Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer met mij meekijkt naar mijn afgelopen week. Afgelopen week was ik vooral totaal niet fit en ben ik nog steeds heel erg verkouden. Door het hoesten stroomt de energie uit mijn lichaam en dat resulteert ook in rustige dagen zonder al te veel te doen. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan weer met mij mee!

Maandag

Automatische concepten

Maandagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk en schrijf artikelen en doe mijn mail. Ik lunch snel met twee eitjes en wacht tot mijn ouders komen.

Automatische concepten

Automatische concepten

Zoals jullie weten hebben wij een huis gekocht waar bijna alles aan moest gebeuren. We zijn voor nu in de tuin klaar (het is geen weer meer om buiten te zijn) dus we willen graag de zolder opknappen. De vorige bewoners hebben er wel een grote dakkapel opgezet maar ontzettend slecht en lelijk alles afgewerkt. Dus we willen het graag weer netjes hebben. Eerst denken we alleen de vloer en het behang eraf te halen… Dit is hoe het eerst was.

Automatische concepten

Natuurlijk gaat de hal en andere kamer ook mee! Het laminaat lag er trouwens super slecht en hobbelig in, na het slopen was ook wel duidelijk waarom, de vloer is helemaal niet geëgaliseerd…

Automatische concepten

Klusvoer halen bij de Chinees.

Automatische concepten

Tijdens het slopen merken we dat het ontzettend tocht en snappen niet war het vandaan komt. We kijken dus subtiel achter de gipsplaten en komen tot de ontdekking dat de vorige bewoners de dakkapel helemaal niet hebben geïsoleerd. Klussen kent altijd tegenslagen zeggen ze toch? Omdat echt niets van de afwerking deugd besluiten we de hele doel maar te strippen en daar zijn we tot laat mee bezig.

Dinsdag

Automatische concepten

Dinsdag ben ik de hele dag in Amsterdam voor afspraken. Ik ga eerst met Josine van Herhealth naar een PR bureau voor een opendag.

Automatische concepten

Daarna lunchen we samen bij de Kanarie Club met een super lekker broodje!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

En nog even door naar ons mediabureau om bij te kletsen!

Automatische concepten

Daarna neem ik de trein weer terug naar huis. Omdat er een aanrijding met een persoon was moest ik helemaal via Utrecht terug helaas.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Zwolle, wat ben je toch mooi! Ik loop nog even de stad in om mijn nagels te doen omdat ze helaas afgebroken zijn door het slopen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Zo, deze is nu wel geïsoleerd! De rest van de dag ben ik trouwens thuis aan het werk geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Ik weet niet welke prutser dit heeft ‘geëgaliseerd’ maar het is echt om te huilen. Geen wonder dat het laminaat de lucht in sprong als je op de andere kant van de plank ging staan…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Donderdag begin ik mij totaal niet fit te voelen. Ik doe ’s ochtends wat werk en ’s middags maak ik samen met mijn moeder het hele huis schoon, wel zo fijn weer een schoon en opgeruimd huis!

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

’s Avonds ga ik nog even met een vriendinnetje de stad in maar merk dat ik me daar niet echt beter van ga voelen. We drinken daarna nog lekker een kopje Chai Latte en eten een taartje.

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Expeditie Robinson! Ik blijf het echt leuk vinden om te zien.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Vrijdag doe ik helemaal niets, ik hoest de longen uit mijn lijf en ga even langs de dokter en krijg tabletten mee. Mijn schoonmoeder appt dat er snert klaar staat en die eten we dus ’s avonds lekker op!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Zaterdag lig ik zowat de hele dag in bed, ik voel me totaal niet fit.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Zondag word er weer verder geklust en ik rij met mijn ouders mee naar de Gamma om tig zakken egalisator te halen (die vloer kost me nu al een fortuin) en mijn vader demonstreert zijn idee voor een traphekje met steigerbuizen. De rest van de dag zijn we druk bezig met de zolder (ik wat minder en zorg vooral voor de catering).

Lief dagboek en lezeressen week 46 – 2018

Toen we ’s avonds naar bed wilde gaan zagen we een probleempje, oeps! De egalisator had een verdieping naar beneden gelekt! Gelukkig konden we alles schoon krijgen maar de vensterbank moet wel opnieuw gelakt worden. Ach, zo blijf je bezig toch?

Dit was hem weer voor deze week. Ik voel me helaas nog steeds niet fit maar heb gelukkig geen afspraken buiten de deur gepland, alleen donderdag, dus genoeg tijd om beter te worden. Vandaag ben ik weer op de zolder bezig en de rest van de week werk ik lekker achter de computer. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *