Lief dagboek en lezeressen week 46

Lief dagboek en lezeressen week 46

Het is maandagochtend en daar hoort natuurlijk een vers dagboek bij van de afgelopen week. Deze week was het vrij rustig en heb ik thuis lekker kunnen werken en met spannende dingen bezig kunnen zijn. Ik bezocht gezellig mijn oma, ging voor het eerst naar de assertiviteit training, werkte twee dagen en was thuis druk. Kijken jullie weer met je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Maandag gaat vroeg de wekker omdat ik me voor de training even goed klaar wil maken en wat foto’s wil schieten voor een look met nieuwe producten. En eerlijk is eerlijk, ook ben ik een beetje zenuwachtig voor wat komen gaat. Ik heb geen idee wat ik van die training kan verwachten.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Gelukkig is de cursus letterlijk bij mij om de hoek, maar jeetje wat was het koud zeg! Brr! De eerste ervaringen met de training waren trouwens positief, ik sta er helemaal voor open en kom veel herkenbare dingen tegen. Misschien vinden jullie het leuk een artikel te lezen wat me heeft doen besluiten dit voor mezelf te doen? Dit is trouwens niet gesponsord ofzo, het is gewoon iets waar je je via de huisarts voor kan opgeven en vanuit de gemeente gegeven wordt.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Na een intensieve twee uur kennismaken ga ik thuis meteen weer aan het werk. Ik moet nog een deel van een campagne opnieuw doen en neem een video op voor de adventskalender week. Hoe vonden jullie hem trouwens? Voor herhaling vatbaar of niet?

Lief dagboek en lezeressen week 46

Ik ben de hele middag druk bezig en kook daarna nog een lekkere maaltijd. Daarna plof ik moe maar voldaan in een heerlijk bad met een nieuwe aflevering van The Blacklist. Ik vind het zó spannend.

Lief dagboek en lezeressen week 46

En Mila is er zoals gewoonlijk natuurlijk ook bij!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Ik ben eens een keer op dinsdag echt vrij en heb zeg maar geen verplichtingen. Dinsdag is de vaste dag dat mijn moeder en tante naar mijn oma gaan en ik ging gezellig mee. Oma heeft een krans gemaakt van allemaal lintjes super leuk gedaan!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Mijn zusje laat ook even haar nieuwe DS aan mij zien en probeer even een spelletje te spelen, alleen daar ben ik niet zo goed in. Het is alleen wel een Mario spelletje en ik ben gek op alle spelen van Mario dus ineens wil ik ook zo een ding…

Lief dagboek en lezeressen week 46

Naast dat ik naar oma was geweest, was ik ook nog even langs mijn ouders geweest pakketjes ophalen. Alleen daarvoor moest ik even twee keer heen en weer naar de auto kopen. Het selfie licht in onze lift is eigenlijk best goed!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Nog meer unboxings opnemen! Ik vond het trouwens super leuk om te doen!

Lief dagboek en lezeressen week 46

Mila, daar hoor jij niet… Het is ook echt een smiecht. Ze doet zelf mijn onderbroeken lade open en gaat er prominent in liggen, gek beest.

Lief dagboek en lezeressen week 46

’s Avonds halen we trouwens een aantal kasten bij een vriendin op. Ze gaat samenwonen met haar vriend en heeft van alles over, wij nemen nog een paar handige kasten over.

Lief dagboek en lezeressen week 46

En die slaan we even creatief in de berging op, haha! Ziet er mooi uit zo, het lijkt wel een pakhuis.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Hoi Mila, we zien je wel!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Tijd om de grote boodschappen te doen, ik heb daar eigenlijk nooit zo een zin in. Kleine boodschappen vind ik altijd veel leuker. Ook scoor ik meteen een nieuwe pan waar ik hard voor gespaard heb. Ik kies de grote kookpan en moet mezelf nu nog dwingen een pan snert te maken.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Bewerk, bewerk, bewerk! Ik plan meteen alle video’s in, super fijn dat gedaan te hebben.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Woensdag is echt een ontzettend luie dag geweest. Dat sluiten we dus af met pizza…

Lief dagboek en lezeressen week 46

… en een bad …

Lief dagboek en lezeressen week 46

… en in bed Gossip Girl kijken.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Donderdag ben ik de hele dag druk met mijn site bezig en beeldmateriaal te schieten. Ik ben dus helemaal vergeten foto’s te maken. Ik maak nog wel even een foto van mijn kleurrijke look met het nieuwe palette van Urban Decay waar ik jullie afgelopen week over vertelde.

Lief dagboek en lezeressen week 46

En als avondmaal maakte ik stampot zuurkool, lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Vrijdagochtend probeer ik nog wat aan mijn site te doen maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt in kom deze dag.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Om 12 uur kook ik dus maar twee eitjes voor lunch en ga aan het werk tot sluit bij de Albert Heijn.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Zaterdagochtend haal ik nog wat spulletjes op bij een vriendin die nu echt de deur voor het laatst dicht trekt van haar huisje. Daar moet even een foto van gemaakt worden. Ik vind het alleen veel leuker een selfie te maken met hun op de achtergrond voor de groepsapp. Daarna werk ik van 1 tot half 10 bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Al ik thuis kom zit de hele woonkamer vol vrienden en gaan we gezellig een potje risk spelen. Ik was alleen veel te fanatiek met mijn doel bezig (het gele leger verslaan) dat ik er als eerste uit lag. Alleen tsja, dat het spelletje dan zonder jou nog bijna 2 uur doorgaat is best saai.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 46

Deze zondag is echt een zondag. Ik doe helemaal niets en zit op de poef van de bank naar buiten te staren. We hebben hier prachtig uitzicht en met die wind was het elke keer weer leuk om naar buiten te kijken. Ik heb denk ik wel een uur voor het raam zitten kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 46

Aangezien ik alleen thuis ben, sushi time!

Lief dagboek en lezeressen week 46

En Gossip Girl natuurlijk! Ik typ dit nu even op de bank en denk dat ik ook nog even het bad in duik.

Deze week heb ik een vrij rustige week met een heel leuk weekend. Maandag tot en met woensdag ben ik vrij en werk ik thuis. Donderdag en vrijdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn. En zaterdag en zondag ga ik op persreis naar Duitsland om de Duitse kerstmarkt in Oldenburg te ervaren en de hele sfeer die erbij komt kijken. Zou ik dat weekend gaan vloggen of ploggen, let me know! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 november 2016 at 06:34

  Leuke en gezellige week had je ;-)
  Thanks voor de mooie video’s van alle adventskalenders.
  Wat een heleboel werk zal dat voor je geweest zijn.
  Goed van jou dat je voor het eerst naar die speciale training geweest was.
  Hoop dat het je helpt.
  Die Mila is zo super slim.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  21 november 2016 at 06:55

  Heerlijk toch, lekker naar buiten staren? Doe ik ook graag maar dan kijk ik naar andere huizen en ben ik bang dat mensen denken dat ik bij ze naar binnen zit te gluren, haha. Ben benieuwd naar je ervaringen bij die assertiviteitscursus! Het waarom weet ik wel denk ik. ;-) Je vindt het moeilijk om nee te zeggen of ergens tegenin te gaan. Om je mening te geven. Goed dat je er iets mee doet! Beter voor jezelf. Wat series betreft: ik vind The Walking Dead geweldig en ik kijk nu The 100. Glitch is ook te gek en Frequency is ook een aanrader!

 • Reply
  Britt
  21 november 2016 at 07:21

  Ziet er weer leuk uit! En ik ben blij dat de eerste training in ieder geval als een positieve ervaring overkomt, dat is al een goed begin! E die sushi, oooh, betere me-time kun je niet hebben!

 • Reply
  Romy
  21 november 2016 at 07:41

  Wat een fijne week! Heerlijk om zo lekker bezig te zijn. Ik ben erg benieuwd naar alle blogs en video’s die daar weer uit voortkomen :) Wat goed trouwens dat je naar die cursus gaat! Hopelijk heb je er iets aan. Ik zou daar zeker graag een blogje over lezen :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 november 2016 at 08:38

  Leuke foto’s!! Ik ben ook fanatiek aan het sparen voor de Vivo pannen :)

 • Reply
  Sandra
  21 november 2016 at 09:38

  Wat een drukke maar gezellige week zeg! Zelf ben ik ook hard aan het sparen voor de pannen. En die Mila, wat een prachtig beestje is dat zeg!

 • Reply
  rachel
  21 november 2016 at 10:29

  weer een leuke week en de unboxing videos vond ik erg leuk! fijn om te lezen dat de cursus zo positief uitpakt…en sushiiii!!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  21 november 2016 at 10:34

  Wat een leuke foto’s weer. Ik kan me helemaal voorstellen dat je lekker naar buiten hebt zitten kijken. Ik heb hetzelfde zitten doen met dat onstuimige weer! Vind je ooglook met dat nieuwe palette van Urban Decay echt super staan!

 • Reply
  femketje
  21 november 2016 at 11:59

  aaahw mila is zo’n furry scheetje :D

 • Reply
  Jolanda
  21 november 2016 at 12:51

  Je kerstkalenderunboxingweek (telt dat bij Scrabble?) was hartstikke tof, zeker voor herhaling vatbaar. Ik hou van kerstmarkten maar “mag” van mezelf pas na Sinterklaas er naar toe. Vaak gaan we dan naar Duisburg, niet te ver van ons, genoeg winkels en ook niet zo overvol met mensen als Oberhausen/Centro of Keulen. Maar nu ik er zo over na denk; eierpunch, ik kan niet wachten…

 • Reply
  Inkie
  21 november 2016 at 14:30

  Heb je al eens een hooggevoeligheidstest gedaan? Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk maar het zou me niks verbazen als dat de oorzaak is. Dan is alleen een assertiviteitscursus waarschijnlijk niet voldoende, maar zou je op zoek moeten naar ” je eigen gebruiksaanwijzing”. Er zijn ook cursussen om dat te leren en geloof me (mits dat de onderliggende reden is), daar wordt je echt een stuk gelukkiger van!

  • Reply
   Aranka
   21 november 2016 at 14:42

   Lief dat je met me meedenkt en met tips komt! Ik weet waar het probleem vandaan komt en daar ben ik voor behandeld en dat heb ik een plekje kunnen geven! Maar als afsluiter voor dat alles leek ons een assertiviteitstraining een goede oplossing! En ik ben nu ook heel erg gelukkig en zit goed in mijn vel, dankjewel :)!

   • Reply
    Inkie
    21 november 2016 at 18:50

    <3

 • Reply
  Milotte
  21 november 2016 at 16:17

  Ik ben wel heel benieuwd naar wat jou heeft bewogen naar die training.
  Verder vindi ik de unboxing van de adventskalenders heel leuk.
  Ook vind ik je ooglook van donderdag heel tof.

 • Reply
  Manon Boerakker
  21 november 2016 at 19:13

  Wat fijn dat de cursus zo goed ging!

 • Reply
  Mariëlle - ATB
  21 november 2016 at 20:19

  Wat een leuke week! Ik ben wel benieuwd naar je cursus.

 • Reply
  Mariska
  21 november 2016 at 20:28

  Ziet er weer heel gezellig uit allemaal en heerlijk die pizza! Mooi dat je zo’n training gaat doen, hopelijk heb je er iets aan gehad :)

 • Laat een reactie achter