Lief dagboek en lezeressen week 44

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij mee willen kijken naar mijn afgelopen week. Het was een drukke maar ook weer gezellige week. Ik werkte, ging op kraamvisite bij Sanne, onze hal werd afgemaakt, ons dak gerenoveerd, sprak veel met vrienden af en was gewoon lekker bezig. Benieuwd naar mijn afgelopen week, kijk dan gezellig mee!

Maandag

Maandag is een prachtige herfstdag, ik wacht op Elise die me op komt halen om naar Sanne en de kleine Isé te gaan. Het is een klein uurtje rijden dus we moeten op tijd weg.

Na een uurtje lekker met Sanne te hebben gekletst en Isé te hebben bewonderd gaan we weer weg en hebben we honger, even langs de La Place, heel vervelend! Ze hebben blijkbaar sinds kort een broodje grillworst, super lekker!

En als ik thuis kom zijn mijn ouders druk in de tuin bezig, wat heb ik toch lieve ouders die komen helpen!

Dinsdag

Dinsdag komen al vroeg de schilders om de trap te verven, ik sluit Mila even tijdelijk op in de woonkamer waar ze prinsheerlijk op alle jassen is gaan liggen. Daarna breng ik haar naar het kattenhotel waar ze eventje blijft tot dat de schilders klaar zijn en de trap goed droog is. Mila vind het maar niets als ze opgesloten wordt in eigen huis en ik wilde geen kattenpootjes op de pas geverfde trap. Gelukkig wordt ze in het kattenhotel flink verwend en geknuffeld.

Dankzij de Sigma Paintr app is mijn trap weer helemaal strak in de lak gezet en ben ik er super blij mee! Het maakt de hal wel ‘af’! Later zal ik nog een voor en na artikel maken!

Omdat de schilders veel eerder klaar waren dan ik dacht (omdat ze met z’n tweeën waren) had ik ineens tijd over en ging ik gezellig met een vriendinnetje naar de McDonalds, we wilde graag die nieuwe burgers proeven. #nospon #gewoonfastfoodaddicts Hij was lekker, ik vond de burger van de oude kaas wel erg droog. En de mozzarella burger was erg karig bedekt. Ze krijgen een kleine voldoende, er zijn lekkerdere burgers bij de McDonalds.

Daarna spelen we een spelletje Berenpark! Mijn zusje en haar vriend komen ook nog even langs, gezellig.

Daarna haal ik Mila weer op van het kattenhotel. Ze zou er eigenlijk twee dagen blijven maar de trap was al klaar en droog dus ze mocht weer lekker mee naar huis.

‘s Avonds ga ik met een vriendin naar Rebound World in Zwolle hier vlak achter. Ik dacht dat ik het niet zo leuk zou vinden, maar ik was echt een blij ei en voelde me echt weer een kind. Ben helaas niet zo elastisch en ongeremd, maar een beetje springen is best leuk!

Woensdag

Woensdag was ik dus onverwachts de hele dag vrij en kon ik lekker aan het werk en vooruit werken. ‘s Avonds hebben we spelletjes avond en we spelen een nieuw spel van een vriendin. Het spel heet Refugio en ik had er nog nooit eerder van gehoord. Het is een soort van Carcasonne maar je moet dan items verzamelen en die zijn punten waard. Het is echt een heel erg leuk spel, zeker een aanrader!

Donderdag

Donderdag staan ze al vroeg (8 uur) voor onze deur om het dak te renoveren. Tijdens het schoonmaken bleek dat er veel nesten onder zaten en de dakvorsten helemaal los en open lagen. Dat werd dus gemaakt en schoongemaakt. Nog een paar nestjes iemand?

Handig Mila… Donderdag deed ik eigenlijk niet zo veel en was vooral aan het werk thuis.

Vrijdag

Vrijdag ging ik eindelijk weer eens naar mijn nicht in Twente. Ik sprak eerst gezellig bij haar thuis af en daarna reden we naar Enschede om even te lunchen en te shoppen. De belanden bij de Kater en ik bestel een Tok Tok in de Wok, super lekker!

Daarna halen we nog even wat kleine boodschappen en breng haar daarna naar Almelo waar ze opgehaald word door haar man en ik rij achter hun aan naar huis. Want ik heb best een beetje haast,

Mijn iPhone X is namelijk bezorgd bij mijn ouders en ik sta te popelen om hem aan te doen. Alleen het overzetten van al mijn bestanden en gegevens was echt een drama en ben er meer dan 2 uur mee bezig geweest, maar uiteindelijk is het gelukt!

‘s Avonds doen we met een aantal vrienden nog even een drankje in de stad! Gezellig!

Zaterdag

Zaterdagmorgen ga ik zoals gewoonlijk even naar de stad en koop wat accessoires voor mijn iPhone en sluit een verzekering af. Mijn eerste telefoonverzekering ooit, maar na de val van mijn iPhone 7 durf ik het niet meer aan. Daarna zet ik lieve Mila even op de foto!

Ik heb nergens zin in zaterdag dus ik besluit maar eens de Sims te gaan spelen, je raadt het al, ik ben meteen verslaafd.

Danny heeft een feestje ‘s avonds dus eet even makkelijk wat van te voren en ik biets een paar patatjes mee.

Want daarna ga ik met een vriendin sushi eten, zó lekker!

En spekkoek!

Midden in de nacht rij ik weer naar Dalfsen om Danny op te halen, wat een klote weg om te rijden in het donker met regen zeg, je ziet echt niets, maar het is gelukt!

Zondag

Zondag is klusdag! Ik ben niet zo een kluswonder dus ik stort me op het schoonmaken. Deze magnetron maak ik schoon en maak ik klaar voor Marktplaats omdat we een andere keuken hebben nu.

Ik vind nog belangrijke nostalgie van Danny, ik vraag voor de grap of hij weg kan. Dat mocht natuurlijk niet.

 

Met de hulp van mijn ouders maken we nog een aantal klusjes af en Danny komt rond het eten thuis en daarna eten we nog wat. Daarna sluip ik snel naar boven om een paar uurtjes te Simmen, haha. Ik wil nog een paar uitbreidingen kopen, jullie nog tips?

En dat was hem weer! Deze week heb ik een rustige week dus ik kan lekker werken. Mijn ouders zullen nog wel langskomen om te klussen en donderdag zit ik de halve dag bij de kapper, vrijdag hebben we een verjaardag en dat was het wel zo een beetje. Jullie nog plannen deze week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel Kromdijk
  6 november 2017

  haha de sims verslaving is heel herkenbaar, ik vind vier ook zo tof gemaakt, helaas kan je niet overal zomaar heen lopen maar goed! Verder heb ik de huisdieren ook besteld die is over vier dagen beschikbaar!! YEAH! en ik ga binnenkort voor het eerst sushi eten met mijn vriend bij shabu shabu.

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  6 november 2017

  Aaaha haha ik wil ook de Sims!

 • Beantwoorden
  Rachel
  6 november 2017

  een lekker druk en vol weekje weer meis :D en ohh dat trampoline springen hihih geweldig alleen pas ik nu even hahahah

 • Beantwoorden
  Linda
  6 november 2017

  Haha, kijk je blij kijken met die iPhone!

 • Beantwoorden
  Simone
  6 november 2017

  Wat een drukke week! Leuk om te zien. Dat broodje met kip ziet er zooo lekker uit!

 • Beantwoorden
  femketje
  6 november 2017

  je trap is echt mooi geworden :D

 • Beantwoorden
  Jolanda
  6 november 2017

  Ik zou met de Sims even wachten tot Black Friday en Cyber Monday later in November. Origin will not wel eens een sale doen op die dagen.

  • Beantwoorden
   Aranka
   6 november 2017

   Ja dat klopt, goed dat je me daar aan helpt herinneren! Vorig jaar heb ik inderdaad toen ook goedkoop uitbreidingen gekocht!

 • Beantwoorden
  Kelly
  6 november 2017

  Wat lekker zeg, onbezorgd trampoline springen haha! En die lunch ziet er heerlijk uit (van jullie beide haha).

 • Beantwoorden
  Fleur
  6 november 2017

  Wat een gezellige dairy!
  Sims heb ik al heel lang niet meer gespeeld maar de laatste tijd hoor ik veel mensen er weer over.. En nu begint het toch wel weer te kriebelen, haha. Iedere keer als ik een foto of filmpje van jou met Mila op insta voorbij zie komen denk ik dat het Lady is en nu weer.. Vraag me toch bijna af of het stiekem niet ergens verre weg verloren zusjes zijn of zo, haha.

 • Beantwoorden
  margriet kuper
  6 november 2017

  Wat leuk weer die spellen. Berenpark hebben wij ook net nieuw. Erg leuk. Refugio hebben we al langer maar ook erg leuk. Wist je dat het ook online te spelen is? mocht je geen spelletjespartner in de buurt hebben en toch willen spelen….

 • Beantwoorden
  Romy
  7 november 2017

  Wachten op honden en katten. Die lijkt mij heel gaaf!

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  8 november 2017

  Fijne week heb je achter de rug! Ik vind het ook nog steeds heerlijk om sims te spelen haha.

 • Geef een reactie