Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Zoals jullie wel hebben gemerkt op mijn blog is het de afgelopen week heel rustig geweest. Ik was de hele week aan het werk en had daarnaast ook best veel privé afspraken. Dat in combinatie met dat de dagen steeds korter worden (qua licht om foto’s te maken), is het best lastig wat online te zetten. Maar ik heb beloofd dat ik vanaf deze week weer stinkend mijn best ga doen! Ook aan mijn dagboek te zien is het niet echt een spannende week geweest, er zijn namelijk amper foto’s.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Maandag ben ik de hele dag aan het werk. Ik had zondag een nieuw smart horloge besteld en die liet ik bezorgen in zo’n nieuwe PostNL kast in de wijk. Super handig, je kunt er gewoon na je werk heen rijden, je vult je code in en hij gaat open met je pakketje! Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

En dit is hem, de Galaxy Active 2. Mijn Fitbit Versa had het voor de tweede keer begeven en ik was het eigenlijk wel zat. Ik besloot dus eens wat anders te proberen. Aangezien de Fitbit niet een echte smartwatch was wilde ik dat nu wel eens proberen. De Galaxy Active 2 is net op de markt en krijgt goede reviews en was hier dus erg benieuwd naar. Tot nu toe ben ik erg tevreden!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Dinsdag ben ik ook de hele dag aan het werk. Na het werk moeten er nog wat kleine boodschapjes gehaald worden, dus dat doen we maar eventjes.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Woensdag is normaal mijn vrije dag, maar deze woensdag moest ik werken. Ik ging een dagje met de buitendienst mee dus bezocht heel wat winkels waar onze producten verkocht worden. Super leuk om bij de ketens te kijken en van ondernemers hun ervaringen te horen.

Donderdag

Van donderdag heb ik helemaal geen foto’s, maar het was ook niet echt een spannende dag. Ik was de hele dag op kantoor aan het werk.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Vrijdag was mijn vrije dag (geruild met de woensdag) en ik kon eindelijk een hoop werk verzetten. Ik had nog een aantal samenwerkingen liggen die echt af moesten en vooral ook veel https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie. Hiermee was ik zo druk dat het me niet lukte verdere content te maken. En rond een uur of drie vielen mijn ogen ook echt dicht. Ik dacht ga even op bed liggen maar ineens maakte Danny mij wakker om half 6, oeps.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder de stad in en daarna ga ik in het huishouden aan de slag. Ook snoeien we de bomen in de tuin en daarna ga ik nog even aan het werk wat Mila ook wel interessant vindt.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

’s Avonds hebben we de verjaardag van mijn schoonmoeder, altijd gezellig.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Ook zondag ben ik weer bij mijn schoonouders te vinden. Mijn schoonmoeder is nu echt jarig en opa en oma komen langs. Wel zo gezellig om dan even aan de schuiven, zoals je ziet zag het er heerlijk uit.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2019

Daarna nog even een rondje over de dijk met Shiba. Het was heerlijk weer om lekker te wandelen, dus we namen het er lekker van.

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben nu lekker aan het werk en vanavond kijken we nog Expeditie Robinson. Aankomende week is ook niet echt een spannende week. Ik ben aan het werk de hele week en het weekend gaan we naar Maastricht. Ik ben zelf nog nooit in Maastricht geweest dus mochten jullie tips hebben dan zijn ze meer dan welkom! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Die Post NL kast! Wat een uitvinding ik hoop dat ze dat hier in de stad ook echt gaan doen! Super makkelijk na het werk. Ik las dat PostNL al geen 2x meer bij je thuis langs komt (wat natuurlijk goed voor het milieu is) dus dit is wel een goed alternatief! Ohhh heel veel plezier in Maastricht! Hier mijn favo tips! VLAAI eten uiteraard haha. Ontbijt/lunch/lekker even opwarmen met iets lekkers bij Van Wijck. Dit ligt in het voorste gedeelte van Maastricht in de buurt Wyck. Het beste tapas restaurant van Limburg: La Bodega. Of bij het ‘broertje’ café Madrid. Opstap gaan bij Café van Bommel (ligt naast La Bodega.) Een heerlijk eetcafé is: café sjiek. En een super gezellige bruine kroeg: Café in de Karkol. Dit waren een paar tips! Maastricht is zooo gezellig, een oude stad en heerlijke kroegjes en restaurants! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *