Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2020

Lief dagboek en lezeressen

Het is maandag en dan blik ik altijd terug op mijn afgelopen week. Het was een normale week met eigenlijk geen spannende dingen. Ik was vier dagen aan het werk, werkte één dag thuis en deed vooral hele normale dingen. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan verder!

Maandag

Automatische concepten

Maandag ben ik aan het werk en na werktijd ga ik even langs de Albert Heijn om een fles Frisse Reus te scoren die goed in de aanbieding zijn. Ik wil graag de Frisse Reus in de roze verpakking maar die was de hele week overal op. Pech voor mij dus, wachten op de volgende aanbieding.

Automatische concepten

In de pauze koop ik ook nog buitenlichtjes voor in onze boom. Ik vind dat altijd zo gezellig staan lampjes in de tuin/bomen.

Automatische concepten

Mila heeft sinds kort een nieuwe plek om naar buiten te kijken (we hebben allemaal pindakaas potjes (ja wel speciale voor vogels) aan de schutting hangen). Super boeiend natuurlijk al die vogeltjes in de tuin.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen

Dinsdag is mijn vrije dag en ga ik naar de Action. Ik vind het heerlijk om in deze winkel te snuffelen. Ze hebben allemaal huisjes voor een kerstdorp, maar ik hou mij in en koop het niet. Maar stiekem wil ik ze wel.

Lief dagboek en lezeressen

Hoe leuk zijn deze adventskalenders die ook helemaal niet zo duur zijn? Mocht je dus nog een leuke adventskalender zoeken, de Action heeft ze!

Lief dagboek en lezeressen

Bestel ik van AliExpress een dure lamp voor de hele hand, hebben ze ze ook gewoon bij de Action….

Lief dagboek en lezeressen

Maar mijn lamp van AliExpress is wel binnen. Hij kostte iets van 10 euro met verzendkosten. De lamp is super handig want je hele hand kan er in, heeft meerdere standen en gaat automatisch aan wanneer je hand er in gaat.

Het enige nadeel is dat het snoertje vrij kort is, maar dat is op te lossen met een verlengsnoer. Ik lak mijn nagels ook met mijn nieuwe gellak van Venalisa (ook van AliExpress).

Lief dagboek en lezeressen

Ik ben onder de indruk! De lakken werken super fijn, zijn snel droog, plakken niet en krimpen ook niet. Ik heb het er nu bijna een week op en zit nog steeds perfect en glanst ook nog mooi.

Lief dagboek en lezeressen

Super duidelijke foto, maar ’s avonds kijken Danny en ik nachtdieren. Rianne is blijkbaar in Zwolle maar we vinden de aflevering nogal tegenvallen. Volgens mij is maar één persoon echt in Zwolle opgenomen. Volgens mij is Zwolle gewoon heel saai ’s nachts.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen

Woensdag ben ik weer aan het werk, tijd voor een rondje in de pauze.

Lief dagboek en lezeressen
Lief dagboek en lezeressen

’s Avonds wordt mijn nieuwe Bloomon bos gebracht, wat een prachtige bos weer! Ik ben er nog steeds super blij mee, elke 3 weken staat er een verse bos bloemen. Het is wel prijzig, maar je krijgt elke keer een mooie en verse bos die bijna 3 weken mee gaat.

Mocht je trouwens ook over een Bloomon abonnement nadenken, met de code arankahave krijg je een gratis vaas!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen

Ik kocht bij de Costes een flared legging en ik moet er best een beetje aan wennen. Dit is voor het eerst in 20 jaar denk ik dat ik weer een flared broek draag. Hij is eigenlijk veel te kort maar zit heerlijk en was goed in de aanbieding. Nu nog even bedenken wanneer ik hem aan ga doen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen

Vrijdag ben ik aan het werk in Apeldoorn en wanneer ik thuis kom ligt er een pakketje van AliExpress op mij te wachten. Ik bestelde 3 nagelvijlen, maar ik kreeg er blijkbaar 10. Ik hoef denk ik heel lang geen vijlen meer te kopen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen
Lief dagboek en lezeressen

Zaterdag ben ik lekker aan het schoonmaken en doe ik ook de boodschappen. Op zolder lap ik ook eens de ramen van de dakramen. Zien jullie het verschil? #oeps.

Lief dagboek en lezeressen

Ook lak ik de deur nog één keer af. Tenminste dat zacht ik. Nu zit hij vol met strepen dus moet het nog een keer. Te weinig verf gebruikt…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen

Zondag zijn we in de tuin aan het werk en schilder ik nog weer een keer de deuren. Aangezien we geen zin meer hebben in koken bestellen we bij de Beren. Ik had vet veel zin in kipsaté, dus het wordt kipsaté.

Lief dagboek en lezeressen

’s Avonds kijken we nog Kamp van Koningsbrugge terug en dat vind ik echt heel erg tof om te zien. Bizar dat sommige mensen zo ver kunnen gaan zonder om te vaallen, vind het echt heel erg knap.

Aankomende week is een rustige week. Ik ben weer vier dagen aan het werk en doe voor de rest eigenlijk niets want heb geen gekke dingen op de planning staan. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  23 november 2020 at 14:49

  Leuk artikel om te lezen Aranka!
  De ramen moet ik hier ook nodig doen. Je brengt me op een idee voor volgend weekend haha. :p

  Liefs
  x

  • Reply
   Cynthia
   24 november 2020 at 19:18

   Bij het Kruidvat verkopen ze ook die grote fles witte reus wasmiddel, de roze. Kost ook 10 euro

 • Reply
  Elise
  23 november 2020 at 17:14

  Bij ‘onze’ AH mag je altijd om een soort voucher vragen als de aanbieding constant uitverkocht is, misschien doen ze dat bij jou ook?

  • Reply
   Aranka
   23 november 2020 at 17:57

   Klopt, maar dit is geen standaard assortiment dus die krijgen ze na deze week niet meer binnen.

   • Reply
    Sherry
    24 november 2020 at 19:01

    Een dagboek lezen is altijd het leukst.

 • Reply
  Matanja
  24 november 2020 at 10:34

  Geinige foto van Mila bovenop je koffiezet apparaat, vind ze wel spannend natuurlijk die vogeltjes buiten….

  Fijn dat je lamp en gellak zo goed bevalt van Alliexpress en dat voor die prijs, nou dan maar wat langer wachten voordat je het in huis hebt, scheelt wel een hoop geld in ieder geval😉

 • Reply
  Matanja
  24 november 2020 at 13:43

  Beste Aranka, jouw Bloomon bos(sen) zien er altijd mooi uit, mag ik vragen welk formaat jij altijd hebt van je Bloomon bos, original of de luxe?

  • Reply
   Aranka
   24 november 2020 at 14:36

   Original! De middelste maat in ieder geval :)!

 • Reply
  Gaby
  24 november 2020 at 22:03

  Ik heb ook via allie expres de lamp besteld maar duurt het bij jou ook zo lang eer het droog is

  • Reply
   Aranka
   24 november 2020 at 22:03

   Nee het is binnen 60 seconden helemaal droog!

 • Reply
  maria
  26 november 2020 at 17:34

  Wat een goede tip voor de gelnagels!
  Ik heb ze gelijk besteld haha!

 • Laat een reactie achter