Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Zo, eindelijk heb ik even tijd om mijn dagboek klaar te zetten! Ik heb weer een werkweek achter de rug en dit weekend waren Danny en ik samen in Maastricht. Aangezien we zondag pas laat thuis kwamen en ik maandag weer moest werken en achterstallig onderhoud moest wegwerken in het huishouden zit ik nu pas weer achter de computer. Maar hierbij, het dagboek van afgelopen week.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Maandag is zoals gewoonlijk weer een werkdag. Tussen de middag eet ik een lekker knopje snert en een broodje ‘gezond’

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Goh wat vervelend dat er van alles is overgebleven van de Sint Maarten, dat komt wel op! Voor de rest was dinsdag niet een hele spannende dag, ik was aan het werk op kantoor.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Woensdag was mijn vrije dag en ik was hard aan het werk. Ik had genoeg werk te verzetten voor mijn blog en maakte vooral veel beeldmateriaal zodat ik daar ’s avonds mee verder kan werken als ik daar tijd voor heb.

’s Avonds ging ik gezellig met een vriendinnetje uit eten bij de La Cubanita.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

En daarna gingen we naar de film Last Christmas wat echt een fantastische film was. Leuk en goed verhaal, leuke acteurs en natuurlijk maakt de kerstsfeer het helemaal af. Zeker een aanrader om heen te gaan.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Donderdag is weer een werkdag en ben ik de hele dag op kantoor. ’s Avonds speel ik een potje Skipbo met Danny wat ik dramatisch verlies.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Vrijdag bewaak ik alleen het Therme kantoor, heb geen pottenkijkers dus maak een selfie. Bijna weekend!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Zaterdag stappen we vroeg in de auto richting naar Maastricht! Ik ben er alleen een keertje als kind geweest waar ik mij niets meer van kan herinneren dus leuk om er weer eens heen te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

En natuurlijk hoort daar ook vlaai bij!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Samen met Danny!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

We verblijven in Dormio Resort Maastricht dat net buiten het centrum ligt. Met de fiets en auto ben je in 10 minuten in het centrum, dus alsnog heel centraal. Het is een gloednieuw resort met vakantiehuisjes en een hotel. Wij sliepen in het hotel en hadden een prachtige kamer. Echt een aanrader om hier te verblijven als je naar Maastricht gaat!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

We hadden een prachtige kamer in het hotel met een geweldig uitzicht, kijk hoe mooi de lucht was!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Voor het avondeten besloten we weer Maastricht in te gaan en aten op het Vrijthof. Blijkbaar is zuurvlees iets typisch Limburgs (het zal wel want ik had er nog nooit van gehoord), dus ik bestelde dat. Het was echt ontzettend lekker! Maar eens vaker naar Limburg gaan dus.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Opstaan met dit uitzicht is geen straf toch? Het park ligt trouwens tegen de Belgische grens aan dus je kijkt zo België in.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Lekker ontbijten!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Lekker chillen in de kamer en rustig de dag beginnen, dat is ook wel fijn. Ik ben trouwens nog steeds super blij met mijn nieuwe laarzen van de Manfield. Het zijn bruine langere laarzen en aan de achterkant heeft het een strookje suede bruin leer net een zeebra printje.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Na het ontbijt duiken we Maastricht weer in en lopen nog langs een paar leuke hoogtepunten, natuurlijk moet ik weer een stukje vlaai.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Daarna besluiten we nog door te rijden naar Valkenburg. Hier is schijnbaar een kerstmarkt in een grot. Dat leek ons wel leuk dus namen een kijkje. Het idee was super leuk, de kerstmarkt zelf vond ik wat minder boeiend (en je moest ook nog € 7,50 entree per persoon betalen). Wel is de sfeer in Valkenburg echt super leuk met alle terrasjes.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2019

Rond een uurtje of 7 zijn we weer thuis en eigenlijk best moe. We duiken lekker op de bank met Expeditie Robinson. Daarna vroeg naar bed want er begint weer een nieuwe werkweek!

Deze week heb ik vooral een erg leuke week. Maandag en dinsdag ben ik aan het werk op kantoor. Woensdag ga ik met collega’s naar Duitsland. Donderdag is mijn vrije dag en ga ik naar een event van Coolblue in Rotterdam. Vrijdag ben ik weer aan het werk en hebben we een opendag voor familie en vrienden, super leuk! Het weekend vieren we Sinterklaas met vrienden en heb ik voor de rest eigenlijk geen plannen. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik ben een jaar of 15 geleden eens in Maastricht geweest en ook in Valkenburg. Vond het wel erg leuk. We hadden toen ook een rondleiding door de grotten met van die echte houtskool tekeningen. Heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *