Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lekker vroeg wakker allemaal deze ochtend? Ik ben er ook wat vroeger dan normaal bij, haha! Afgelopen week had ik weer een leuke maar vooral drukke week. Naast het werk was ik heel erg druk in huis met klussen. We zijn de hal aan het opknappen en pakken uitgebreid het trappengat aan. De trap wordt van de week namelijk helemaal opgeknapt en dan moest alles daaromheen natuurlijk wel af zijn. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ik begin de dag met boodschappen doen en kom ineens katjestakken tegen. Daar was ik al een hele tijd naar opzoek maar ik kon ze de hele tijd niet vinden. Maar blijkbaar hadden ze ze gewoon bij de Albert Heijn!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Blij mee! De rest van de dag ben ik aan het werk want mijn ouders zijn vrij op maandag dus we waren druk bezig met schuren en behangen. Ook maakt mijn vader een plankje in de wc waar ik heel blij mee ben. Heb er helaas geen foto’s van gemaakt.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ik wilde heel graag een plankje in de wc om mandjes op te zetten voor tampons en dat soort dingen. Maar had dus geen plankje en geen mandjes. Nu heb ik er wel eentje en ging even snel naar de IKEA voor een paar mandjes. De rest van de dag was ik lekker aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 43

’s Avonds gaan we met een stel meiden naar Dalfsen toe om spelletjes te spelen. We spelen dit keer Scotland Yard, echt een super leuk spel! Je moet raden waar Mister X zich begeeft door middel van hints of hij de taxi, bus of metro neemt. Het is effe inkomen als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld maar daarna is het echt heel erg leuk!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Woensdag ben ik al vroeg op pad om naar Amsterdam te gaan. Ik ben er al in geen maanden meer geweest, het werd wel weer eens tijd!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ik heb eerst een gezellige lunch met mijn mediabureau en we eten bij Morgan & Mees, volgens mij een best bekende zaak in Amsterdam. Het was er in ieder geval hartstikke leuk en hip, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Vervolgens werk ik nog even op kantoor om wat tijd te doden en stap daarna in de tram naar Hotel Arena voor de presentatie van de nieuwe lingerielijn van Doutzen voor Hunkemöller. Er komen hele mooie dingen aan!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Hoe knap is Doutzen zeg! Ik had haar nog nooit in het echt gezien maar het is echt een prachtige vrouw!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Op het station aangekomen heb ik net mijn trein gemist. Dan maar even wat tijd doden op het station en ik ga eindelijk eens langs bij de Yoghurt Barn. Ik bestel een yoghurt met jam, frambozen en bastogne koekjes, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Alleen de terugweg naar huis was echt een drama. Ik had alleen maar vertraging waardoor ik mijn aansluitingen miste. Ik was dus pas rond 10 uur thuis…

Lief dagboek en lezeressen week 43

Bij thuiskomst lag er een grote piepschuimen box op mij te wachten met daarin de nieuwe zoete pizza van Dr. Oetker. Omdat er allemaal droog ijs in zat had Danny zin in een trucje. We kookten wat water en gooiden het leeg over het ijs. Resultaat, de hele tuin onder de rook, wat best grappig was!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Donderdag ben ik de hele ochtend aan het werk en ’s middags spreek ik met een vriendin af om lekker te gaan lunchen. We gaan naar Brasserie Jansen omdat we daar eigenlijk nog nooit geweest waren. Ik was er één keer geweest maar toen vond ik het niet zo. Nu was het er poepdruk maar we vonden een tafeltje. We bestelden een soort van tapas voor twee personen als lunch en het was echt heel erg lekker. Mijn vanilla chai latte trouwens ook.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Daarna lopen we nog even door de stad en we kijken natuurlijk ook nog even bij de spelletjeswinkel. Ik zag eindelijk de versie van Nederland in Ticket To Ride staan. Ik wilde hem eigenlijk kopen maar heb me wijs ingehouden.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Vanavond eten we pasta pesto! Danny lust het alleen niet dus ik had een beetje heel erg veel voor mijzelf gemaakt, oeps! Ach, dan kunnen er een paar maaltjes in de vriezer.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Na het eten duiken we nog even de stad in omdat Danny nieuwe kleren nodig heeft. Lekker makkelijk op donderdagavond. Vind het trouwens ook al vet gezellig dat de lampjes overal branden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Vrijdag ben ik de hele dag thuis omdat ze onze dakkapel komen reinigen. En dat deden ze uiteindelijk. Voor de rest heb ik eigenlijk niets bijzonders gedaan behalve wat werken en dingen voor campagnes regelen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ik was ’s ochtends even met mijn moeder naar de markt om nootjes en lekkere broodjes te halen. Ineens denk ik wat lopen mijn schoenen toch gek… Helaas hebben mijn lievelingslaarzen het begeven… Blijkbaar kun je hier mee naar de schoenmaker dus dat ga ik van de week maar eventjes doen. De rest van de dag zijn we lekker in huis bezig en zorgen dat alle taken gedaan zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 43

’s Avonds besluit ik mee te gaan naar de voetbal omdat iemand een seizoenskaart over heeft. Natuurlijk mag ik dan ook met de mannen mee friet eten!

Lief dagboek en lezeressen week 43

PEC – ADO!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Na de wedstrijd worden er nog wat drankjes in het home genuttigd.

Lief dagboek en lezeressen week 43

En vervolgens gaan we naar de McDonalds. Deze foto zegt genoeg over de staat van sommigen, haha!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Zondag klusdag! We maken de hal, gang en het trappengat af!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ondertussen verzorg ik de catering!

Lief dagboek en lezeressen week 43

En Mila vind het allemaal wel best en houdt ons goed in de gaten vanaf ons bed.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Papa en mama blijven nog gezellig eten en daarna ruimen we op en is het klaar. ’s Avonds komen mijn schoonouders nog voor een kopje koffie en daarna duik ik lekker mijn bed in.

Deze week heb ik een hele gekke week. Ik ga zometeen op kraambezoek bij Sanne met Elise en daarna hoop ik nog even flink te kunnen werken en het huis op te ruimen (in de zin van alle accessoires etc weg voor het schuren). Dinsdag en woensdag komen ze voor de trap en donderdag komen andere mannen voor ons dak te renoveren. Vrijdag heb ik afgesproken met mijn nicht in Enschede en voor het weekend heb ik gelukkig geen plannen. Dat was hem weer voor deze week en hoop dat ik een beetje kan werken met al die klusjesmannen in huis, maar we zullen het zien. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. leuk dagboek weer meis en jaaa ikke wil dat recept van je pasta pesto :D en heerlijk joh dat klussen en rommelen in huis :D is dat is echt rachies ding altijd hihi xxx

  2. Ah ja ik vind Doutzen Kroes ook zo mooi! Ik ben benieuwd naar de collecties die er weer aan gaan komen. Hunkemoller slaat de plank wat mij betreft nooit mis. Haha, ik wil dus OOK een plankje in het toilet om prulletjes op te zetten. Heb nu alleen een ieniemienie wastafel , maar ik ben al blij dat daar een zeeppompje op past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *