Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Goedemorgen, een nieuwe week, nieuwe kansen! De afgelopen week had ik het zoals gewoonlijk weer lekker druk. Ik werkte vier volle dagen bij de Albert Heijn, probeerde thuis ook zo veel mogelijk te doen aan mijn site en lekker vooruit te werken en was ook nog eens in Amsterdam te vinden! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Het zijn Hamster weken bij de Albert Heijn dus daar moet goed gebruik van gemaakt worden. Ik sla flink in en hamster allemaal goede aanbiedingen. Heb ook metten alles voor de hele week weer binnen qua boodschappen.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Nog even mijn zegeladministratie bijwerken en dan is alles weer klaar! Ja, ik ben echt een fan van zegels sparen en doe het dan ook overal met allerlei acties. Maar die pannen van de AH wil ik toch wel heel erg graag hebben, mooie dingen!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ondertussen ben ik weer hard aan het werk en krijg ik ineens zin in wat lekkers. Wat vervelend dat deze Johma dips bezorgd waren om te testen! Dit is mijn favoriete smaak!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ook ben ik mijn spullen aan het opruimen en kom ik deze Chopstick Curler tegen en besef me dat elke grote blogger hem al gereviewd heeft, beetje mosterd na de maaltijd dus. Ik besluit hem weg te geven op Instagram. Mocht je nog mee willen doen, dat kan alleen vandaag nog!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Mila? Heb jij toevallig stiekem van de vla gelikt?

Lief dagboek en lezeressen week 43

’s Avonds duik ik weer lekker het bad in met een nieuwe aflevering van The Blacklist. Ik krijg veel vragen hoe ik het nieuwe seizoen uit Amerika kijk, via een server. Vraag me niet hoe, daar heb ik geen verstand van maar mijn vriend wel.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Throwback! Dit is vier jaar geleden, kijk mijn lange haar! Heel even mis ik het weer, maar ik ben ook wel blij met mijn kortere haar!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Dinsdag maak ik heel veel foto’s voor de site en het Ditverzinjeniet Instagram account. Hoe leuk is dit kruidensetje? Ik wil hem meteen hebben voor de kerst om op tafel te zetten!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ook maak ik een look met het Moondust palette van Urban Decay. Ik wilde een leuke foto op Instagram zetten, maar de selectie haalde het toch maar niet, inclusief deze charmante foto.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Om half 5 vond ik het wel goed geweest voor die dag en ging nog lekker even Simmen!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Woensdag ben ik als een gek thuis aan het werk en ben met spannende dingen bezig die al mijn energie op eten. Ik moet echt even afleiding hebben en Elise komt daarom gezellig langs en we eten samen een lekker broodje knakworst! De rest van de dag werk ik weer als een gek (ik wil bijna als een malle zeggen, ik ga echt teveel met Elise om, haha).

Lief dagboek en lezeressen week 43

Food! Zuurkool met ananas en banaan. Iedereen vind het maar een gekke combinatie maar ik vind het echt heerlijk!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

7 uur ’s ochtends? Check! Klaar om tot 1 uur te werken!

Lief dagboek en lezeressen week 43

En daarna haast ik me als een gek naar Amsterdam omdat ik een fitting sessie heb met Passionata in de Bijenkorf. Ik ben werkelijk waar nog nooit zo goed geholpen als daar en ze bieden enorm veel keuze. Ik mocht ook dingen uitzoeken voor mezelf, echt super leuk! En het merk heeft echt prachtige lingerie van kwaliteit dat te betalen is.

Lief dagboek en lezeressen week 43

En weer terug naar huis! Hopelijk ben ik nog met het eten thuis.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Maar ik kreeg al enorme trek en haalde even snel een reep uit mijn tas. Ik heb nog een hele voorraad aan repen van mijn Nakd campagne liggen. Dit is trouwens mijn favoriet, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Yes, eindelijk doen mijn in-article banners het ook! Misschien niet heel prettig voor jullie, maar het zorgt er wel voor dat ik mijn site kan betalen en onderhouden! De rest van de avond kijk ik natuurlijk Expeditie Robinson en ga daarna lekker slapen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Vrijdag sta ik vroeg op en begin lekker met werken thuis, veel foto’s maken en alvast een afval update te schrijven. Ik maak nog even een fotootje met het Naked palette die je gratis krijgt als je op 3 november één van de eerste 50 klanten in de nieuwe counter van Urban Decay bent in Zwolle. Om 12 uur ga ik richting het werk en werk ik tot half 10.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Zaterdag probeer ik even lekker uit te slapen en daarna staat al vrij snel de pakketjesman op de stoep met een pakketje! Ik had een adventskalender van Rituals besteld omdat ik daar wel heel erg benieuwd naar was!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Onderweg naar het werk zie ik ineens een hele oude bus bij de bushalte staan, super tof! Het was gewoon echt een lijnbus die naar het station ging. Leuk dat Syntus dat doet!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Op het werk kreeg ik ineens zoveel zin in pizza dat ik maar gewoon een pizza nam, lekker, even genieten hoor!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Zondagochtend plof ik op de bank met het nieuwe boek van Mascha, Happy Love Life waar ik hier over schreef wat ik er van vond. Helaas viel een van de eerste pagina’s een beetje in het verkeerde keelgat. Beautybloggen is dood, dat doet natuurlijk wel een beetje pijn als je alle passie in je eigen beautyblog gooit. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening, haha. Voor de rest is het een heerlijk boek om in te bladeren met prachtige foto’s.

Daarna haast ik me naar het werk waar ik de hele middag werk en half slaperig weer thuis kom om 7 uur. Gelukkig staat een warm soepje op me te wachten!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Met de koffie gaan we nog even naar mijn schoonouders en spelen een potje Canasta die Danny en ik dramatisch verliezen, we hebben het nog nooit zó slecht gedaan!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ook neem ik wat appels voor mijn moeder mee. Mam, als je dit leest, succes met schillen voor de appelmoes, haha!

En dat was hem, deze week weer een drukke week waarbij ik 5 dagen de hele dag werk, twee etentjes heb, naar de opening van de Urban Decay counter ga en thuis zoveel mogelijk probeer te werken omdat ik echt vooruit moet schrijven voor dingen die wellicht gaan komen en de drukke decembermaand. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  31 oktober 2016 at 09:40

  Wat een fijne foto’s allemaal weer! Wat leuk om te zien, dat lange haar van 4 jaar geleden. Dat stond je ook erg mooi, hoewel ik je huidige coupe ook errug leuk vind hoor!
  Die Nakd repen vind ik errug lekker. Ik heb niet echt 1 favoriet, het leuke is om steeds wat anders te eten :-).
  En dat boek van Mascha: als ik haar was, had ik het iets subtieler omschreven. Als ze had gezegd “Ik vind beautybloggen dood’, dan was het al heel anders over gekomen, want dan was het haar mening. En zelfs dan had ik het niet echt leuk gevonden, maar goed, ik accepteer dat ik te oud ben voor haar blog/vlog/boek :-).
  Vet trouwens, die oude bussen in Zwolle!

 • Reply
  lifestyle blogs
  31 oktober 2016 at 11:46

  Leuke post !
  Jij hebt flink gehamsterd zo te zien hahaha:D

 • Reply
  femketje
  31 oktober 2016 at 12:20

  woahh ik doe nog even snel mee met de winactie op IG :D

 • Reply
  Marielle
  31 oktober 2016 at 12:27

  Wat een leuke foto’s. Het lange haar staat je echt prachtig!

 • Reply
  Amelie
  31 oktober 2016 at 16:22

  Zie ik daar op een foto de bean ketting van Tiffany&Co??
  Daar ben ik voor aan het sparen vind hem zo mooi!

 • Reply
  Mimi
  31 oktober 2016 at 17:31

  De ‘moondust’ foto van jou is leuk! En Mila ziet er zoals altijd cute uit.

 • Reply
  Patricia
  31 oktober 2016 at 18:11

  Dat bloggen dood is ben ik het ook echt niet mee eens. Sowieso zijn jij en Vera zijn daar het levende bewijs van ;) Oh en dank je wel voor de voedsel inspiratie, vanavond staat er zuurkool op de planning!

 • Reply
  rachel
  31 oktober 2016 at 18:25

  leuke fotos weer!! en jeetje staat je ook gaaf dat lange haar maar wat je nu hebt maakt je vrouwelijker vind ik :D

 • Reply
  chucky1012
  1 november 2016 at 06:14

  Leuke foto’s van een fijne week ;-)

 • Reply
  elisejoanne
  1 november 2016 at 09:55

  Haha! Wij beginnen gewoon samen te groeien vanwege alle tijd met elkaar :P – Heerlijk toch, als een malle!

 • Reply
  Emmie
  1 november 2016 at 13:00

  Ooo even ongevraagd advies voor je moeder ? Ik heb laatst appelmoes gemaakt van de appels in mijn tuin gewoon met schil. (Wel klokhuis eruit). We halen de schil er alleen maar af omdat daar bestrijdingsmiddelen op zitten. (En die gebruik ik in mijn tuin niet). Ik had echt van die mega kleine appeltjes dus ik dacht ik probeer het gewoon! Een succes :)

  trust me je proeft het verschil echt niet als je het staafmixert/blendert. Bij appelcompote is het natuurlijk anders :p

 • Reply
  sabrina
  19 november 2016 at 09:20

  Beautybloggen dood?? Neh jouw blog is voor mij springlevend!
  Leuke foto’s, Mila is echt een cutie :)

 • Laat een reactie achter