Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2019

Automatische concepten

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een week met veel lekker eten, gezellige afspraken en vooral ook veel werken. Niet een hele spannende week eigenlijk, maar hij vloog zoals gewoonlijk weer voorbij.

Maandag

Automatische concepten

Maandag is mijn werkdag en deze week hebben we een goede week op het werk, elke dag taart!

Dinsdag

Automatische concepten

Dinsdag ben ik ook de hele dag op kantoor aan het werk, niet echt een spannende dag qua foto’s dus. Ik duik op tijd mijn bed in, gezellig samen met Mila!

Woensdag

Automatische concepten

Woensdag ben ik vrij en ga ik al vroeg mijn bed uit, ik heb een drukke planning die dag. Ik begin mijn dag eerst in de Action want ik heb daar een aantal dingen nodig. Ook zie ik dat ze weer leuke en goedkope adventskalenders hebben.

Automatische concepten

Nadat ik bij de Action ben geweest fiets ik door naar de tandarts, ik was weer aan de beurt voor mijn jaarlijkse controle.

Automatische concepten

Daarna ga ik nog even de stad in om een cadeautje voor een collega te halen en mijn nagels te doen. Aangezien het lunchtijd is haal ik ook nog een broodje en wat te drinken bij Backwerk. Alleen deze tuna melt is niet echt een aanrader helaas.

Automatische concepten

Aangezien ik toch bezig ben met mijzelf ga ik ook nog eventjes naar de Yves Rocher om mijn wenkbrauwen te laten harsen. Kost maar een paar euro en het is weer lekker strak!

Automatische concepten

Ik gebruik mijn vrije dag ook om een grote pan snert te maken, ik vond het er wel weer weer voor worden. Drie keer raden wat wij de rest van de week hebben gegeten. Ik heb trouwens zo een vers pakket van de Albert Heijn gekocht, lekker simpel!

Automatische concepten

’s Avonds kon ik ook nog mijn Too Good To Go bestelling bij de La Place ophalen. Ik kocht dit pakket voor € 4,99 en ben best blij met de inhoud, de salade was echt heerlijk! En natuurlijk de rest ook.

Donderdag

Automatische concepten

Bitterballen op het werk, het blijft een (vr)eetfeest hier. Alleen wel jammer dat ze voor een afscheid waren.

Automatische concepten

’s Avonds gingen we nog gezellig met een aantal collega’s uit eten in Hoogeveen bij het Postkantoor, zeker een aanrader als je daar in de buurt woont. We hadden een super gezellige avond.

Vrijdag

Automatische concepten

Omdat ik nog in mijn inwerkperiode zit ben ik nog een beetje overal aan het kijken qua werkzaamheden. Maar nu was het weer tijd om te gaan verhuizen van kantoor, dus dag oud kantoor!

Zaterdag

Automatische concepten

Zaterdag was een rustige dag met boodschappen doen en opruimen. We kregen het ineens ook op de heupen wat betreft onze kledingkast dus keken alles grondig na. Het resultaat was vier volle vuilniszakken en een grote tas vol schoenen. Natuurlijk gooien we dat niet weg maar brengen het naar het Leger des Heils. Er zaten heel veel nieuwe en mooie dingen tussen, maar ik ben dan weer te lui dat te gaan verkopen, hoop nu dat iemand anders er veel plezier van heeft.

Automatische concepten

’s Avonds spreek ik af met vriendinnen en eerst gaan we gezellig samen wat eten. We bestellen eten bij de Taco Mundo, ik vind dat altijd zo lekker!

Automatische concepten

Na het eten rijden we naar Bowlen & Zo om te bowlen en te glow golfen. We hebben echt een super leuke avond, moeten we eigenlijk veel vaker doen.

Zondag

Automatische concepten
Automatische concepten

Zondag ga ik even met Danny naar de stad om naar wat dingen te kijken. We stoppen even bij de Beren om met een vriend van ons te kletsen (die daar de eigenaar is). Het is rond lunchtijd dus we besluiten ook wat te eten. Ik bestel deze pittige kip wrap die echt super lekker is.

Automatische concepten

Hoi Mila!

Automatische concepten

’s Avonds speel ik met Danny een potje 7 Wonders die ik gelukkig win!

Automatische concepten

Tijdens het spelletje krijg ik ineens berichtjes dat ik 0,5 seconden te zien was bij Zondag met Lubach. Toch weer even een TV momentje die ik in mijn zak kan steken.

Automatische concepten

Ik moest zo lachen, zaterdag gingen we met Mila naar de trimster en toen was het moord en brand omdat ze het reismandje in moest. Ik had het mandje nog in de kamer staan maar ineens vond ze het wel een goed plekje om in te gaan slapen. Soms snap ik helemaal niets van katten.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik niet echt een spannende week. Ik werk mijn uren en ben voor de rest gewoon thuis te vinden en heb niet echt afspraken. Ook wel eens lekker een wat rustiger weekje. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  4 november 2019 at 20:26

  Leuk en fijn om mee te kijken wat je zoal allemaal gedaan had de afgelopen week….
  Fijn om garderobekastgarderobekasten op te ruimen…. ??
  Anderen worden daar heel blij van.

  Een fijne week ??‍♀️

 • Reply
  rachel
  5 november 2019 at 09:50

  vond het weer een gezellig weekje wat je online heb gezet :D

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  5 november 2019 at 14:49

  oh een spelletje spelen is altijd leuk, wij zijn nu echt fan van ticket to ride! en wat een lekker overzicht weer.

 • Reply
  Marije
  7 november 2019 at 22:40

  Leuke week!
  Zou je nog eens een artikel of liever nog filmpje willen maken met je every day look?
  En wat je huidige favorieten zijn?
  Zou tof zijn!

 • Reply
  Heidi
  11 november 2019 at 19:59

  Wat leuke momentjes heb je al beleeft.
  En wat heb je heerlijk gegeten

 • Laat een reactie achter