Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Lief dagboek en lezeressen week 45

Goedemorgen, eigenlijk wel een dag te laat. Maar omdat gisteren het embargo van alle Essence en Catrice collecties van volgend jaar af ging wilde ik die graag plaatsen en een advertorial die gisteren online moest vond ik het wel erg veel om ook nog een lief dagboek en lezeressen online te zetten. Die verzetten we dus gewoon naar vandaag, dus hierbij!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Maandag sta ik op met alleen maar mist, wat een treurig weer…

Lief dagboek en lezeressen week 45

Mijn ouders komen even langs om wat pakketjes te brengen, het stond nogal in de weg vonden ze… Misschien hebben ze wel gelijk, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Samen met Elise besluit ik naar de Action te gaan. We gaan daar rond 11 uur heen en daarna hebben we trek en eten een lekker broodje bij Brasserie Jong & Oud in Zwolle-Zuid, erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Shoplog opnemen! Hoe kan het ook anders als je flink geslaagd bent bij de Action.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik bewerk de video maar meteen en upload hem op mijn YouTube kanaal. Klaar is Kees.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ondertussen maak ik ook nog een gekke selfie met Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Nooo, toen begaf mijn jas het echt. De rits is nu helemaal afgebroken.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik miste een aantal kleine dingen voor het avond eten dus ging even naar de Lidl wat boodschapjes doen.

 

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik kon het ook niet laten even bij de Kruidvat langs te gaan en zag daar deze kwasten van de Essence Make Me Pretty limited edition. Ik nam ze mee om te testen.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Food! De rest van de avond deed ik vrij weinig.

Dinsdag
Lief dagboek en lezeressen week 45

Goedemorgen, ik ontbijt met yoghurt en de lekkere Eat Natural Granola.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Levensgenieter. Ik werk wat aan mijn site en maak me klaar om te gaan werken bij de AH.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Taart! Dat gaat er altijd wel in! Ik werk tot 6 uur en daarna haal ik lui Chinees. Als ik moet werken tot 6 heb ik geen zin meer om te gaan koken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Woensdagochtend doe ik wat boodschappen en fiets lekker een stukje, het is heerlijk weer!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Danny had perongeluk verse kaiserbroodjes gekocht die je af moet bakken. Die zijn maar een paar dagen goed dus ik moest verplicht verse kaiserbroodjes als lunch eten, heel vervelend!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Foto’s maken voor de site! Ik vind het zo leuk al die kerstcollecties.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ook maak ik de MAC Magic Of The Night review, in die gekke bek had ik gewoon zin, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Jum! Lekker makkelijk eten (wanneer niet).

Lief dagboek en lezeressen week 45

’s Avonds werk ik trouwens nog tot half 10. Hier bestel ik de bloemen, een hele belangrijke taak!

Lief dagboek en lezeressen week 45

En ik fiets weer lekker naar huis. Altijd als ik nu naar huis fiets van mijn werk kom ik langs mijn middelbare school. Mooie jaren heb ik daar gehad.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Van een vriendinnetje heb ik deze puzzel voor katten te leen. Eindelijk snapt ze er wat van! Onder de dopjes zitten trouwens snoepjes. Ik heb trouwens gewerkt van half 8 tot 1. Daarna ga ik snel thuis aan mijn site werken.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik zat wat foto’s terug te kijken en kwam deze super schattige van Mila tegen! Ze is hier echt een paar maand oud.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Eigenlijk maak ik deze dag helemaal niet zoveel foto’s. Ik werk aan mijn blog en maak me snel klaar om te werken van 1 tot half 10. In mijn pauze eet ik deze sushi die als beton op de maag ligt. Niet echt een aanrader.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 45

Goedemorgen Mila, luilak.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik maak me klaar om naar de Albert Heijn te gaan voor een afspraak met een diëtist over informatie over betere voeding. Ik trek wat simpels aan.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Onderweg kom ik een bijzondere boot tegen, ben benieuwd wat het is!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Ik wacht op mijn afspraak in de kantine en lees de Vrouw. Deze ontzettend foute maar leuke kerstboom kun je voor een kleine 200 euro kopen. Koopje toch? Hij is trouwens wel 40 cm hoog, niet te zuinig!

Lief dagboek en lezeressen week 45

Super leuk, een diëtist vertelt me echt van alles over voeding en ik heb er echt zoveel van geleerd. Bewijst maar weer dat ik echt totaal geen verstand van voeding heb.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Eenmaal thuis verga ik van de hoofdpijn en duik eigenlijk meteen het bed in en kom daar ook niet meer uit voor 6 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 45

Danny komt met een vriend later thuis en eigenlijk heeft niemand zin in eten maken, daarom bestellen we lekker kip.

Lief dagboek en lezeressen week 45

En kijken Expeditie Robinson terug. De mannen gaan daarna naar de voetbal en ik kijk de hele avond PLL. Ik vermaak me wel!

Zondag

Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt zondag! Ik begon de dag vroeg met vervelende huishoudelijke klusjes zoals de badkamer schoonmaken, de was, afstoffen, stofzuigen en ga zo maar door. Daarna gaan we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder en blijven daar tot een uurtje of 11 ’s avonds, gezellig.

Deze week heb ik een drukke week voor de verandering. Maandag ben ik vrij en wil ik hard aan mijn site werken, dinsdag ga ik weer eens naar Amsterdam, woensdag moet ik de hele dag werken, donderdag zit ik bij de kapper, komen ze het huis van mijn ouders opfleuren met bloemen en daarna moet ik nog werken, vrijdag ben ik vrij en komt mijn nicht langs en zaterdag moet ik weer werken. Druk zat dus!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Mila ziet er schattig uit. Foto’s maken voor de site vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Iedereen is zo enthousiast over deze periode van kerstcollecties. Het is ook echt heel leuk. Vervelende huishoudelijke klusjes ..helaas moet ook gebeuren hé.

 2. Oeh de kerstcollectie van alle merken is altijd zo leuk. Ik heb nu al meerdere reviews op verschillende blogs voorbij zien komen. Echt leuk! Wat betreft voeding, zelf houd ik de principes van natuurvoeding aan (uitleg op mijn site). Misschien helpt het jou ook wel op weg.
  Liefs,
  Eva

 3. Aaah die foto’s van Mila, zo schattig! Ik heb alleen 1 klein puntje, ik bezoek je site echt super graag maar de laatste tijd moet ik eerst 3 verschillende reclames weg klikken wil ik je artikel kunnen lezen en soms lukt dat niet en moet ik je site 3x opnieuw laden voordat ik het kan lezen. Ik weet niet of dat er meer mensen last van hebben maar dacht ik meld het toch maar even :)

  1. Ik herken het ook, soms kan ik hem idd niet wegklikken en kan dus het artikel niet lezen. Zo irritant. Dit kan niet de bedoeling zijn van reclame. Want ik kom op die manier steeds minder op deze site terwijl ik de site leuk vind.

 4. Wat een mooie lipstick draag je op de ‘gekke bekken’ foto, staat je goed!
  Nu ben ik uiteraard heel nieuwsgierig welke dit is ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *