Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

Afgelopen week was een super leuke week! Ik was lekker aan het werk, ging een dag naar Amsterdam voor een leuk event en deed vooral veel dingen met familie en vrienden. Met andere woorden, ik deed gewoon dingen waar ik gelukkig van word. Benieuwd hoe mijn week eruit zag, kijk dan weer lekker met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Maandag is het heel erg wisselvallend weer maar ben toch thuis aan het werk dus dat maakt niet zoveel uit. Tijdens het maken van het middageten laat ik Mila even naar buiten.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Want ik moet toch nog de Balkenbrij bakken. Super veel mensen vinden dit heel erg smerig maar ik vind het heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Mijn ouders komen nog even langs en ik test samen met mijn moeder een ramenset van Leifheit die ik al een hele tijd geleden had gekregen. Het is een speciale wisser met zo een electrisch zuigertje. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar het is echt geweldig. Ramen lappen was nog nooit zo makkelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds speel ik met Danny een spelletje en kijken we Helemaal Het Einde, zoals elke week.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Dinsdagochtend ga ik zoals wel vaker op dinsdagochtend naar mijn oma toe en ik heb geluk, want ze heeft appeltaart!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Eenmaal thuis zit mevrouw de hele tijd rond mijn benen te drentelen, gek beestje. Ik ben rond een uur of 12 weer thuis en ben daarna de hele dag aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds eten we vroeg en makkelijk, restjes Chinees van het weekend.

Lief dagboek en lezeressen week 46

En daarna gaan we naar Rebound Wold om een lesje Fit Jump te volgen. En jeetje dat was intensief zeg en de dagen daarna ook, wat een spierpijn! Dinsdag willen we weer gaan want we vonden het super leuk!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Woensdag werk ik de hele dag aan de site en ben nieuwe make-up producten aan het testen met onder andere deze lipstick. Deze foto haalde Instagram maar niet, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Sinds ik bij de kapper ben geweest heb ik iets nieuws ontdekt, kaas met tomaten tapenade, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Ja, we hebben weer vogeltjes in de tuin! We hebben de bomen uit de tuin gehaald van de vorige bewoners en daar zaten de vogeltjes natuurlijk graag in. Maar ze komen gelukkig ook nog bij mijn vogelhuisje!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Donderdagochtend stap ik vroeg in de auto om naar de kavel van een vriendin te rijden waar hun huis wordt gebouwd. Ze kon zelf niet kijken dus ik maak even wat foto’s. Resultaat, ik zit onder de modder, haha! Maar het wordt wel een prachtig huis!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Aangezien ik toch in de buurt ben app ik Elise of ik langs kan komen om haar nieuwe huis te bewonderen! Dat kan en ik val weer met de neus in de boter want er zijn oliebollen! Elise heeft echt een prachtig huis, wauw! Ik blijf alleen niet al te lang want ik moet om 12 uur in de trein naar Amsterdam zitten.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Samen met vriendinnetje Vera ga ik naar Amsterdam naar een event. Maar omdat we nog moesten lunchen duiken we een zaakje in de buurt van het event in. Het heet de Brood Bar en wat een heerlijke dingen hebben ze hier zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Dit waren onze broodjes, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Dit blije ei is blij met haar ei!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

We waren uitgenodigd voor het event van Pure Leaf. Pure Leaf kennen jullie misschien van de natuurlijke icetea, maar vanaf nu hebben ze ook thee met natuurlijk de pure blaadjes in een zakje. Ze komen met 7 verschillende smaken en de thee is echt heel erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Het event is super leuk vormgegeven en we krijgen een fotografie cursus!

Lief dagboek en lezeressen week 46

En mogen natuurlijk onze eigen thee maken!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

Altijd handig als je een vriendin mee hebt, dan worden er gewoon foto’s van je gemaakt, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Rond 5 uur zitten we weer in de trein maar omdat we die van ons net hebben gemist hebben we wat tijd over. We dien de Dunkin Donuts zitten en worden gek, hier moeten we wat van proeven.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Even mijn nieuwe armband op de foto zetten voor Instagram. Ik had de linkse dik in de sale gescoord bij een juwelier in Zwolle die gaat verhuizen, score!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Wij hebben dezelfde pakketjesbezorger als die van mijn ouders dus hij vroeg of ik mijn andere pakketjes (zakelijk, die worden normaal bij mijn ouders bezorgd) ook al wilde hebben. Ja, prima! Ik snap ook weer meteen waarom ze bij mijn ouders komen, wat een bende geeft dat zeg! De rest van de dag ben ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds komen de ouders van Danny langs om een potje te kaarten en wat dingen te installeren.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Zaterdag is echt een gekke dag, dan weer zon en dan weer regen. Ik ga even samen met vriendinnetje Nathalie naar de stad om te neuzen en wat voor Sinterklaas te zoeken. Wat is Zwolle toch ook mooi, zelfs met het grauwe weer.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Yes, de nieuwe lampen hangen, blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds eten we simpel, zelfgemaakte groentesoep met een stokbroodje.

Lief dagboek en lezeressen week 46

En we spelen nog even een potje Worms. Die is trouwens gratis is downloaden als je een of ander PlayStation abonnement hebt ofzo.

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds hebben we ook nog een verjaardag van een vriendin dus daar zijn we de rest van de avond.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Zondag therapie.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Zondagochtend is ook spelletjes dag! Samen met een vriendinnetje zijn we aan het Simmen, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Ook laat ik nog even de hondjes van vrienden uit, wat een goede vriendin ben ik toch!

Lief dagboek en lezeressen week 46

En ben te laat voor het eten dus rij snel met de auto naar het restaurant toe.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

We proberen met alle vrienden eens een keer Eten & Zo uit, wat tegenover het PEC Zwolle station is. Het is zo een all you can eat restaurant en net geopend hier. En jeetje het is echt mega en je hebt super veel keuze. Het is hier echt geweldig en zoveel lekker eten. Ik ga in vervolg niet meer naar het Wokstadion, dit is tig keer beter!

En dat was mijn week. Deze week heb ik een drukke week. Ik moet nog wat doen aan een aantal campagnes en dinsdag en donderdag ben ik in Amsterdam. Dat houdt in dat ik woensdag en vandaag hard moet werken thuis om alles rond te krijgen. Vrijdag gaan we nog naar Guido Weijers en voor het weekend zijn nog geen plannen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. leuke week weer meis!! en Balkenbrij ken ik niet…. en jaaa broodje kaas met tomatentapenade heerlijk!! doe het ook wel eens tussen mijn tosti :D. en eten bij eten&zo is idd heel lekker!! wij hebben er hier eentje in zoetermeer zitten en is een aanrader!!

    1. Lijkt me ook leuk om bij eten en zo te gaan eten. Ik woon in Zoetermeer en ben er nog nooit geweest. Ik hou ook van tosti’s, tomatentapenade ga ik ook eens halen voor tussen een broodje kaas. En ja ik hou ook van spelletjes.

  2. Ik had nog nooit van balkenbrij gehoord. Ik heb het net even opgezocht en brrr. Ligt voor mij in dezelfde categorie als beuling, dat eet ik ook niet. :’) Restjes Chinees doen het daarentegen altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *