Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met me meekijken naar mijn afgelopen week. Het was een lekker drukke week met gezellige afspraken, werk en ik was dit weekend in het prachtige Duitse Oldenburg te vinden voor een persreisje naar de kerstmarkt en daar de winterse sferen te proeven met hun beroemde boerenkool Kijken jullie weer met me mee?

Maandag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Voor een campagne met Marktplaats duik ik mijn kast in om wat te vinden wat ik wil verkopen. Dat is nog best lastig want ik heb laatst heel veel kleding naar de kledingbank gedaan… Dit heb ik nog kunnen vinden wat ik wel weg wil doen. Binnenkort horen jullie er meer over!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

De rest van de dag ben k lekker aan het werk en volg mijn assertiviteitstraining. Ik schrijf lekker vooruit en doe mijn ding, ik ben gelukkig.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

En ’s avonds ga ik natuurlijk nog even in bad, heerlijk! Ik kijk de laatste aflevering van The Blacklist tot de season break en ben eruit, alle geheimen zijn eindelijk op tafel gegooid.

Dinsdag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Foto’s van dinsdag heb ik eigenlijk niet. Ik ga ’s ochtends op de thee bij een collega die een nieuw huis heeft en ben daar gezellig tot in de loop van de middag. Daarna ga ik naar huis om te werken en ’s avonds loop ik even een rondje over de dijk en maak deze prachtige foto’s van de lucht. ’s Avonds werk ik ook nog even wat en dan ga ik lekker naar bed toe.

Woensdag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Woensdagochtend ben ik ook aan het werk thuis en moet nog wat dingen in de stad ophalen voor mijn zusje en wil even naar de Trekpleister om te kijken of ze deze highlighter nog hadden en ik had geluk! Daarna haast ik me naar het werk waar ik tot 4 uur blijf.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

’s Avonds eten we kip tandoori met lekker veel champignons!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Ik hoorde zoveel over deze documentaire over Emma dat ik besloot hem te kijken. Met een brok in mijn keel heb ik hem afgekeken. Ik heb in en in respect voor haar.

Donderdag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Ook donderdagochtend werk ik nog even aan de site waar kan en maak natuurlijk deze foto voor Instagram. Daarna ben ik aan het werk tot 6 bij de Albert Heijn.

Vrijdag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Hoi Mila! Ineens vind ze de vensterbank heel erg leuk om te zitten.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Ook stal mijn gekregen chocoladeletters even uit. Ik krijg nu al honger wanneer ik dit zie, lekker!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Daarna ga ik weer aan het werk tot half 10. Bonnetje iemand?

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Dan moet ik nog snel mijn koffertje inpakken want zaterdag moet ik vroeg uit de veren en wil Danny niet wakker maken. Alleen Mila denkt daar heel anders over en wil graag mee!

Zaterdag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Goedemorgen! Ik ga eerst met de trein naar Groningen en vanuit daar gaan we met de Flixbus naar Oldenburg.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

We zijn er! Ik kom meteen helemaal in de sferen!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

We hebben nog wat vrije tijd dus ik duik meteen even de DM in, wat een walhalla is het hier zeg. Ik hou me alleen in want eigenlijk heb ik niets nodig. Dus ik koop alleen een scheerschuim en wat Catrice LE producten.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Even pauze hoor jongens! Het was trouwens super koud die dag, tegen het vriespunt aan, brr!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Bier proeven! Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van bier, maar dit was wel leuk een keertje te doen!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Kerst! Ik word er echt helemaal gelukkig van!

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

En ’s avonds vermaken we ons natuurlijk prima op de kerstmarkt. Ik vond deze kerstmarkt in Oldenburg trouwens leuker dan die in CentrO bij Oberhausen.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

En waar het natuurlijk allemaal om gaat. Boerenkool op de traditionele Duitse manier eten. Dat is heel gek als boerenkoel stamppot je lievelingseten is en het ineens heel anders geserveerd wordt, even een knop omzetten maar het was wel heel erg lekker! Daarna gaan we lekker naar het hotel en val ik eigenlijk meteen in slaap.

Zondag

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Zondagochtend gaan we al vroeg naar de Botanische Tuinen in Oldenburg waar verschillende soorten boerenkool staan en daar ook onderzoek naar gedaan wordt. We krijgen een hele boeiende uitleg over boerenkool en hoe gezond het eigenlijk is (vooral rauw). Wist je trouwens dat er 150 soorten boerenkool zijn?

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

En ’s middags gaan we weer terug naar huis, ik ben compleet aan de latten en ben rond 6 uur eindelijk thuis.

Waarom ik een assertiviteitstraining volg

Waar Danny op me wacht met een lekker kommetje warme soep. Maar daarna stap ik meteen in de auto voor een flinke rit naar De Lutte waar mijn nicht met haar man is gaan wonen en die is jarig en gaven meteen de housewarming! Om half 12 kom ik daarna helemaal kapot thuis, je snapt wel dat ik meteen mijn bed in dook en dit bericht niet meer heb gemaakt ;).

Deze week heb ik weer een drukke week waarbij ik eigenlijk de hele week in Amsterdam ben. Vandaag heb ik mijn cursus, morgen zit ik de hele dag in Amsterdam voor een Marktplaats campagne, woensdag ben ik bij de Primark opening aan de Dam, donderdag werk ik bij de Albert Heijn. Vrijdag en zaterdag heb ik een event van Kruidvat met een hotelovernachting en zondag werk ik ook de hele dag. Je leest het al, genoeg te doen dus! Dus ik ga snel aan het werk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik vind de kerstmarkt bij Centro helemaal niet leuk. Veel te druk, de winkels zijn binnen dus van winkel naar kraam en weer terug kan niet echt handig. Ik ga normaal wel graag naar Centro, maar juist in december kom ik er liever niet. Meestal gaan we naar Duisburg voor de kerstmarkt. Veel minder druk, winkels genoeg. Alleen Duisburg is niet zo pittoresk of gemoedelijk. Een mens kan niet alles hebben…

  2. Leuke kerstmarkt lijkt me dat! In Oberhausen vind ik de sfeer wel leuk, maar de kerstprullaria die je daar kunt kopen vind ik stom, haha. Drukke week heb je, wel leuk!

  3. Drukke week gehad! Maar wel leuk :) Kerstmarkten vind ik toch altijd wel lekker kneuterig, haha. Wij gaan over een paar weekjes ook weer naar een paar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *