Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Wat een grauwe en herfstige week was het zeg, donkere dagen en af en toe wat regen. Ik had weer een gezellige week en was lekker bezig met klussen op zolder, aan het werken voor de blog en natuurlijk nog een keer naar Amsterdam en andere leuke afspraken met vrienden. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Even deze bende naar de ROVA brengen, man wat een sloop afval…

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Doeiiii! Schrok er trouwens wel van hoe duur het is grofvuil weg te gooien.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Kijk deze mooie geëgaliseerde vloer, hier kan wel mooi een vloertje op komen!

Dinsdag

Ik ben de hele dag aan het werk en vergeet helemaal foto’s te maken, waarschijnlijk had ik dus niet zo een boeiende dag. Ik was bezig voor campagnes en natuurlijk vooral voor de content voor de site.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Ook woensdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds duik ik met een aantal vriendinnen de bioscoop in voor de film Zwaar Verliefd die ik zo ongemakkelijk en grappig tegelijkertijd vond.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Donderdag zit ik alweer vroeg in de trein naar Amsterdam.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Voor een kookworkshop met ingrediënten uit Zuid Tirol, het was echt super leuk en vooral heel erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Kijk hoe lekker ons gerecht er uit zag, zelfgemaakte gnocchi met gedroogde tomaatjes, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Nog even een fotootje dan!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Echt super lief, van Eefje van Eefsfood kreeg ik een stukje taart die ze zelf had gemaakt, het was zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Ondertussen komt ook mijn nieuwe Bloomon bos binnen! Eigenlijk wel een beetje zonde, want mijn vorige bos was nog helemaal goed, ik ga dus maar aanpassen dat ik om de drie weken een nieuwe bos wil. Wil jij trouwens ook een Bloomon abonnement en een gratis vaas? Gebruik dan de code ‘arankahave’, dan krijg jij een gratis vaas en ik een gratis bos.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Vrijdag zoek ik mijn nicht op in Enschede en we duiken lekker de stad in, ik vind dit prachtige horloge voor Danny die ik hem wellicht voor zijn verjaardag wilde geven. Maar ik twijfelde dus liet hem maar liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Lunchen bij de Kater in Enschede, super leuke zaak vind ik dat en het is niet duur!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

’s Avonds ga ik nog met vriendinnen van de middelbare school uit eten, super leuk om weer even bij te kletsen!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Zaterdagochtend ga ik met mijn moeder naar de stad zoals gewoonlijk en ’s middags ga ik nog even langs bij mijn oppaskindertjes, zijn ze niet schattig? Ze wilde heel graag aandacht, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

’s Avonds ging ik naar de ’90s party hier in de IJsselhallen en de Vengaboys kwamen ook waar ik me heel erg op verheugd had (ik was vroeger groot fan). Helaas was hun optreden super kort maar goed de rest van de avond was ook super leuk!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

Zondag zit ik alweer veel te vroeg in de auto omdat ik mee wilde naar Almere voor de sale van 999 Games. Vorig jaar was ik er ook al geweest met een vriendin en nu ging ik samen met mijn zusje en haar vriend. Het was even een rit maar het was het weer waard, ik kwam weer met een volle tas spellen thuis. Ik kocht eigenlijk alleen maar nieuwe spellen want het is echt heel erg, maar ik heb echt héél véél 999 Games spellen.

Lief dagboek en lezeressen week 47 – 2018

’s Middags blijven mijn zusje en haar vriend nog even plakken voor een aantal nieuwe spellen en we spelen ook Codenames (van de concurrent) die ik goedkoop op Bol.com had gescoord met de Black Friday deals.

En dat was hem weer voor deze week. Het begin van deze week is rustig en ben ik lekker thuis aan het werk, donderdag ga ik naar Amsterdam en is mijn zusje jarig, vrijdag gaan we met een aantal vrienden naar Center Parcs voor een lang weekend en dat zal wel een en al gekkigheid worden, maar heb er vet veel zin in!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Zo leuk dat je naar Almere bent geweest! Ik denk er al jaren over om ook te gaan, maar vanuit Rotterdam is het zo ver… Terwijl ik toch wel echt 999-fan ben haha.

  Trouwens, wat kost grofvuil wegbrengen bij jullie dan? Hier in Rotterdam kun je dan gewoon gratis weggooien bij het milieupark. Gek dat dit bij jullie (veel) geld kost!

  1. Hier is de eerste 250 kilo gratis, daarna moet je bijbetalen. Ik moest € 50,- voor deze aanhanger vol betalen, maar elke gemeente regelt het weer anders.

   En 999 Games is echt fantastisch, vanuit Zwolle is het ook een flinke rit hoor!

   1. Ik ben zondag ook geweest, voor mij een uurtje rijden, maar zeker de moeite waard. Ik heb met nameuitbredingen gekocht van spellen die ik al had. en ook een paar cadeaus voor kerst gekcoth.

    Benieuwd welke spellen jij gekochjt hebt, komen er nog reviews?

 2. Wat gek dat je moet betalen voor je afval? bij ons kun je gewoon naar de stort rijden en het gratis wegbrengen…. Het wordt vast prachtig met een nieuwe vloer krijgt zo’n kamer al gelijk een ander gezicht.

  1. Dan betaal je vast meer gemeentelijke heffingen eens in het jaar. Maar hier is de eerste 250 kilo gratis en daarna moet je bijbetalen, wij hadden natuurlijk veel meer dan 250 kilo, haha!

 3. Leuke week had je.
  Fijn dat je naar een beurs geweest was waar er spellen verkocht werden…
  De zolder zal er zeker mooi uit komen te zien…..

  Een fijne dag ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *