Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Jeetje jongens, week 44 alweer. Over een paar weken is het gewoon al weer kerst! Ik had afgelopen week een leuke maar ook drukke week. Ik was druk aan het werk (er komen weer twee artikelen per dag online, dus dubbel veel werk) en ik ben druk aan het opnemen voor de adventskalender unboxing week. Van het werken zie je niet zoveel voorbij komen, maar ik deed naast dat ook heel veel gezellige dingen.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en ’s middags komt mijn vader nog langs om de buitenkraan aan de voorkant af te maken. Ik vertrek rond half 3 lopend naar de stad omdat ik een afspraak heb voor een interview met indebuurt Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

’s Avonds duik ik nog eventjes met een vriendinnetje de sportschool in, dat is ook nodig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Deze ochtend sta ik al om 8 uur ’s ochtends in de supermarkt omdat ik wat dingen voor mijn recept moet hebben. Om 10 uur gaat mijn moeder altijd naar mijn oma en besluit mee te gaan. Alleen dan moet mijn ondersteboven ananas cake wel af zijn voor bij de koffie.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Helaas red ik 10 uur niet, maar om half 11 ben ik er. We blijven ook nog gezellig lunchen en mijn tante bakt pannenkoeken met appel! ’s Middags ben ik thuis weer gewoon aan het werk en ’s avonds werk ik ook de hele avond door.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Ik heb echt hele saaie werkdagen waarbij ik de hele dag achter mijn computer zit, foto’s aan het maken ben of video’s opneem. We eten makkelijk omdat ik nog een code van een gratis pizza heb die op moet. Zonde om die niet te gebruiken natuurlijk. Ik neem een pizza pulled beef van Domino’s die best lekker is!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Donderdag is wederom een werkdag. Ik neem drie video’s op en werk lekker aan de tafel omdat ik al veel artikelen klaar had die alleen nog maar uitgetypt moesten worden. Ondertussen geniet ik ook nog van mijn prachtige Bloomon* bos die hier al een week staat!

* Als je via deze link besteld krijg jij een gratis vaas en ik een gratis bos bloemen. #nospon #betaalmijnBloomonzelf

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Mijn favoriete klus, strijken. Vraag mij af waarom ik de laatste tijd zoveel dingen heb gekocht die je echt moet strijken, haha. Kreeg trouwens super veel vragen over de blouse, hij is van Tommy Hilfiger, maar niet van dit seizoen.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Vrijdagochtend spreek ik ook met Elise af in de stad en drinken we even wat bij de Gillende Keukenmeiden.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Ze hebben trouwens de boel verbouwd, ziet er super mooi uit! Maar stiekem vond ik het vorige leuker en knusser.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Wentelteefjes als ontbijt, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

En natuurlijk worden er ook nog even foto’s gemaakt!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Zaterdag doe ik helemaal niets, ik doe het huishouden, doe boodschappen en werk de hele middag. Het is weer echt een stuk drukker met werken als je twee artikelen per dag online zet, maar ik klaag niet. Met dit weer buiten is het heerlijk om aan de slag te zijn. ’s Avonds gaan we met vrienden uit eten bij Eten & Zo. Een mega ‘vreetschuur’ in Zwolle, maar wij houden hier van! Het eten is hier trouwens erg goed en uitgebreid. Zeker een aanrader om heen te gaan als je van dit soort concepten houdt.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Zaterdag bakte ik ook een speculaas boterkoek en die is echt goddelijk geworden. Woensdag komt het recept online!

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Ik ben de hele dag alleen thuis en doe eigenlijk niet zoveel. Dus hang met Mila op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Er komt nog een vriendinnetje langs en we spelen nog even een spelletje Patchwork! Dit blijft mijn favoriete spel voor twee personen.

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

’s Avonds ga ik nog met mijn zusje en haar vriend uit eten bij Silk. Dit keer was de bediening een stuk sneller en weer super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Ik ben net op tijd thuis voor Boer zoekt Vrouw en daarna duik ik lekker mijn bed in, ik ben kapot!

Deze week weer een week zonder afspraken. Vrijdag gaan Danny en ik naar Amsterdam voor twee dagen en zijn daar voor het concert van Caro Emerald. We vinden haar beiden heel goed maar zijn wel erg benieuwd wat we van het concert moeten verwachten. Zaterdag is mijn schoonmoeder jarig en voor de rest heb ik geen dingen op de planning staan behalve werken.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Voor mij is het niet nodig om twee artikelen per dag te plaatsen. Ik spreek nu voor mezelf natuurlijk, maar ik doe een paar keer per week een kort rondje blogs en ik denk niet dat dat vaker gaat worden als men meer gaat posten. Gewoon omdat ik niet zoveel tijd meer heb. Ik hoop dat het voor jou het extra werk waard is, je kan in ieder geval niet zeggen dat je niet vol voor je blog gaat! ;)

  1. Oh nee dat is ook de bedoeling dat mensen meer langs gaan komen hoor. Het is nu meer dat ik zoveel leuks binnen krijg en wil laten zien en ik hoop dat het effect op Google heeft. Even kijken hoe het gaat lopen!

 2. Soms blog je drie keer per dag. Niks mis mee hoor. Maar ik kon van de week een blog niet openen die ik wou lezen. Wel jammer. Er stond error page op de blog. En die had ik graag even willen lezen.

 3. Waarom zie ik bij iedereen sushi passeren? Ik wil ooooook! :-D En ik hoop voor jou dat Google rekening houdt met het feit dat je meer post, zodat je voor jezelf kan uitmaken of het het extra werk waard is.

 4. Moet soms wel lachen om je tekst. Je zegt:
  Zaterdag doe ik helemaal niets, ik doe het huishouden, doe boodschappen en werk de hele middag. 
  Nou dan heb je naar mijn idee toch echt wel heel veel gedaan?

  Net als deze zin: We vinden haar beiden heel goed maar zijn wel erg benieuwd wat we van het concert moeten verwachten.

  Geen verwijt of kritiek ofzo maar gewoon zo leuk soms hoe je schrijft?

  En wat een eettentjes zijn er in zwolle of niet haha.

  1. Hahaha, nu ik het zo na lees. Ik bedoelde vast dat ik niets bijzonders deed, behalve het huishouden dus. Ja, tegenwoordig stikt het er van in Zwolle, maar ik vind het niet erg!

 5. Ga eens maar Fushion Plaza, minder vreetschuur idee en eten is veel lekkerder. In Hulshorst zit deze ook inclusief alcohol :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *