Lief dagboek en lezeressen week 44 – 2018

Jeetje jongens, week 44 alweer. Over een paar weken is het gewoon al weer kerst! Ik had afgelopen week een leuke maar ook drukke week. Ik was druk aan het werk (er komen weer twee artikelen per dag online, dus dubbel veel werk) en ik ben druk aan het opnemen voor de adventskalender unboxing week. Van het werken zie je niet zoveel voorbij komen, maar ik deed naast dat ook heel veel gezellige dingen.

Maandag

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en ‘s middags komt mijn vader nog langs om de buitenkraan aan de voorkant af te maken. Ik vertrek rond half 3 lopend naar de stad omdat ik een afspraak heb voor een interview met indebuurt Zwolle.

‘s Avonds duik ik nog eventjes met een vriendinnetje de sportschool in, dat is ook nodig.

Dinsdag

Deze ochtend sta ik al om 8 uur ‘s ochtends in de supermarkt omdat ik wat dingen voor mijn recept moet hebben. Om 10 uur gaat mijn moeder altijd naar mijn oma en besluit mee te gaan. Alleen dan moet mijn ondersteboven ananas cake wel af zijn voor bij de koffie.

Helaas red ik 10 uur niet, maar om half 11 ben ik er. We blijven ook nog gezellig lunchen en mijn tante bakt pannenkoeken met appel! ‘s Middags ben ik thuis weer gewoon aan het werk en ‘s avonds werk ik ook de hele avond door.

Woensdag

Ik heb echt hele saaie werkdagen waarbij ik de hele dag achter mijn computer zit, foto’s aan het maken ben of video’s opneem. We eten makkelijk omdat ik nog een code van een gratis pizza heb die op moet. Zonde om die niet te gebruiken natuurlijk. Ik neem een pizza pulled beef van Domino’s die best lekker is!

Donderdag

Donderdag is wederom een werkdag. Ik neem drie video’s op en werk lekker aan de tafel omdat ik al veel artikelen klaar had die alleen nog maar uitgetypt moesten worden. Ondertussen geniet ik ook nog van mijn prachtige Bloomon* bos die hier al een week staat!

* Als je via deze link besteld krijg jij een gratis vaas en ik een gratis bos bloemen. #nospon #betaalmijnBloomonzelf

Vrijdag

Mijn favoriete klus, strijken. Vraag mij af waarom ik de laatste tijd zoveel dingen heb gekocht die je echt moet strijken, haha. Kreeg trouwens super veel vragen over de blouse, hij is van Tommy Hilfiger, maar niet van dit seizoen.

Vrijdagochtend spreek ik ook met Elise af in de stad en drinken we even wat bij de Gillende Keukenmeiden.

Ze hebben trouwens de boel verbouwd, ziet er super mooi uit! Maar stiekem vond ik het vorige leuker en knusser.

Wentelteefjes als ontbijt, zo lekker!

En natuurlijk worden er ook nog even foto’s gemaakt!

Zaterdag

Zaterdag doe ik helemaal niets, ik doe het huishouden, doe boodschappen en werk de hele middag. Het is weer echt een stuk drukker met werken als je twee artikelen per dag online zet, maar ik klaag niet. Met dit weer buiten is het heerlijk om aan de slag te zijn. ‘s Avonds gaan we met vrienden uit eten bij Eten & Zo. Een mega ‘vreetschuur’ in Zwolle, maar wij houden hier van! Het eten is hier trouwens erg goed en uitgebreid. Zeker een aanrader om heen te gaan als je van dit soort concepten houdt.

Zondag

Zaterdag bakte ik ook een speculaas boterkoek en die is echt goddelijk geworden. Woensdag komt het recept online!

Ik ben de hele dag alleen thuis en doe eigenlijk niet zoveel. Dus hang met Mila op de bank.

Er komt nog een vriendinnetje langs en we spelen nog even een spelletje Patchwork! Dit blijft mijn favoriete spel voor twee personen.

‘s Avonds ga ik nog met mijn zusje en haar vriend uit eten bij Silk. Dit keer was de bediening een stuk sneller en weer super lekker!

Ik ben net op tijd thuis voor Boer zoekt Vrouw en daarna duik ik lekker mijn bed in, ik ben kapot!

Deze week weer een week zonder afspraken. Vrijdag gaan Danny en ik naar Amsterdam voor twee dagen en zijn daar voor het concert van Caro Emerald. We vinden haar beiden heel goed maar zijn wel erg benieuwd wat we van het concert moeten verwachten. Zaterdag is mijn schoonmoeder jarig en voor de rest heb ik geen dingen op de planning staan behalve werken.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Beantwoorden
  racheltjuh
  5 november 2018

  weer een geslaagde week en ik heb nu trek in boterkoek haha

 • Beantwoorden
  Mariska
  5 november 2018

  En merk je het nu ook aan het verkeer naar je blog met 2 artikelen per dag? Gaat dat beter?

  • Beantwoorden
   Aranka
   5 november 2018

   Nee, want mijn vaste bezoekers zijn stabiel/groeien wel. Dat is fijn, maar voor Google doet het helaas niet veel…

 • Beantwoorden
  aboutsbstyle
  5 november 2018

  Heerlijk geslaagd weekje zo te zien. Ben benieuwd naar het recept van woensdag. Liefs soraya

 • Beantwoorden
  Melissa
  5 november 2018

  Voor mij is het niet nodig om twee artikelen per dag te plaatsen. Ik spreek nu voor mezelf natuurlijk, maar ik doe een paar keer per week een kort rondje blogs en ik denk niet dat dat vaker gaat worden als men meer gaat posten. Gewoon omdat ik niet zoveel tijd meer heb. Ik hoop dat het voor jou het extra werk waard is, je kan in ieder geval niet zeggen dat je niet vol voor je blog gaat! ;)

  • Beantwoorden
   Aranka
   5 november 2018

   Oh nee dat is ook de bedoeling dat mensen meer langs gaan komen hoor. Het is nu meer dat ik zoveel leuks binnen krijg en wil laten zien en ik hoop dat het effect op Google heeft. Even kijken hoe het gaat lopen!

 • Beantwoorden
  Naat1623
  5 november 2018

  Soms blog je drie keer per dag. Niks mis mee hoor. Maar ik kon van de week een blog niet openen die ik wou lezen. Wel jammer. Er stond error page op de blog. En die had ik graag even willen lezen.

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  5 november 2018

  Zo te zien is het weer een geslaagd weekje geweest!! Het is een drukke tijd qua bloggen hè? Normaal plaats ik iedere werkdag een artikel maar nu ook al een paar keer twee per dag!

 • Beantwoorden
  Jessica J.
  5 november 2018

  Waarom zie ik bij iedereen sushi passeren? Ik wil ooooook! :-D En ik hoop voor jou dat Google rekening houdt met het feit dat je meer post, zodat je voor jezelf kan uitmaken of het het extra werk waard is.

 • Beantwoorden
  Marjolein
  5 november 2018

  Ohhh pannenkoeken, wil het haha! Leuke foto’s!

 • Beantwoorden
  Lieke
  5 november 2018

  Moet soms wel lachen om je tekst. Je zegt:
  Zaterdag doe ik helemaal niets, ik doe het huishouden, doe boodschappen en werk de hele middag. 
  Nou dan heb je naar mijn idee toch echt wel heel veel gedaan😆

  Net als deze zin: We vinden haar beiden heel goed maar zijn wel erg benieuwd wat we van het concert moeten verwachten.

  Geen verwijt of kritiek ofzo maar gewoon zo leuk soms hoe je schrijft😊

  En wat een eettentjes zijn er in zwolle of niet haha.

  • Beantwoorden
   Aranka
   5 november 2018

   Hahaha, nu ik het zo na lees. Ik bedoelde vast dat ik niets bijzonders deed, behalve het huishouden dus. Ja, tegenwoordig stikt het er van in Zwolle, maar ik vind het niet erg!

   • Beantwoorden
    Lieke
    5 november 2018

    Is toch komisch haha. Dat maakt jou uniek!

    Nee lekker al die tentjes idd mmm😋

 • Beantwoorden
  Irene
  5 november 2018

  Ga eens maar Fushion Plaza, minder vreetschuur idee en eten is veel lekkerder. In Hulshorst zit deze ook inclusief alcohol :-)

 • Beantwoorden
  Veronique Janssen
  6 november 2018

  Wat een leuke week :)

 • Geef een reactie