Lief dagboek en lezeressen week 44

Tip: Mario Badescu Skincare

Goedemorgen allemaal, een nieuwe week en weer nieuwe kansen. Deze week heb ik een wat rustigere week en kan ik lekker thuis aan de slag. Maar vorige week had ik genoeg te doen, ik werkte 30 uur, hield mijn site bij en deed vooral veel gezellige dingen en at net iets te lekker allemaal.

Maandag

Tip: Mario Badescu Skincare

Tip: Mario Badescu Skincare

Maandag ben ik eigenlijk de hele ochtend en middag druk bezig met de site en het opnemen van een campagne video. Elise appt ondertussen of ik zin heb even mee de stad in de gaan, goed idee even een frisse neus halen! Kijk snuffelen bij een aantal winkels en komen een prachtige kerstcollectie van KIKO tegen, maar we vinden hem erg duur.

Tip: Mario Badescu Skincare

’s Avonds maak ik iets waar ik al een hele tijd zin in had, pizza shoarma, lekker!

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna duik ik nog even lekker ontspannend het bad in met een enorm theezakje voor in bad. Eigenlijk vond ik het niet zo bijzonder, erg kwam amper geur vanaf, jammer.

Dinsdag

Tip: Mario Badescu Skincare

Goedemorgen, het is 7 uur ’s ochtends en we beginnen weer aan een dagje werken!

Tip: Mario Badescu Skincare

Het fijne aan de wintertijd is dat het wat lichter is vroeger, zo kom je wel makkelijker je bed uit zeg! Ik werk trouwens tot 3.

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna haal ik nog even een paar boodschappen en ga weer lekker richting huis.

Tip: Mario Badescu Skincare

Tip: Mario Badescu Skincare

’s Avonds hebben we een etentje met collega’s in de stad ter ere van een 25 jarig dienstverband van een collega. We eten bij De Zoete Inval en het was echt ontzettend lekker, zeker een aanrader als je daar een keertje wilt eten!

Woensdag

Tip: Mario Badescu Skincare

Goedemorgen, het is weer 7 uur! Even wakker worden hoor. Ik werk die dag van half 8 tot 5, een hele lange dag. Maar aan de andere kant is het ook weer zo voorbij.

Tip: Mario Badescu Skincare

Na het werk moesten Danny en ik nog het een en ander regelen en hadden daarna geen zin meer om te koken. We haalden dus even slecht een frietje.

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna plof ik lekker op de bank en val ik vrijwel meteen in slaap, wat heb ik toch ook een zwaar leven zeg!

Donderdag

Tip: Mario Badescu Skincare

Goedemorgen Mila, luilak! ’s Ochtends komt mijn lieve mama langs en helpt ze me in het huishouden en maken we samen alles weer helemaal netjes en schoon!

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna haal ik even wat boodschapjes en lekkere dingen. ’s Avonds komen twee vriendinnen op bezoek en wil ik natuurlijk wel even wat op tafel zetten.

Tip: Mario Badescu Skincare

In de tussentijd weet ik ook nog even wat te werken. Hoe ik het soms ook allemaal doe weet ik het niet. Terwijl ik niet eens het idee heb zo druk te zijn, haha. Goed ’s avonds kwamen de vriendinnen dus nog langs maar daar heb ik geen foto’s van.

Vrijdag

Tip: Mario Badescu Skincare

Vrijdagochtend sta ik vroeg op en ga ik samen met een vriendinnetje naar de opening van de Urban Decay counter in Zwolle. Maar omdat we wat vroeg waren liepen we nog even de Kruidvat binnen en daar zag ik eindelijk de Kaviar Gauche collectie staan!

Tip: Mario Badescu Skincare

Tip: Mario Badescu Skincare

Tip: Mario Badescu Skincare

De ICI Paris XL is in Zwolle verbouwd en heeft nu ook een Urban Decay counter, het ziet er echt prachtig uit! Zeker een aanrader om een keertje heen te gaan. Ze hebben het volledige Europese assortiment trouwens!

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna gaan we nog even een gebakje en een drankje bij van Orschouw doen. Ik was daar nog nooit geweest, schaam. Maar het wat heerlijk, vooral deze lekkere bananensoes!

Tip: Mario Badescu Skincare

Thuis kijk ik nog de aflevering van Expeditie Robinson terug en ga daarna aan het werk tot sluit. Drukke dag weer, maar wel gezellig.

Tip: Mario Badescu Skincare

En om half 11 duik ik lekker het bed in samen met Mila, moppie.

Zaterdag

Tip: Mario Badescu Skincare

Zaterdag ga ik nog even vroeg voor het werk de stad in omdat ik de nieuwe kerstcollectie van MAC wil bewonderen. Ik struin eerst even de markt af.

Tip: Mario Badescu Skincare

YES! Alleen ik koop niets. Het is een prachtige collectie, maar eigenlijk is niets echt nieuw en heb ik alles al in vergelijkbare producten. Ik houd mezelf dus in bedwang en kom met lege handen terug.

Tip: Mario Badescu Skincare

Daarna werk ik de hele middag en heb ik alcoholcontrole voor de Albert Heijn in Zwolle en omstreken. Helemaal gaar kom ik thuis en heb ik geen zin meer in koken, dan maar een pizza.

Tip: Mario Badescu Skincare

’s Avonds is Danny weg en komt Elise gezellig langs en gaan we lekker slecht horrorfilms kijken met lekkere hapjes! Het werd een hele gezellig avond. We keken onder andere Hush wat ik een goede film vond!

Tip: Mario Badescu Skincare

Zondag ben ik weer de hele dag aan het werk bij de Albert Heijn. Alleen de Staatsloterij had er niet zoveel zin in.

Tip: Mario Badescu Skincare

En ja hoor, ’s avonds gingen we weer uit eten en dit keer weer met het werk maar met de hele kassagroep. Erg gezellig en erg lekker bij de wok!

Dit was mijn afgelopen week weer, met vooral heel erg veel slecht eten. Deze week moet er weer echt de rem op! Morgen ga ik lekker de hele dag zwemmen met vriendinnen, dinsdag is een spannende dag en werk ik, woensdag ben ik in Amsterdam en dan werk ik de rest van de week bij de Albert Heijn. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  7 november 2016 at 06:36

  Zo een leuke en gezellige week had je ;-)
  Prachtige kerst make-up collectie’s.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  7 november 2016 at 07:10

  Fijne week zo te zien! ? Wat is dat voor palette? Die swatches zien er erg goed uit. Jammer dat Kiko steeds duurder lijkt te worden. Hier wordt de Douglas verbouwd (volgens mij heb ik dat al tig keer geroepen haha!); voor een Mac-counter. Aankomende zaterdag is alles af, dus ik ga vrijdagavond met een slaapzaak voor de deur zitten haha. ?

  • Reply
   Aranka
   7 november 2016 at 08:33

   Dat is het nieuwe palette van Douglas! Review kan je al vinden op de site van een paar dagen geleden!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  7 november 2016 at 08:35

  Wat een leuk weekje. Het nieuwe palette van Douglas vind ik echt fantastisch! Leuk, al die kerstcollecties :)

 • Reply
  femketje
  7 november 2016 at 11:28

  menn, ik werk helaas elke donderdag tot 9 uur ’s avonds en mis echt altijd expeditie robinson!

 • Reply
  Marianne
  7 november 2016 at 12:02

  Nog nooit bij van Orschouw geweest! Schaam je, dat had toch gemoeten als blauwvinger!
  Geen idee of je er in de regio geboren bent hoor… Ik woon zelf al niet meer in de buurt sinds mijn 9e, ssst.

  • Reply
   Aranka
   7 november 2016 at 18:44

   Ja, ik ben een echte blauwvinger! Zelfs al mijn grootouders komen hier vandaan, haha! Alleen dat gebakswinkeltje sloeg ik altijd over, oeps!

   • Reply
    Marianne
    7 november 2016 at 20:00

    Oh ik ben eigenlijk de enige blauwvinger, er staat wel Zwolle in mijn paspoort maar heb er nooit gewoond. Altijd in Heino gewoond, op mijn 9e naar Amersfoort verhuisd, toch in mijn hart een blauwvinger gebleven. Dus eens in de zoveel tijd MOET ik in Zwolle gaan winkelen. ;) De pech met van Orsouw is vaak dat het er op de dagen dat wij kunnen zo druk is, kun je er geen plekje meer krijgen.

 • Reply
  rachel
  7 november 2016 at 12:45

  gezellig weekje weer met heerlijk eten

 • Reply
  Sandra
  7 november 2016 at 15:08

  Oehh al dat lekkere eten! Erg leuk om te zien :)

 • Reply
  Jolanda
  7 november 2016 at 20:36

  Alcoholcontrole bij AH, wat moet ik mij daar bij voorstellen? Zwolle lijkt mij toch wel een toffe stad. Cynthia schrijft er ook al zo vol plezier en liefde over. Toch eens een keer een bezoekje brengen.

  • Reply
   Aranka
   7 november 2016 at 21:37

   Dan controleren we intern of de medewerkers actief om legitimatie vragen bij verkoop van alcohol, tabak, krasloten etc. Dit om alert te zijn en de legitimatie wet na te leven!

 • Reply
  Vera
  8 november 2016 at 19:38

  2x uit eten en 2x pizza en 1x friet en een paar keer hapjes. Maar wel willen afvallen. Ik denk niet dat je daarin de goede keuzes maakt.

 • Laat een reactie achter