Lief dagboek en lezeressen week 47

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een hele drukke maar vooral gezellige week. Ik ging twee keer naar Amsterdam, sprak met vrienden af, ging lekker shoppen met Black Friday en bracht een bezoekje aan het 999 Games hoofdkantoor waar de magazijn sale hadden. Kijken jullie weer mee naar afgelopen week?

Maandag

Maandag ben ik eigenlijk de hele dag aan het werk en doe ik tussendoor ook nog wat boodschappen omdat dat natuurlijk ook gewoon moet gebeuren.

Omdat het ‘s avonds al best vroeg donker word en ik dat zo ongezellig vind steek ik vrijwel iedere avond de kaarsjes aan. Is het meteen een stuk gezelliger!

Mila vind het ook mooi geweest en doet even een dutje op de bank, zo schattig!

De Black Friday Sale is al begonnen bij Origins dus ik koop heel voordelig een paar Sims 4 uitbreidingen. Nu ik dit weer zie wil ik meteen spelen.

Dinsdag

Dit zijn de foto’s die het net niet halen. Soms ben ik in zo een bui dat je alleen maar achterlijke foto’s van jezelf maakt, zoals nu. Maar ik eet snel een broodje en ga naar Amsterdam.

Waar ik een half uur te vroeg ben… Dan maar een chai tea latte met vanille bij de Starbucks halen.

En wachten in de IJpassage.

Ik ga namelijk met Desiree naar het ICI Paris XL Exclusives event waar alle exclusieve merken die daar verkocht worden hun nieuwe lanceringen laten zien, super leuk!

Scento is een nieuw merk bij de ICI Paris XL en heeft echt heerlijke geurkaarsen, geurstokjes en room spray’s voor aantrekkelijke prijzen!

Oh en de geuren van Replica zijn ook zó lekker!

Even een fotootje van mijzelf in deze mooie setting en dan is het weer tijd richting huis te gaan.

Eenmaal thuis plof ik op de bank en kijk ik de folders door (ik vind dat altijd super leuk om te doen) en kom deze super toffe kandelaar van de Jysk tegen.

Daarna snel door naar een vriendinnetje voor een spelletjesavond. Ik vind haar interieur zó mooi!

We spelen Carcassonne Amazone. Alleen we weten nog niet zo goed wat we van deze versie vinden. Hij is leuk bedacht maar wel een beetje apart.

Woensdag

Woensdag ben ik de hele ochtend aan het werk en ‘s middags fietsen we naar Stadshagen voor de winterfair. Een vriendin van ons staat daar ook met haar vogeltaarten en willen even komen buurten.

Het is echt prachtig weer buiten, ideaal om een lekker stuk te fietsen.

Ik wilde ‘s avonds wat lekkers koken maar ik dacht dat ik alles in de koelkast had gezet, maar ik had blijkbaar alles in de vriezer gezet… Dat kan alleen mij overkomen. Aangezien het vlees gemarineerd moet worden en dergelijke ging dat hem dus niet meer worden… Dan maar pizza!

Donderdag

Donderdagochtend ga ik weer naar Amsterdam voor twee afspraken, als de trein komt tenminste…

Ik ben op een open dag van een PR bureau en daar zie ik alle lanceringen van verschillende merken. Onder andere de nieuwe producten van MAC en allemaal nieuwe foundations van de HEMA!

Daarna ga ik nog even lekker met Desiree lunchen bij Raïnaraï, echt super lekker was het hier!

Daarna reis ik door naar Amsterdam Centraal om vervolgens de tram te pakken naar de Hallen voor een borrel met mijn media bureau, gezellig!

Vrijdag

Vrijdagochtend ga ik even met mijn moeder de stad in om een cadeautje voor mijn zusje te zoeken en te kijken of er nog leuke Black Friday aanbiedingen zijn. Die zijn er wel alleen ik vind niets wat ik echt leuk vind of nodig heb.

De rest van de middag werk ik en doe ik dingen in het huishouden. Tot dat ik Mila hoor plassen en zie dat alles weer naast de bak ligt. Dat is al de derde keer voor die dag dus ben het zat. Ik vang wat urine op en breng het naar de dierenarts. Mila blijkt dus behoorlijke blaasgruis te hebben, arm beestje! We hebben een kuur en medicatie meegekregen dus hopelijk lost haar blaasgruis snel op. Gelukkig plast ze al meteen niet meer voor de bak dus de medicatie doet meteen haar werk. Ondertussen bij het wachten knuffel ik even met de katten in de spreekkamer die toevallig van een andere vriendin zijn, haha!

En daarna weer snel door naar huis en eten, want we moeten naar de voorstelling van Guido Weijers die echt súper leuk was!

Zaterdag

Iets met een verslaving die ieder jaar terug komt… Ik heb in totaal al 5 euro winst, goed hè.

‘s Middags gaan Danny en ik even naar de Tuinland voor een lichtslang maar we komen met iets meer thuis dan alleen een lichtslang, haha!

Danny wilde een foto van mij maken dat ik blij was met alle aankopen. Alleen op dat moment reed net het karretje naar beneden op de roltrap, oeps!

Danny is ‘s avonds weg en mijn zusje komt gezellig langs om spelletjes te doen. We doen Qwirkle en Carcassonne.

Zondag

Zondag rij ik vroeg met een vriendin naar Almere voor de 999 Games magazijn sale op het hoofdkantoor. We dachten dat het niet zo druk was, maar het was gi-gan-tisch druk, niet normaal! We moesten in de rij wachten en de rij liep nog veel verder door. En mensen kwamen echt met mega dozen naar buiten.

Dit is echt niet normaal hoor, maar wel leuk!

Uiteindelijk kopen wij ook nog best wel wat. Sommige dingen waren echt super goedkoop en andere dingen weer duurder dan in de winkel. Maar er waren nog genoeg leuke dingen om te kopen!

We hadden best honger van al dat geshop en waren er nog best lang geweest. Dus we maken onderweg even een stop bij de grote gele M.

Ik kocht heel wat spellen maar ook vooral voor mijn zusje. Deze spellen hou ik zelf. Picture Party is een nieuw spel van 999 Games wat net zoiets is al 30 Seconds maar dan met foto’s en dan moet je je medespelers ranken wie je het beste bij de desbetreffende foto vind passen. Beverbende kennen jullie vast wel maar had ik zelf nog niet en The Unusual Suspects leek mij heel erg grappig en was nu erg goedkoop.

En ineens krijg ik op de bank allemaal tweets en berichtjes, blijkbaar was ik te zien op RTL Boulevard met mijn adventskalenders, super leuk! Ik wist helemaal niet dat ik op tv kwam met mijn fimpjes, haha!

‘s Avonds komen nog vrienden langs en we spelen een potje Qwrikle en oneinding veel potjes Pandemic. Het is ineens al 1 uur en dan is het wel tijd om te gaan slapen. Vandaag weer een nieuwe dag.

Deze week heb ik een rustigere week. Vandaag werk ik thuis, dinsdag heb ik een vriendinnenavond, woensdag is mijn zusje jarig, donderdag spreek ik met een vriendin af, vrijdag mag ik een vernieuwd en luxe hotel in Zwolle testen, zaterdag heb ik een verjaardag van mijn schoonvader en zondag staat nog niets gepland. Hoe was jullie week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  27 november 2017

  Leuke foto’s! haha ik zag de sale bij Origin ook, meteen ingeslagen!!

 • Beantwoorden
  Rachel
  27 november 2017

  leuke week weer meis!! en aahh blaasgruis is killig voor die katten man hadden onze katten ook zo zielig en pijnlijk voor ze, stekte ermee xx

 • Beantwoorden
  Nathalie
  27 november 2017

  Wat heb je weer een leuke drukke week gehad! En we zijn goed geslaagd bij de 999outlet, volgend jaar weer! Hopelijk is Mila gauw weer beter! Ik ben benieuwd naar je kersthuis, is vast heel gezellig! Xx

 • Beantwoorden
  Simone
  27 november 2017

  Leuk weekje! Zo leuk al die spelletjesavonden, hoort echt bij deze tijd van het jaar vind ik!

 • Beantwoorden
  femketje
  27 november 2017

  Ik vind je dressoir zo leuk met die kaarsjes! Echt gezellig ♡

 • Beantwoorden
  marije
  27 november 2017

  wauw, in RTLnBoulevard?! Heb je een linkje?

 • Beantwoorden
  jorinde
  27 november 2017

  Super leuke week zo te zien! En je vriendin heeft inderdaad een gaaf interieur! Heb al mooie items gespot!

 • Beantwoorden
  Loes | Gewoon iets met Loes
  27 november 2017

  Oh heerlijk, al die spelletjes. Wij spelen echt te weinig! Zo jammer eigenlijk, want het is zo leuk. Dit jaar heeft mijn dochter (van 4) ganzenbord op haar lijstje voor Sinterklaas staan. Ben benieuwd of ze dat krijgt, zou leuk zijn!

 • Beantwoorden
  Manon
  27 november 2017

  Wiij doen echt bijna nooit meer spelletjesavond dat is wel jammer.

 • Beantwoorden
  Bibian
  27 november 2017

  Haha ik moet nog steeds lachen om je pizza! Ik krijg honger van je post!

 • Beantwoorden
  margriet kuper
  27 november 2017

  ooh wat leuk dta je naar de 999 verkoop geweest bent. Is mij net iets te ver weg, maar anders…. Beren park is trouwens erg leuk. (weet niet of je hem gekocht hebt…)

  • Beantwoorden
   Aranka
   27 november 2017

   Ja berenpark is super leuk! Een vriendin heeft hem al een tijdje en heb deze voor mijn zusje gekocht!

 • Beantwoorden
  chucky1012
  28 november 2017

  Super leuk en ik had je ook op televisie gezien (y)

 • Beantwoorden
  Rianne
  29 november 2017

  Plast Mila dan echt op de grond? Of plast ze in een mandje of iets? Onze kittens (weet niet welke van de twee..) plassen telkens hun mandjes onder terwijl er 2 kattenbakken voor ze klaar staan..

  • Beantwoorden
   Aranka
   29 november 2017

   Mila die plast echt recht voor de kattenbak, heel apart. Dat van jou klinkt ook niet normaal! Zal eens contact met de dierenarts opnemen als ik jou was!

 • Beantwoorden
  Jessica Van Sintruyen
  30 november 2017

  Arme Mila. Hopelijk voelt ze zich gauw beter. En wauw, dat interieur van je vriendin is inderdaad ontzettend gezellig.

 • Geef een reactie