Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Goedemorgen, het is alweer maandag, wat vliegt de tijd zeg. Ik heb een rustige week achter de rug met vooral veel hoofdpijn waardoor ik niet echt alles heb kunnen doen wat ik wilde. Ik had gewoon geen puf om achter de computer te kruipen en artikelen te schrijven en maken. Sorry daarvoor. Hopelijk gaat het deze week beter, maar kijk mee naar mijn afgelopen week!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Maandag zit ik alweer vroeg in de trein naar Huizen, daar heb ik een heel leuk dagje gepland staan. Voor ons personeelsblad van de Albert Heijn mag ik een recept voor kerst laten zien!

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Kijk hoe prachtig de kamer aangekleed is!

Lief dagboek en lezeressen week 47

Het huis was daar trouwens echt prachtig en overal hingen leuke quotes van Sukha.

Lief dagboek en lezeressen week 47

En Claire was er ook de hele tijd gezellig bij! Ik was rond 5 uur weer thuis en daarna was het makkelijk eten (pizza) en niets meer doen. Ik had vooral veel hoofdpijn.

Dinsdag

Dinsdag wilde ik heel productief doen maar het was super donker en kon dus eigenlijk geen goede foto’s maken. Ik besloot dus mee te gaan met mijn moeder naar oma, ook gezellig. Na het bezoekje aan oma dook ik alleen mijn bed weer in, verschrikkelijke hoofdpijn.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Wel maakte ik lekkere boerenkool met worst, jum!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Woensdagochtend ging ik samen met Elise naar de Tuinland om kerstinkopen te doen, super leuk! Ik ging flink los bij de kerstballen en kerstlichtjes.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Even een pauze met een taartje en thee, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 47

Onze buit, een shoplog kun je hier terug zien!

Lief dagboek en lezeressen week 47

Na een jaar maken ze eindelijk onze straatverlichting! Dat werd tijd! De rest van de dag werkte ik zo goed als het ging aan de site. Nam een shoplog op en maakte foto’s.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Donderdag werk ik van 7 tot 1 en daarna doe ik nog even wat kleine boodschapjes, onder andere deze fietslampjes voor Danny.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

En voor mijzelf deze cadeaukalender. Helaas had ik niets gewonnen.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Aaaah moppie!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Vrijdag had ik in mijn hoofd echt lekker door te werken maar ik had zoveel hoofdpijn dat ik tot 12 uur in bed bleef liggen en het werk opbelde dat mijn alcoholcontrole geen goed idee was. Ik had zoveel steken en lichtflitsen dat ik mezelf niet in de auto vertrouwde.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Mila had er deze dag ook geen zin in dus lag lekker lui te doen. Ik moest nog wel van 6 tot sluit werken dus deed rustig aan en probeerde wat op te knappen.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Dat deed ik lekker op de bank met Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Voor het werk haalde ik nog even dit, op aanraden van een vriendin. Het werkte gelukkig wel, maar ik werd er helemaal high van. Ik zag overal halo’s en draaide op mijn benen. In het vervolg maar gewoon thuis gebruiken. Maar mijn hoofdpijn was wel weg, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Goedemorgen, even bijkomen met Mila op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Samen met vriendinnetje Vera gaan we naar Bataviastad waar ik alleen een tas en Vera een shirtje koopt. We hadden een missie, een witte outfit scoren voor de White Party volgende maand. Alleen die missie is verschrikkelijk mislukt. Daarna gaan we nog even in Zwolle kijken en boodschappen doen.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Lief dagboek en lezeressen week 47

Alle mannelijke vrienden zijn namelijk naar Roda dus wij hadden afgesproken een girls-day te houden! Lekker koken hoort daar ook bij! We maakte deze heerlijke pasta met pesto en tonijn. Daarna deden we nog spelletjes en keken de Da Vinci Code, spannende film!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 47

Gekke poes, af en toe steekt ze haar tongetje uit, haha. We deden zondag trouwens niets, behalve het huishouden.

Lief dagboek en lezeressen week 47

Tijdens het avondeten ging Mila er ineens met de deksel van de Mona vandoor. Ze sleepte hem door de hele woonkamer, haha. We moesten er wel om lachen. ’s Avonds kwamen er nog vrienden langs om een potje te kaarten, gezellig.

Deze week heb ik ook een rustige week. Vandaag ben ik thuis en werk ik aan mijn blog hoe goed dat gaat, want ik heb weer enorme hoofdpijn, morgen ga ik naar Rotterdam voor Canon, woensdag werk ik, donderdag ben ik vrij en vrijdag en zaterdag werk ik weer. Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Femke
  23 november 2015 at 10:15

  Balen dat je zo’n hoofdpijn hebt.. Hopelijk heb je daar snel geen last meer van. Als ik op pad ga met een missie, mislukt die AL-TIJD haha!

 • Reply
  Shaz
  23 november 2015 at 10:25

  Wat vervelend om te horen over de hoofdpijn en veel beterschap toegewenst.

 • Reply
  Suzanne
  23 november 2015 at 10:51

  Vervelend dat je dan zo’n hoofdpijn hebt. Die pillen moet je inderdaad maar niet meer gebruiken als je niet thuis bent. Die laatste foto van Mila is leuk, onze poes gaat er ook altijd vandoor met plastic deksels ;-)

 • Reply
  suzan
  23 november 2015 at 10:55

  Wat een mooie kerstspullen allemaal! Ik krijg zo ontzettend zin in de kerst nu weer!

 • Reply
  manon
  23 november 2015 at 11:12

  Vervelend die hoofdpijn! Ik krijg zin in boerenkool door jou

 • Reply
  Kelly
  23 november 2015 at 12:16

  Bah bah migraine is echt verschrikkelijk! Die kerstspullen zijn nu al leuk he !

 • Reply
  Emine
  23 november 2015 at 12:36

  Heel veel beterschap!
  Doe het lekker rustig aan :)

 • Reply
  Danielle
  23 november 2015 at 12:43

  Wat balen dat je telkens zo’n hoofdpijn hebt.. ik hoop dat het snel minder word!

 • Reply
  happybudgetcooking
  23 november 2015 at 17:25

  Heel veel beterschap!

 • Reply
  eva
  23 november 2015 at 18:16

  Vervelend dat je zo’n hoofdpijn hebt! Hopelijk lukt het om deze week productiever te zijn zonder hoofdpijn!
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Melissa
  23 november 2015 at 19:43

  Wat balen dat je vorige week zo’n hoofdpijn had. Hopelijk is het snel beter! Die pasta ziet er heerlijk uit :)

 • Reply
  chucky1012
  23 november 2015 at 20:40

  Dat is balen dat jij zoveel hoofdpijn had.
  Hoop niet dat je migraine hebt.
  De kerst aankoopjes waren zo mooi.

  Hoop dat je snel beter bent en een fijne week…..

 • Reply
  Dilara
  24 november 2015 at 15:17

  Hey Aranka! Misschien 1 tip om de APC van Roter is een keer te proberen. Zit dezelfde bestanddelen in alleen 15 mg minder Coffeine. Misschien dat je daar door een beetje dizzy was? Kost volgens mij 1.99!

 • Reply
  femketje
  25 november 2015 at 23:50

  aaah lekker boerenkool :D

 • Laat een reactie achter