Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was weer een drukke maar gezellige week. Zo werd er weer aan de zolder gewerkt, sprak ik gezellig af om met Elise te lunchen, vierde mijn zusje haar verjaardag, ging ik met vrienden naar Center Parcs en vierden we de verjaardag van mijn schoonvader. Kijken jullie met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Maandag ben ik de hele dag aan het werk voor de site en ’s middags komen mijn ouders om verder te gaan met de zolder, ik help dus een handje mee tot in de late uurtjes. Niet een hele spannende avond dus.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Dinsdag ga ik lekker met Elise spontaan lunchen bij van der Valk, zo lekker daar! Ik had een uitsmijter met carpaccio, echt een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Dan moet er natuurlijk ook nog even een foto gemaakt worden!

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Na de middag moet ik echt nog hard aan het werk dus dat doe ik dan ook. Ook breng ik de pakketjes van de winnaars van de adventskalenders naar de Bruna. Alleen met de fiets was dat niet zo handig, ik moest dus meerdere keren heen en weer.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

En we gaan weer verder met de zolder! Het frame voor de schotten staat! Ook word hier straks een verwarming aan opgehangen, die hadden we nog niet op de zolder.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Woensdag sta ik vroeg op omdat ik het een en ander moet doen die dag, zoals een recept maken. Ik maak een cake met appel en fudge, het recept vind je hier. De rest van de dag ben ik druk aan het werk. Mijn dagboeken zijn sinds dat ik twee artikelen per dag online zet een stuk saaier, maar ik moet natuurlijk dubbel zo veel achter de computer zitten dus er is minder tijd voor andere dingen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Ook donderdag spendeer ik de hele dag achter de computer en ’s avonds ga ik naar de verjaardag van mijn zusje die 23 is geworden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Mijn gellak liet helemaal los en als ik ergens niet tegen kan is het afgebladderde nagellak, ik besluit dus maar mijn nagels te laten doen. Ik ga voor een lekkere frisse kleur. Heb geen idee wat voor een kleur het is, maar hij is van CND.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Op de markt haal ik 10 rookworsten, die van de markt zijn super lekker en de rookworst vliegt er hier toch doorheen. Daarna ga ik weer snel naar huis om aan het werk te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

’s Avonds vertrekken we met een aantal vrienden naar Center Parcs voor een spontaan weekendje weg, maar er moeten natuurlijk boodschappen gedaan worden. Ik haal een vriendinnetje op en knuffel nog even met haar kat, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Zoals je ziet wordt het een heel gezond weekend!

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Codenames met drankjes, gezellig! We zouden niet aan Sinterklaas doen, maar blijkbaar hadden meerdere mensen stiekem cadeautjes gekocht en hadden we een hele gezellige Sinterklaasavond mét gedichten waarbij we het niet droog konden houden van het lachen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Wij vonden dat we onze auto heel netjes hadden geparkeerd, maar blijkbaar mocht dat niet, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Zaterdag was een vrij saaie dag, we zaten de hele dag in de Aqua Mundo, lekker zwemmen en gek doen. We waren trouwens in Center Parcs de Eemhof, lekker dichtbij en een goed zwembad! #nospon #gewoonzelfbetaald.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Aangezien we niet thuis waren en gourmetten altijd zo een troep geeft besloten we lekker in het huisje te gourmetten wat super gezellig was!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Zondag moeten we alweer in de ochtend het huisje uit dus we slapen uit tot een uurtje of half 9 en gaan daarna weer naar huis. De vader van Danny is jarig en daarvoor moesten we nog een cadeautje halen en haalde dat nog even snel bij de Hornbach. Na thuis een douche te hebben gepakt gingen we die kant op.

Lief dagboek en lezeressen week 48 – 2018

Rond etenstijd rijden we weer naar huis en bellen nog even met mijn ouders of ze nog bij ons bezig waren. Dat waren ze dus we besloten maar een patatje te halen. Aangezien ik het hele weekend beroerd had geslapen (ik kan je geen stapelbed aanraden) was ik totaal aan de latten en ging lekker vroeg slapen.

Deze week heb ik weer een gezellige drukke week op de planning. Vandaag werk ik de ochtend en komen mijn ouders zo meteen om te klussen, dinsdag ben ik de hele dag in Amsterdam, woensdag en donderdag heb ik afgesproken met vriendinnen en vrijdag, zaterdag en zondag heb ik nog geen plannen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *