepernoten. Maar die zijn nu op. Jij hebt peren en perzikken in ACNH. Ik niet. Hm. Hmmm. Ik moet echt eens met iemand connecten die mijn ontbrekende fruitboompjes heeft. En ik heb bijna alle herfst recipes gemist. Echt dramatisch.

 • Reply
  Marije
  6 december 2020 at 18:11

  Kun je een keer een artikel schrijven over de Nintendo en de ring fit?

  • Reply
   Aranka
   6 december 2020 at 22:08

   Ja dat kan ik zeker doen! Zal er dinsdag mee aan de slag gaan!

  Laat een reactie achter