Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Een dagje later dan normaal, maar het bevalt me eigenlijk wel op dinsdag mijn dagboek online zetten. Dan heb ik net even wat meer tijd en geeft ook meteen meer rust. Afgelopen week was een drukke maar gezellige week. Ik ging onder andere naar Duitsland, naar Coolblue, had een open dag op het werk en vierde Sinterklaas met vrienden.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Maandag ben ik weer aan het werk op kantoor en omdat we het hele weekend weg waren in Maastricht was het niet van boodschappen gekomen. Dus dan ’s avonds op maandag nog maar even boodschappen doen voor de hele week. Lijkt heel gezond met twee zakken chips bovenop.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Ook dinsdag ben ik weer aan het werk, geen spannende foto’s van deze dag. Alleen mijn lunch dan, een roggenbroodje met kaas en komkommer (en nog twee boterhammen).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Woensdag ging ik gezellig met een aantal collega’s naar Centro in Duitsland. We waren benieuwd wat de markt in Duitsland doet dus doken de winkels in. Centro is een lekker groot winkelcentrum met genoeg aanbod dus genoeg inspiratie!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

En als je in Duitsland bent eet je natuurlijk curryworst! Ook aten we bij (voor ons) een onbekend zaakje, Frittenwerk. Een kapsalon kennen ze hier niet, maar wel allemaal andere toppings voor op je patat, echt fantastisch!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Sinds een tijdje zit de Sephora ook in Duitsland en Centro heeft een best grote winkel. Hier waren we natuurlijk een hele tijd zoet. Privé natuurlijk ook nog even goed gekeken naar leuke nieuwe lanceringen. Ik ging heel braaf met lege handen weer de winkel uit, goed hè?

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Aangezien ik woensdag moest werken ben ik nu op donderdag vrij. Ik sta vroeg op en doe meteen het beddengoed in de was. Alleen daarna moet ik nog even wachten tot de badkamer vrij is dus kruip stiekem weer onder de dekens met Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Vervolgens werk ik wat en ga ik rond 10 uur naar het station om de trein te nemen naar Rotterdam. Ik reis gezellig samen met Elise naar de andere kant van Nederland.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

’s Avonds na het event eten we nog snel een hapje sushi en gaan daarna lekker naar huis! Rond 8 uur ben ik thuis en duik vrijwel meteen mijn bed in.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Vrijdag ben ik weer aan het werk en zijn we ondertussen ook druk bezig alles te regelen voor de open dag van ons bedrijf voor familie en vrienden. Die mogen een kijkje nemen in onze kantoren en het magazijn. Het was super leuk en kon eindelijk iedereen laten zien waar ik werk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Zaterdag is echt zo een typische zaterdag. Ik ga met mijn moeder naar de stad, we regelen de laatste dingen voor Sinterklaas en vieren dat dan ook samen met vrienden. Daarna eten we gezellig met z’n allen. De rest gaat allemaal naar de voetbal en ik ga terug naar huis en heb een avondje Netflix op de planning.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Zondag is een heerlijke luie dag. Ik kom rond half 12 mijn bed uit en zie dat Mila het ook allemaal wel best vind en nog lekker in haar mandje ligt.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Aangezien we zaterdag niet aan de boodschappen toegekomen zijn, haal ik die zondag. Ik zie ook de oliebollenkraam staan dus besluit een lekker gevulde oliebol te halen voor de lunch.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

En ’s avonds eten we pannenkoeken! De rest van de dag ben ik eigenlijk alleen maar aan het werk. Zowel in huis als op mijn kantoor voor mijn site bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2019

Ook komen mijn schoonouders nog langs en spelen we nog een spelletje Canasta. Daarna duik ik wat later dan normaal mijn bed in en is de week weer voorbij.

Deze week heb ik een rustige week. Ik ben maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan het werk op kantoor. Woensdag is mijn vrije dag en ben ik aan het werk voor mijn blog. Het weekend staat vol met verjaardagen dus deze week vliegt weer voorbij. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Hanne
  26 november 2019 at 09:51

  Hi Aranka,
  Leuk, je brengt me op een idee om eens een dagje naar Oberhausen te gaan! Is vast ook een leuke kerstmarkt daar nu.
  Is de Sephora echt een winkel of een counter? Heb jij toevallig gezien of daar ook Kat von D verkocht werd?
  Alvast bedankt!
  Groetjes

 • Reply
  rachel
  26 november 2019 at 09:58

  die curry worst ziet er wel heel lekker uit haha en verder weer een lekker weekje gehad zo te zien

 • Reply
  Kelly
  26 november 2019 at 21:18

  Oh Frittenwerk is echt geweldig ja! Als ik die curryworst zie krijg ik weer honger.

 • Reply
  Mariska
  27 november 2019 at 09:45

  Ik ben ook eens geweest bij CentrO in Oberhausen en dat is echt wel groot. Binnenkort nog een keer naartoe :)

 • Laat een reactie achter