Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Jeetje wat een rot weer is het zeg als ik naar buiten kijk, hopelijk klaart het nog een beetje op vandaag om foto’s te kunnen maken. Maar goed, het is weer een nieuwe week en tijd voor een nieuwe lief dagboek en lezeressen. Ik had een drukke werkweek maar laat vooral eigenlijk de leuke dingen zien zoals gewoonlijk.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Maandag zijn er geen boeiende foto’s ik ben de hele dag en avond aan het werk. Ik maak foto’s, bewerk video’s en schrijf ook heel veel artikelen en mails.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Dinsdag ben ik ook lekker aan het werk. Ik ben alle video’s aan het bewerken voor de unboxing week die zaterdag is begonnen. Met chocolademelk, dat wel. Die van de Lidl is trouwens veruit het lekkerste, ook lekkerder dan die van Chocomel.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Mila houdt ook alles goed in de gaten.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

’s Avonds ga ik nog naar een vriendin om spelletjes te spelen. Dit keer is Berenpark aan de beurt, een super leuk puzzelspel waarbij je ook opdrachten moet voltooien.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Woensdagochtend ben ik aan het werk en tussen de middag spreek ik met Elise af om foto’s te maken voor nog wat campagnes en natuurlijk word er ook even lekker geluncht.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

En ook even gewone leuk foto’s gemaakt.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

We sluiten de middag af met taart bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle. Elise neemt een pompoentaartje die echt super lekker is en ik een appeltaart.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Daarna spreek ik nog even met andere vriendinnen af om een rondje in het park te doen, natuurlijk moeten we ook even bij de beestjes kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

’s Avonds staat toevallig Boxing Stars aan, wat een verschrikkelijk programma is dit zeg. Krijg er echt plaatsvervangende schaamte van als ik er naar kijk. Ik bedoel, respect ik doe het niet na. Maar in een paar weken kun je gewoon geen boxer zijn, ik vind dit domweg een beetje BNN’ers meppen…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Donderdagmiddag heb ik een behandeling bij de Yves Rocher geboekt, ze hebben bij die van ons namelijk ook een schoonheidssalon. Ik laat mijn huid goed reinigen en mijn wenkbrauwen, heerlijk. Ik vind het ook fijn dat de Yves Rocher qua behandelingen ook helemaal niet duur is.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

En ik loop even langs de Douglas om de nieuwe kerstcollectie te bekijken en te kopen natuurlijk. De eerste review daarvan heb je al voorbij zien komen.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

’s Avonds wok ik lekker wat groentes met kip. Ik vind dit altijd zo al heel erg lekker dus eet er niets meer bij.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Mijn nieuwe Bloomon bos komt ook weer binnen! Snel even in het water zetten, ben altijd zo benieuwd wat er nu weer in zit.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Nog even mijn Bloomon bos met daglicht laten zien, het is dit keer weer echt een prachtige bos, alleen ik vind hem niet echt heel erg herfstig. Vrijdagochtend pakken wij onze spullen in en vertrekken met de trein richting Amsterdam.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

We gaan ’s avonds naar het concert van Caro Emerald in het AFAS Live maar Enrique Iglesias staat blijkbaar ook in het Ziggo Dome, het is dus ontzettend druk bij de ArenA Boulevard. We boekten een hotel omdat we geen zin hadden om na het concert nog terug te rijden. We boekten het Courtyard hotel van Marriott wat prima was.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

’s Avonds dachten we gezellig uit eten te gaan, maar voor elk restaurant stond gewoon een dikke rij, niet normaal! We kregen uiteindelijk ergens plek, bij een Turkse zaak. Het was echt chaos met alle mensen maar het eten was best lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Daarna lopen we naar het AFAS Live waar Loren Nine het voorprogramma deed.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Caro!

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Ik wist niet zo goed wat ik van een concert van Caro Emerald moest verwachten (het is toch meer rustigere muziek) maar ik vond het verrassend leuk. Ze kan bloed zuiver zingen en maakt er ook echt een feestje van met haar band die ook fantastisch is. Ik hou echt van haar en haar muziek!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Goedemorgen Amsterdam! Het is klote weer dus we besluiten maar naar huis te gaan in plaats van de stad in. Ook omdat mijn schoonmoeder jarig is en dat vandaag viert, hoeven we niet zo te haasten.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Aangezien het ontbijt € 22,- (!!!!) per persoon in het hotel was besloten we maar buiten de deur te ontbijten. Gewoon lekker bij de Starbucks dus.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Ik twijfelde of ik dit ’s avonds aan zou doen, alleen ik wist het niet zo goed, dus deed het maar niet. De rest van de dag waren we dus bij de verjaardag van mijn schoonmoeder.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Mijn ouders zijn in hun tuin bezig en hebben wat planten en struiken over, of wij die wilde hebben, prima!

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Mila vind het allemaal wel prima vandaag, moest hier zo om lachen dat ze in de rugtas ging liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Ik kreeg een aantal pannenzegels van een tante en had toevallig nieuwe koekenpannen nodig, dus die kocht ik mooi even bij de Jumbo!

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

Sint Maarten! Ik ben heel benieuwd of er weer meer dan 100 kinderen aan de deur kwamen net zoals vorig jaar. Het was alleen een stuk minder druk dan vorig jaar, 73 kinderen. Misschien omdat het zondag was?

Lief dagboek en lezeressen week 45 – 2018

En de week wordt natuurlijk afgesloten met Boer Zoekt Vrouw, fantastisch programma is het ook. Alleen ik vind het wel een beetje saai dit jaar, er gebeurt niet echt heel erg veel.

Deze week heb ik een wat drukkere week. Ik ben dinsdag en donderdag in Amsterdam en de rest werk ik thuis en moet nog genoeg doen. Het is wel wat drukker met twee artikelen per dag dan een, maar ik krijg er super veel leuke reacties op dus we gaan er gewoon lekker mee door! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Wow, wat een verschil met Sint Maarten bij ons! Hier zijn maar 3 kinderen geweest en die kwamen ook allemaal op zaterdag in plaats van zondag. Echt jammer want eerder was het hier ook altijd heel druk..

 2. Zo een leuke week had je.
  Wat een prachtige outfit.
  De mooie zwarte blouse en pretty skirt ;-)
  Waar had jij dit geshopt?
  Helaas een dag met regen vandaag.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 3. Wat weer leuk om te zien, jou week! Ik was bij het concert van Enrique en wij hadden ook nog net een plaatsje bij een restaurant. Wat een drama was het he, die drukte! Wij waren wel met de auto maar gelukkig was dat goed te doen met naar huis rijden, nergens vast gestaan. De outfit met de luipaardprint rok vind ik juist heel erg leuk bij je staan!

 4. Dapper van je om überhaupt zo’n programma als Boxing Stars op te zetten, ik waag me er niet eens aan. Gelukkig bestaat er Netflix. Want wat is er toch een zooi bagger op tv.
  En leuk, die 2 posts per dag, ga zo door!

 5. Haha moest lachen met je reactie op boxing stars! Op de Belgische boer zoekt vrouw gebeurt ook niet zoveel trouwens..
  Dat taartje van Elise was precies lekkerder dan dat van jou, gezien je over het jouwe niks zei ;-) Viel me op (je bent ook altijd zo goudeerlijk! Hou daarvan!)
  Ik ben fan van de twee artikelen per dag trouwens (al besef ik me wel dat dat een enorme workload voor jou moet betekenen , ik weet nog in de tijd van Albert Heyn dat ik me steeds afvroeg hoe je dat wist te combineren .. Hoedje af , hoor!

 6. Het ontbijt van €22,- sla je over maar daarvoor in de plaats neem je dan een overpriced koffie & gebakje??? #ikhouervan #zouikookdoen ?

 7. Echt absurd hoe duur het ontbijt bij sommige hotels is, hé?!
  Goed dat jij wel tevreden bent over Yves Rocher. Ik loop na zo’n tien jaar nog steeds met naar de kl*ten geëpileerde wenkbrauwen rond doordat de dame in kwestie het ook nodig vond langs boven een massa haartjes weg te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *