Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

Dit is misschien wel mijn saaiste week in tijden, echt. Want ik heb eigenlijk vrij weinig naast werken gedaan. Moet ook eerlijk toegeven dat het weekend echt weekend was en helemaal ‘niets’ heb gedaan, gewoon lekker uitrusten en leuke dingen. Mijn week was ook zo normaal dat ik haast geen foto’s heb gemaakt. Gelukkig is deze week weer een stuk leuker dus ik beloof volgende week leuke foto’s!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik lees de verpakking van kattensnoepjes eens door. Er staat gewoon bijna gebiedend op dat je de kat 16 snoepjes per dag moet geven, vind ik een beetje veel van het goede.

Lief dagboek en lezeressen week 48

De rest van de dag ben ik druk aan het bloggen, moet ook gebeuren. En voor de rest maak ik dus geen foto’s.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Dinsdag zou ik naar Rotterdam gaan voor een Canon fotografie workshop. Alleen ik had nog steeds erg hoofdpijn en zag het niet zitten in totaal 5 uur te reizen. Thuis ging ik dus maar op mijn gemak werken en video’s opnemen.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Lief dagboek en lezeressen week 48

Sinds de vloerverwarming aan staat ligt Mila het liefst op de grond, gek beest, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 48

De folders van die week kwamen ook binnen en kijk! Alle I Heart MakeUp producten staan er in! Je vind ze tijdelijk bij de Kruidvat en Trekpleister in een display.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik heb echt een haat en liefde verhouding met deze mascara. Hij doet het echt perfect maar knoeit ZO snel! Dat heb ik echt met geen andere mascara.

Lief dagboek en lezeressen week 48

De rest van de dag doe ik niet veel. Ik ga om 11 uur naar het werk om een broodje te eten en begin om 12 tot half 10. ’s Avonds lekker boerenkool in de pauze.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Donderdagochtend neem ik een video voor een campagne op en daarna appt mijn moeder dat we voor mijn zusje een cadeau gaan uitzoeken. Ik fris me dus snel op en ga met de fiets naar de stad.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Mijn zusje had daarna het goede idee om nog even lekker vis te eten, eigenlijk had ik niet zoveel tijd maar daar zeg ik ook geen nee tegen.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Zo video’s bewerken en nog even lekker aan het werk. Alles tot en met vrijdag is klaar!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Vrijdag is weer zo een dag dat ik niet veel doe thuis. Om 11 uur ga ik naar het werk en eet een broodje en werk weer van 12 tot half 10.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Ik had me zo voorgenomen zaterdag vroeg op te staan en lekker aan de site te gaan werken. Maar ik had er gewoon geen zin in, lekker weekend vieren sprak me meer aan. En in het weekend worden natuurlijk de boodschappen gedaan!

Lief dagboek en lezeressen week 48

De auto gewassen en meer! ’s Avonds werk ik nog tot half 10 en daarna ga ik lekker met mijn vriendinnetje te stad in.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 48

Alleen na het stappen kom ik thuis in een wc met nog maar een beetje wc papier. Ik had dan de wc-rol houder aangevuld, maar mannen hebben daar volgens mij een beetje moeite mee. En na het stappen heb ik meestal wat meer wc papier nodig (je kent het wel). Zucht, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 48

Voor de rest slaap ik uit, we douchen ons en maken ons klaar voor de verjaardag van mijn zusje, waar we de rest van de dag zijn. Rond half 9 gaan we weer naar huis en kijken een aflevering House Of Cards, een nieuwe serie waar we aan begonnen zijn maar die ik verrassend goed vind!

Dat was deze week weer, saai he? Ik moet ook zeggen dat ik heel veel foto’s ben vergeten te maken. Deze week heb ik het wat drukker. Maandag werk ik thuis en moet ik echt vooruit werken. Dinsdag ga ik naar Amsterdam voor een event, woensdag naar Antwerpen voor een event van Yves Rocher, donderdag ben ik ‘vrij’, vrijdag werk ik de hele dag en zaterdag ook. Zondag hebben we nog geen plannen tot nu toe maar dat komt vanzelf wel weer! Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Simone
  30 november 2015 at 10:20

  Die appeltaart ziet er zo lekker uit dat ik er nu helemaal zin in heb haha! Vervelend dat die mascara zo knoeit, vind dat altijd enorm zonde van de rest van mijn make-up, krijg het ook nooit goed weg.

 • Reply
  Eske
  30 november 2015 at 10:29

  Waat!! 16 snoepjes per dag haha voor je kat, dat is wel heel leuk advies! Haha

 • Reply
  Varenka W
  30 november 2015 at 10:33

  Een rustige week hoort er ook bij, dat is juist goed zo af & toe.
  ( komt goed uit met hoofdpijn trouwens)
  Bij ons ook veel hoofdpijn, zou ’t in de lucht hangen…….
  & zegeen wel ‘ns stilte voor de storm he?!
  hahaha ;-p

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 november 2015 at 11:13

  Mmmmm, wat ziet die taart op de laatste foto er heerlijk uit

 • Reply
  Danielle
  30 november 2015 at 12:12

  16 kattensnoepjes per dag? Dan vraag je erom dat de kat alleen nog maar snoepjes wil eten, haha, lijkt me inderdaad geen goed idee. Onze kat krijgt maar 1 of 2x per week enkele kattensnoepjes, verder alleen broken. Hij is al zo vraatzuchtig, als we hem geven wat hij allemaal wil, dan eet hij 3x zoveel al zou moeten en hebben we over een jaar een kat in het formaat olifant.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  30 november 2015 at 12:22

  Oops, mascara fail! :-) Wat is Mila schattig hehe. Katten kunnen toch zo lekker genieten van de warmte eh.

 • Reply
  Shaz
  30 november 2015 at 12:34

  Soms horen rustige weken eenmaal erbij.

 • Reply
  chucky1012
  30 november 2015 at 15:02

  Zo een rustige week is ook wel fijn.
  Jammer van de mascara.
  Dat zijn veel snoepjes voor Mila.
  Ze krijgt toch nog gewoon kattenvoer?

  Fijne week Xoxo

 • Reply
  Femke
  30 november 2015 at 15:58

  Saai? Gewoon een lekkere week zonder te veel moeten. Om je mascara foto moest ik wel een beetje lachen, hoe je daarbij kijkt haha :-)!

 • Reply
  Suzanne
  30 november 2015 at 16:07

  Haha, ja, dat van die kattensnoepjes ken ik wel. Dat zetten ze er op zodat je er lekker snel vanaf komt en weer nieuwe snoepjes gaat kopen. Onze katten liggen ook gestrekt op de vloer als de vloerverwarming aan staat :)

 • Reply
  Denise
  30 november 2015 at 16:22

  16 snoepjes per dag aan je kat geven, WAT? Haha!

 • Reply
  manon
  30 november 2015 at 17:29

  Oh onze katten zijn ook zo dol op snoepjes hahahah

 • Reply
  Eva
  30 november 2015 at 17:47

  Zo’n rustige week hoort er ook bij toch? :-) Je ziet er overigens prachtig uit op de foto met dat gestippelde spijkerblousje!
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  happybudgetcooking
  30 november 2015 at 18:54

  Agh soms verdien je ook gewoon enkele daagjes rust zodat je er weer tegenaan kunt toch :)

 • Reply
  femketje
  30 november 2015 at 19:53

  haha dat knoeien met die mascara herken ik :D

 • Reply
  Luna
  30 november 2015 at 19:56

  Jij bent zo lekker normaal met eten :)

 • Reply
  Melissa
  30 november 2015 at 20:48

  Niks mis met een diary zoals dit hoor! Niet elke week kan spectaculair zijn :) Vind het juist fijn voor jou dat je een wat rustigere week had!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  30 november 2015 at 21:05

  Ik heb ook zo’n mascara die dat doet zo vervelend! dan pak ik een wattenstaafje en stip ik het even weg maar soms komt het zelfs op mijn oogleden (ja!) en dat is helemaal irritant als ik oogschaduw op heb. Grrr

 • Reply
  Kelly
  1 december 2015 at 07:44

  Ik vind zon week heerlijk, haha!

 • Reply
  daantje loves to read
  1 december 2015 at 13:12

  Lekker toch zo’n rustige week. Heerlijk. Gewoon lekker rommelen in huis is ook wel eens lekker. Hier precies hetzelfde. Zeker met het slechte herfstweer. Regen, regen, regen en veel wind.

 • Reply
  Mariebeauty
  4 december 2015 at 20:41

  Leuke foto’s !

 • Laat een reactie achter