Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Het was weer een lekkere drukke week met veel afspraken naast de kantooruren. Ik had helaas geen tijd om eerder mijn dagboek online te zetten, vandaar wat later op de dinsdag!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en van Danny (of eigenlijk Sinterklaas) kreeg ik een melkopschuimer. Ik maak er echt dankbaar gebruik van en maak elke avond voor mijzelf een heerlijke chai latte! Ik heb trouwens deze melkopschuimer, hij heeft verschillende standen en maakt super stevig schuim. Zeker een aanrader!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Ook dinsdag is weer een normale werkdag. Elke pauze lopen we altijd een flink rondje van een half uur langs het water, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

En rond 5 uur is het weer tijd om naar huis te gaan. Mini weekend voor mij! Niet een hele scherpe foto trouwens, haha.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Woensdag ben ik even in de stad omdat ik een aantal dingen nodig heb. Ook neus ik nog even bij de Kruidvat voor goede aanbiedingen. Ik koop onder andere wat dingen voor Danny en de goede Andrélon aanbieding.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Op woensdag heb ik eindelijk weer eens tijd om mijn nagels te doen, de laatste keer was alweer een maand geleden. Het werd wel weer eens tijd voor een nieuw kleurtje.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Ook neus ik nog even bij de Hudson’s Bay, ik zie onder andere deze super leuke toilettasjes. Tegenwoordig moet ik daar natuurlijk kritisch naar kijken ter inspiratie.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

’s Avonds ben ik nog aan het werk voor mijn blog, Mila vergezelt me lekker.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds zou ik met vrienden eten en een pub quiz doen bij de Beren. Helaas ging de pub quiz niet door, maar we bleven nog wel gezellig eten! Aangezien het donderdag onbeperkt spare-ribs eten was, deden we dat.

Vrijdag

Van vrijdag heb ik helemaal geen foto’s. Ik was gewoon aan het werk en ’s avonds dook ik vroeg mijn bed in. Niet heel spannend dus.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Zaterdagochtend ben ik gezellig met mijn moeder in de stad. We neuzen even in de winkels en zie een kniepertjes ijzer staan. Ik twijfel even om hem mee te nemen maar laat hem toch staan. Ik heb waarschijnlijk toch geen tijd om ze te maken.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

’s Avonds belanden we in Hoogeveen en gaan we stappen bij het Postkantoor. Ik ben een hele tijd niet meer in de ‘kroeg’ geweest om te stappen en te dansen, maar het was heerlijk het weer eens te doen! Het werd weer veel te laat, maar zeker een geslaagde avond.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Geen idee waarom ik deze foto maakte, waarschijnlijk om te zien hoe mijn haar zat. Maar ik kan concluderen dat dat niet zo mooi zat, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2019

Zondag slapen we tot een uur of 1 uit en daarna maken we ons klaar om naar de verjaardag van mijn zusje te gaan. We blijven mee eten en gaan daarna weer naar huis. We kijken nog even rustig op de bank Expeditie Robinson en daarna is het tijd voor bed en een nieuwe werkweek.

Ik ben deze week weer gewoon aan het werk, morgen lekker een dagje vrij om thuis te knallen en voor de rest geen spannende dingen op de planning staan.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *