Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week! Een week met vooral veel thuis werken en een paar gezellige uitstapjes. Ik weet niet waarom, maar deze week ben ik een beetje vergeten foto’s te maken dus het is een beetje een saai overzicht en dat met een spik splinter nieuwe telefoon met een goede camera. Maar alsnog genoeg beeldmateriaal voor een dagboek, kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Maandag begin ik de dag vroeg met het maken van een dagboek en ik begin met het opnemen van de adventskalender unboxing week. Maar ik wilde eerst nog even goed mijn camera testen, is Mila geen schatje?

Lief dagboek en lezeressen week 45

En natuurlijk ook nog even de portret functie! Ik weet trouwens niet of ik dit mooi of nep moet vinden. Alles wordt helemaal wazig behalve het gezicht en je gezicht wordt ook nog eens glad gestreken, het is niet echt natuurlijk meer…

Lief dagboek en lezeressen week 45

Daarna snel aan de slag met de kerstboom optuigen voor de achtergrond – de rest van de week heeft iedereen mij voor gek verklaard dat ik al een kerstboom had staan – van de video’s. Ik vind het wel gezellig zo een kerstboompje!

Lief dagboek en lezeressen week 45

De rest van de dag komen mijn ouders langs op te helpen klussen en ‘s avonds plof ik moe maar voldaan op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Waar is Mila nou?

Lief dagboek en lezeressen week 45

Mijn moeder stuurt mijn ‘s avonds foto’s door en ik moest best wel lachen. Dit ben ik toen ik 11 jaar was, je herkent me gewoon bijna niet joh! Het is trouwens in Turkije (met winterjas aan, haha).

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Dinsdag werk ik de hele ochtend en daarna spreken we met een aantal vriendinnen af om lekker een stukje te gaan lopen. Maar vooral wordt er nog even geluncht bij het Engelse Werk. Ik neem een broodje Ossenhaas die echt heerlijk is!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Het is echt prachtig weer dus we hebben echt geluk en maken een lekker groot rondje. Echt heerlijk dit soort weer nog in de herfst!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Na het rondje lopen rij ik nog even langs de supermarkt om wat nodige boodschappen te halen. Stiekem heb ik ook zin om wat te bakken maar na uren voor het schap te hebben gekeken besloot ik maar niets mee te nemen.

Lief dagboek en lezeressen week 45

‘s Avonds hebben we weer een spelletjesavond en we spelen dit keer Berenpark en Set, beide erg leuke spelletjes!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Woensdagochtend is mijn vader er al om verder te gaan met die kl*teplant in de voortuin. We zijn hem helemaal aan het uitgraven maar hij zit zelfs helemaal onder de fundering, wat een drama!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Daarna heb ik nog een afspraak bij het centrum en daarna ga ik met mijn schoonzus nog even de stad in om een cadeautje voor onze (schoon)moeder te zoeken. Alleen we kunnen niet echt slagen dus trakteren onszelf maar op wat lekkers!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Donderdagochtend begin ik met het huishouden en de was. Aan dit soort wasjes heb ik echt een hekel, de sokken! Want als het droog is ben ik eeuwen bezig met de juiste sokken bij elkaar zoeken. En als de sokken niet précies hetzelfde zijn word ik echt gek. De kleur, de elastiekjes en de print moeten identiek zijn anders worden ze echt niet samen opgevouwen. Mijn brein raakt ook altijd helemaal van slag als mensen twee verschillende sokken aan hebben, ik snap dat echt niet.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Yes, een nieuwe Riverdale! Ondertussen werk ik trouwens want dat is ook hard nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Rond half 2 ga ik van huis weg en ga ik naar de kapper waar ik drie uur zit om mijn haar te knippen en te verven. Daarna kijk nog nog even voor de laatste keer in de stad of ik een cadeautje kan vinden maar helaas. Dan wordt het toch maar de high-tea.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Happy new hair! Ik moest even aan het donkere wennen maar ben er nu wel heel erg blij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Daarna word ik opgehaald door mijn schoonzus die ons daarna naar de verjaardag van mijn schoonmoeder brengt. Danny komt daarna later met zijn eigen auto en dan kunnen we ‘s avonds samen terug naar huis, handig! Maar eerst maken we nog een tussenstop bij de kapper!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Geef je neefje van 5 je telefoon en de meest hilarische foto’s vind je terug op je telefoon (onder andere hele mooie selfies) en foto’s van ons allemaal, haha!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk nog even met mijn moeder naar de stad en spiek ik bij de MAC kerstcollectie, maar helaas word ik er niet echt warm van dit jaar. Het zijn al veel dingen die ik heb van MAC (alleen dan niet in een winterjasje) of dingen die al ergens op lijken. Ik laat dus alles aan me voorbij gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 45

De rest van de dag ben ik druk bezig in huis. Mijn vader en Danny zijn onder de vloer bezig en mijn moeder en ik zijn de rest aan het opruimen en uitzoeken. Ook mesten we mijn hele kantoor uit en zetten heel wat spullen klaar voor het goede doel dat deze week weer wordt opgehaald. Precies op tijd voor sinterklaas en kerst!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Zaterdag eten we vroeg want we hebben begrepen dat Sint Maarten hier echt een ding is in de buurt. Ik woonde bij mijn ouders in dezelfde wijk maar daar kwam nooit iemand aan de telefoon, maar dit stukje buurt is het één en al kinderen. We gingen voor de grap maar turfen en we zijn op bijna 100 kinderen uitgekomen. Maar goed dat ik extra snoep in huis had gehaald, haha!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Zondag is echt een zondag! Ik begin de dag rond half 11 en schuif eigenlijk meteen achter de computer om met de Sims te gaan spelen, alleen mijn vrouw gaat al meteen dood, top! Ik zit trouwens te twijfelen om huisdieren aan te schaffen, is dat de moeite waard?

Lief dagboek en lezeressen week 45

‘s Middags gaan we naar vrienden en spelen we Ticket To Ride, één van mijn favoriete spellen!

Lief dagboek en lezeressen week 45

En Exploding Kittens en nog een paar potjes Poker. Het was een gezellige dag met vooral niet al te veel doen en lekker spelletjes spelen. Rond half 10 zijn we weer thuis en kijken nog even op de bank een aflevering Hollands Hoop die we hebben gemist.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik echt een hele rustige week, ik heb helemaal geen dingen op de planning staan behalve lekker werken natuurlijk. Ik moet echt eens zorgen voor een flinke buffer aan artikelen, dus daar ga ik komende dagen maar eens flink aan werken. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  13 november 2017

  wat een lekker weekje weer meis en je haar zit gaaf zo :D

 • Beantwoorden
  TypischKim
  13 november 2017

  Je haar is hartstikke leuk zo! Mij lijkt the sims 4 huisdieren echt super leuk!

 • Beantwoorden
  femketje
  13 november 2017

  love je nieuwe haar <3 zo pretty :D

 • Beantwoorden
  Angela
  13 november 2017

  Leuke week heb je gehad! Ik heb heel toevallig gisteren een boek gelezen en diegene werd kin ook niet tegen verschillende sokken

 • Beantwoorden
  Simone
  13 november 2017

  Je haar is zooo leuk! Vind het je super mooi staan. Ik moest trouwens echt lachen om dit foutje: Ik woonde bij mijn ouders in dezelfde wijk maar daar kwam nooit iemand aan de telefoon, maar dit stukje buurt is het één en al kinderen. Ik denk dat je deur bedoeld, haha!

 • Beantwoorden
  chucky1012
  13 november 2017

  Mooi kapsel!
  Leuke foto van jou toen jij veel jonger was.

 • Beantwoorden
  Jessica J.
  13 november 2017

  Exploding Kittins lijkt me een erg grappig spel! :-D Je nieuwe haar is trouwens heel erg mooi. En die portretfunctie… Ik vind het wel iets hebben. En fan van je lipstick op die foto!

 • Beantwoorden
  Ann Ages Gracefully
  13 november 2017

  Die sokken, ja hoor heb ik ook last van. Ik heb er al eens een heel blogartikel aan gewijd, de single sok want zoeken naar een duo is een crime maar als die andere gewoon echt helemaal foetsie is? Waanzin

 • Beantwoorden
  Veerle
  13 november 2017

  Mooi je nieuwe kapsel! Ik volg Riverdale ook, maar ik kijk het toch liever allemaal na elkaar dan zo per week. Had al een paar weken “opgespaard” maar toch weer snel erdoor eens ik dan begon te kijken!

 • Beantwoorden
  Britt
  13 november 2017

  Je haar staat je prachtig!

 • Beantwoorden
  CaitlynCa
  13 november 2017

  Om het probleem van de sokken op te lossen, hebben mijn vriend en ik nog uitsluitende zwarte sokken van de Primark in huis. Lang voor hem en kort voor mij, ideaal gewoon en het wasrek legen is veel sneller geworden :)

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  14 november 2017

  Wat een leuke foto’s, maar jeetje, die plant is wel echt killing!!!

 • Beantwoorden
  Sara
  14 november 2017

  Over die sokken… waarom doe je niet alle moeilijk-dezelfde-te-vinden sokken weg? Dan kun je daarna twee dingen doen. Of allemaal dezelfde sokken kopen, zodat het niet uitmaakt welke twee je samen doet. Of je koopt leuke, hysterische sokken die zo verschillend zijn dat je het in een oogopslag ziet? Scheelt mij een hoop tijd en frustratie per week :) :)

  (Of misschien heb je als je alle moeilijk-te-dezelfde-te-vinden sokken weg hebt gedaan alsnog genoeg sokken, dan hoef je geen nieuwe te kopen :))

 • Beantwoorden
  lia
  29 november 2017

  een hele goede tip voor de sokken: zodra je ze uit hebt gelijk een haarelastiekje om het paar heen doen, de was in en daarna bij het drogen los makenen en naast elkaar ophangen :D scheelt een hele hoop gezoek!

 • Geef een reactie