Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Lief dagboek en lezeressen week 44

Goedemorgen, het is maandag en er staat natuurlijk weer een lief dagboek en lezeressen voor jullie klaar! Deze week had ik lekker een normale week met werken, bloggen en gezellige afspraken met familie en vrienden. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Maandag begin ik vol goede moed aan het bloggen en mijn dagboek. Achter mij hoor ik allemaal geritsel, Mila vind het weer eens nodig in de doosjes te klimmen.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Ook film ik de unboxing van de LUSH Under The Mistletoe box! Wat een prachtige en lekker ruikende box is dat toch!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Video bewerken en uploaden! En daarna maak ik nog wat andere artikelen.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Rond half 5 is het tijd om het eten te gaan maken. We eten bietjes met aardappels en een speklapje, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Na het eten en het afwassen geniet ik van een heerlijk warm bad met LUSH So White bath bomb.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Mila zit weer lekker warm in haar ritselzak, gekkie.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Yes, mijn balkon is helemaal klaar voor de herfst en winter, ik maak er meteen even een artikel over. Zelf heb ik stiekem niet zulke groene vingers, maar gelukkig mijn ouders wel, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Foto’s maken van producten!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Nou oke, even een selfie dan! Ik heb echt hekel aan het maken van foto’s van mezelf naast de foto’s voor mijn blog dan. Hierna ga ik aan het werk bij de Albert Heijn tot 6 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Ik geniet weer van een hele lekkere kop Chai Latte, jum!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Wat grappig en goed eigenlijk, Arabische (?) ondertiteling! Had het nog nooit eerder gezien.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Moppie!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Danny is net naar zijn werk vertrokken en Mila is het daar niet helemaal mee eens. Danny was al een half uur weg en Mila lag nog steeds op hem te wachten, gek beest.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Kwartaalaangifte van de belasting doen, mijn favoriete klusje. Niet dat het klusje zo erg is, maar het betalen wel, haha. Nouja ik zie het maar zo, dan heb ik ook geld verdiend.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Het sparen gaat al lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Oja, ik deed dus ook boodschappen bij de Albert Heijn, even opruimen!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Sinds ik samen met Danny op vakantie ga heb ik een gekke ‘verzameling’. Ik moet van overal waar we of ik geweest ben een magneetje meenemen. Hij is niet helemaal compleet en ben zeker geen wereldreiziger, maar ik vind het toch een toffe collectie!

Lief dagboek en lezeressen week 44

YES! Mijn deel van de Sephora Amerika groepsorder is binnen! Voor degenen die zich afvragen wat een groepsorder is. Je bestelt met meerdere mensen zodat je de verzendkosten en tax vanuit Amerika kan delen. En handig, ik heb geen credit card en iemand anders dus wel, dus win win!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Misschien hebben jullie het wel in het DIY artikel voor je balkon en tuin winterklaar maken gezien dat ik vogelvoer heb opgehangen. Er komen ineens dus allemaal vogeltjes op het balkon, dat vind Mila reuze interessant!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Mila wil ook in bad! Ik maak me vroeg klaar want mijn oma, tante, moeder en zusje komen op de koffie!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Daarna besluiten we even naar de IKEA te gaan om een klein hapje te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 44

En weer even bij de kerstafdeling te spieken, ik blijf het leuk vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Elise vraagt me spontaan mee uit eten te gaan, gezellig! Zo gezegd zo gedaan, we gaan lekker sushi happen bij Kota Radja.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Ze maakt ook een prachtige charmante foto van mij, heb hem even uit haar wekelijkse overzicht ‘gejat’ ;).

Lief dagboek en lezeressen week 44

TOETJE! Daarna nemen we nog even een afzakkertje met thee bij Elise thuis en kletsen echt honderd uit, super gezellig!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Ik kreeg van Kruidvat een heel leuk perspakketje met allemaal thee van hun, ziet er kleurrijk uit!

Lief dagboek en lezeressen week 44

Even ontbijten! Mila doet ook graag mee.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Ik moet altijd zo lachen als Mila naar de kattenbak gaat, ze laat haar staartje er altijd half uithangen. Verder doe ik niet veel en werk van 1 tot half 10.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Herfst! Ik fiets naar het werk en werk weer van 1 tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 44

’s Avonds hebben we nog een housewarming bij een vriend van ons. We spelen Stef Stuntpiloot, waar ik nog nooit van gehoord had. Blijkbaar is dit omgetoverd tot ‘het drankspelletje’.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 44

Zondag slapen we uit en doen eigenlijk niet zoveel in de ochtend. Ik presteer het zelfs om tussen de middag zelfs weer in slaap te vallen.

Lief dagboek en lezeressen week 44

Rond een uur of twee gaan we richting de ouders van Danny en spelen de hele dag spelletje. Canasta en Risk! Normaal verlies ik altijd keihard met Risk maar nu had ik eens goede landjes bedeeld gekregen en won ik, yes!

Deze week heb ik weer een vrij rustige week met weer eens een afspraak voor mijn blog in Amsterdam, ik ga naar de boeklancering van Sabine van OhMyFoodness! Ik ga niet zo vaak meer naar Amsterdam omdat ik er eigenlijk geen tijd meer voor heb. Ik ben een hele dag kwijt om naar Amsterdam te gaan, die tijd kan ik gewoon niet missen en moet ik gebruiken voor het bloggen. Voor de rest werk ik 3 dagen, ben ik zaterdag de hele dag met een campagne bezig en zondag hebben we een verjaardag. Met andere woorden, zo rustig is het niet. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Haha, die Mila elke keer. Die is lekker aan het photobomben. Wij hebben die kattenbak ook, handig is ie he! En Ikea is er lekker vroeg bij met kerstspullen, ze hebben dat al weken in hun assortiment. Beetje te vroeg vind ik.

 2. Wat een mooie foto’s van de herfst bladeren zo met die zon erop en van die gekke Mila natuurlijk.
  Ze is z’on plaatje om te zien, de lieverd!
  Gezellige week gehad, op naar de volgende :-)

 3. Haha, de foto is wazig maar super leuk hoor mooie dame ;). Jij met je ‘ik wil geen foto’s van mijzelf!’. Toch meer fotogeniek dan je denk hoor! En die Stef Stuntpiloot ziet hilarisch uit, haha!

 4. Wat een hoop toffe foto’s weer. Die spulletjes van de Sephora groepsorder zien er echt heeeel goed uit, lijkt me heerlijk producten te kunnen shoppen waar je normaal alleen maar over kunt dromen.

 5. Ik vond de kerstafdeling tegenvallen bij Ikea…vooral na de leuke foto’s die ik bij jou had gezien. Wel hebben we het leuke sterrenlampje gekocht!

 6. Hoe gezellig om zo spontaan met Elise uit eten te gaan, leuk dat je zo nog buren kunt hebben. Mila is trouwens zo’n schatje, telkens als ik haar foto’s zie, wil ik ook zo’n lieverdje.
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *