Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Goedemorgen! Leuk dat jullie weer met me mee kijken naar mijn afgelopen week! Het was weer een drukke week waar ik behoorlijk wat uurtjes bij de Albert Heijn doorbracht, in Amsterdam te vinden was, in Center Parcs ging zwemmen met vriendinnen en het vooral thuis heel erg druk had met mijn blog en andere spannende dingen. Kijken jullie met me mee naar afgelopen week?!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Wat is het KOUD! Maandagmiddag had ik met vriendinnen afgesproken lekker te gaan zwemmen. Maar eerst moesten er even boodschappen gedaan worden!

Lief dagboek en lezeressen week 45

We zouden eerst naar de Scheg in Deventer gaan maar last minute kwamen we er achter dat die op maandag helemaal niet open is. Snel wisselden we onze ideeën uit wat wel te doen en besloten we naar Zeewolde te rijden om te gaan zwemmen bij Aqua Mundo in het Center Parcs park. Goede keuze trouwens want dat was een super leuk bad met veel mogelijkheden! We hebben een hele leuke middag gehad en gingen helemaal loom weer naar huis.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Eeeh goedemorgen Mila, volgens mij is dat niet helemaal jouw plekje…

Lief dagboek en lezeressen week 45

Vanwege zieken werk ik plots ineens de hele dag en geniet ik lekker van een pauze met een warm kopje thee bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Rond 5 uur gaan Danny en ik even de stad in, ik vind dit stukje van Zwolle altijd zo mooi!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Check deze super toffe lamp in de Sassenpoort, leuk gedaan!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Rond half 7 zijn we weer thuis en maak ik wat makkelijks klaar. Ik warm de ingevroren boerenkoop op, lekker makkelijk! Goede tip van jullie om overgebleven restjes eten in te vriezen voor een dag wanneer je geen zin of tijd voor koken hebt.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Woensdag zit ik alweer vroeg in de trein naar Amsterdam. Ik spreek samen met Elise af want we gaan er een gezellige middag van maken. Maar zij had eerst een andere afspraak dus we treffen elkaar daar. Wel gek hoor als je naast elkaar woont en dan helemaal in Amsterdam af te spreken, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik ben er alleen veel te vroeg. Dan maar even in alle winkels neuzen, totaal geen straf! Ik hou me alleen in en koop helemaal niets! Ik ben trots op mezelf.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Het is alleen echt takkeweer dus ondertussen schuil ik onder een luifel terwijl ik op Elise wacht.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En daarna gaan we lekker sushi eten bij Genroku! Hij zit blijkbaar niet meer achter de Dam maar in een zijstraatje van de Leidsestraat, jammer! Maar nog steeds kun je er heel lekker en goed eten. Alleen ze hebben de kaart wel veranderd, dat vind ik jammer.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Samen lopen we door naar onze volgende afspraak. We mogen namelijk als eerst in de nieuwe NYX winkel kijken. Je vindt de winkel trouwens aan de Kalverstraat 12.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

NYX walhalla! Het is echt een prachtige winkel geworden met het complete assortiment. Alle foto’s van de winkel vind je trouwens hier in een artikel.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En weer terug naar huis! Eenmaal thuis maak ik nog snel een artikel met alle NYX foto’s zodat die de volgende dag meteen online kan.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Donderdag werk ik weer de hele dag. En voor de rest heb ik eigenlijk vrij weinig gedaan. ’s Avonds gingen we nog even naar mijn schoonouders omdat mijn schoonmoeder jarig was en speelden we natuurlijk nog even een spelletje kaart.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Overdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, maar ik was ook aan het werk bij de Albert Heijn en daarna snel aan de slag voor mijn site, geen tijd om foto’s te maken dus. Maar ’s avonds maakte ik wel lekkere gehaktballen!

Lief dagboek en lezeressen week 45

En ondertussen kijken we Expeditie Robinson terug. We eten normaal nooit op de bank maar nu eens wel met de tv aan, slecht eigenlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Daarna spreken we met een heel stel vrienden af gezellig een spelletje te spelen. Phase 10 vind ik altijd een super leuk spel, helaas zat het me niet mee deze avond.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En Vera – de hond – vond het maar saai. We moesten zo lachen hoe ze er bij lag met haar koppie op te tafel, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Zaterdag werk ik de hele dag van 1 tot half 10 ’s avonds. Het is bizar druk dus heb eigenlijk geen tijd voor pauze, maar toch werk ik even snel deze – best lekkere – pasta naar binnen.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En ineens is het ’s avonds rustig en begin ik aan dit IKEA bouwpakket, of ook beter gezegd het zet je schoentje meubel. Staat die ook weer mooi! Daarna ga ik snel door naar mijn schoonouders omdat ze nu echt haar verjaardag voor de hele familie vierde.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Omdat het best wel laat werd en ik vrij moe was sliep ik als een blok. Ik werd wakker om half 8 en draaide me daarna nog een keer om. Wat er toen gebeurde mag je de krant voor bellen want ineens was het half 12! Ik slaap nooit zo lang, normaal kan ik dat ook helemaal niet.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Zondag was een echte zondag want ik was enorm lui en Danny en ik keken al hangend op de bank een aflevering van The Amsterdam Project terug.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En daarna ging ik maar eens aan de slag, ik had vandaag toch niets beters te doen. Ik knal er even 5 artikelen uit, lekker bezig!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Vanaf vandaag is het videoweek op mijn blog! Elke dag komt er een unboxing video met een adventskalender online! Ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Ik ben normaal niet zo van de video’s maar dit leek me wel een keer leuk voor een mini serie!

Lief dagboek en lezeressen week 45

En de rest van de middag en avond doe ik helemaal niets en ben ik lekker aan het Simmen. De kerst accessoires set is gratis nu dus die download ik. Kerstboom in de kamer, check!

Deze week heb ik een wat rustigere week en dat is ook wel eens fijn. Morgen begin ik met mijn assertiviteitstraining en werk ik aan een campagne, dinsdag blog ik de hele dag net zoals woensdag en donderdag. Vrijdag en zaterdag ben ik aan het werk en zondag ben ik lekker vrij. Geen spannende week dus, maar eens even rust is ook wel prettig. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  14 november 2016 at 07:04

  Gefeliciteerd!
  Je had zeker een drukke en leuke week.
  Ben zo benieuwd naar de video’s.

  Xoxo

 • Reply
  Bianca
  14 november 2016 at 07:14

  Jeetje wat een drukke week weer! En wat is Mila toch een dotje <3

 • Reply
  Yvonne
  14 november 2016 at 07:34

  Heerlijke week zo te zien. Tot half 12 slapen! Dat is lang geleden voor mij. Kennelijk had je het nodig! Die pasta ziet er inderdaad goed uit. Knap dat je je hebt weten in te houden. Ik was afgelopen zaterdag in de vernieuwde Douglas. Ik had 3 mac-producten gekocht en dat vond ik al best knap van mezelf, haha. ;-)

 • Reply
  Susan
  14 november 2016 at 07:40

  Leuk om te lezen over je week! Hopelijk is deze week weer net zo fijn :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 november 2016 at 10:28

  Oeh wat een druk maar wel leuk weekje! Knap dat je je hebt ingehouden bij de MAC Nutcracker Sweet collectie, dat was mij niet gelukt..

 • Reply
  Melanie
  14 november 2016 at 11:39

  Oh nu heb ik ook zin in boerenkool hihi! Leuke week! Ben benieuwd naar de adventkalender ? Liefs!

 • Reply
  femketje
  14 november 2016 at 12:03

  wat is je kittie toch fluffy :D

 • Reply
  Manon Boerakker
  14 november 2016 at 14:48

  Knap van je hoor dat je niks van de Mac hebt gekocht

 • Reply
  Merel
  14 november 2016 at 18:48

  Wat goed van je dat je een assertiviteitstraining gaat volgen! Heel veel succes en hopelijk leer je er enorm veel van. Ik ben ook zo’n training in de toekomst van plan. Een rustige week is inderdaad ook wel is fijn. Een fijne week toegewenst!

 • Reply
  Mariska
  14 november 2016 at 19:35

  Oh wat leuk van dat Sims pakket, ga ik ook even kijken. Succes met je training!

 • Reply
  rachel
  15 november 2016 at 10:33

  lekker druk weekje weer dus en heerlijk zo lang uitslapen!!!

 • Reply
  Roos
  15 november 2016 at 11:10

  Altijd fijn wanneer het lukt om eens uit te slapen, haha! X

 • Laat een reactie achter