Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Afgelopen week is weer veel te snel snel voorbij gegaan. De wintertijd ging in, de blaadjes vielen ineens super snel van de bomen en ik gunde mijzelf een lekker ontspan momentje. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Van maandag heb ik helemaal geen foto’s, het was blijkbaar niet zo’n boeiende dag. Ik werkte op kantoor en ’s avonds deed ik volgens mij vrij weinig.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Dinsdag is mijn vrije dag en ik ben ’s ochtends lekker aan het werk. Tijdens het neuzen op Instagram zag ik dat een salon in de buurt ineens een plekje vrij had voor een 90 minuten gezichtsbehandeling. Aangezien het regende en ik er ontzettend veel zin in had gunde ik mijzelf een heerlijke behandeling. Ik ging trouwens naar de Beautely salon in Zwolle Zuid, aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

En aangezien ik toch in zuid ben ga ik meteen even boodschappen doen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

En langs de Action, Wibra en Xenos. Ik wilde zo’n toffe spiegel voor in de woonkamer hangen maar Danny vond het heel lelijk dus ik had pech.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Ik vind het heerlijk om op dinsdag lekker in de keuken te staan om iets lekkers te maken en dit keer werd het kip in de hoed met een ananas variant. Hier vind je het recept.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Woensdag ben ik aan het werk en doe ik een awareness wat betreft veiligheid. Mijn zilveren niveau ook weer in de pocket!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

In de pauze doe ik even een rondje binnenstad om toch nog in beweging te blijven, wat een rotweer was het zeg…

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

En de blaadjes vallen ineens ook massaal van de bomen af. Het wordt echt herfst!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Outfit van de dag! Ik draag een jurkje van Second Female (oud model) en mijn Dr Martens naar het werk! Wonderbaarlijk kon ik er de hele dag goed op lopen. Ik heb trouwens het model Pascal in lakleer met krokoprint.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Ooh kijk nou wat een heerlijk zonnetje doorkomt! Mooi met de Peperbus ook op de achtergrond!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Danny en ik beginnen aan de serie Lieve Mama op Videoland. Ik heb het boek ooit gelezen en was heel benieuwd naar deze serie. Ik vond hem vrij voorspellend (ook al kon ik mij niets meer van het boek herinneren) en de acteurs vond ik niet geweldig. Maar het zijn maar 6 afleveringen en ze duren maar 30 minuten dus het is vermakelijk voor 1 of 2 avonden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Vrijdag ben ik zoals gewoonlijk weer in Apeldoorn te vinden, ook hier doe ik even een blokje om in de pauze.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Ik haat dit soort momenten echt…

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Vrijdagavond vind ik echt zo’n bankhangavond dus ik besloot mijn nieuwe WoodWick kaars aan te steken. Ik had een soort van haarde verwacht maar dit viel een beetje tegen. Het waren super kleine vlammetjes…

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Zaterdag, bakdag! Ik had ontzettend veel zin om iets lekkers te maken en het werd deze kwarktaart met appels. Woensdag komt het recept online.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

En ook kreeg ik weer een schitterende bos bloemen van Bloomon binnen. Ik ben er nog steeds elke drie weken weer ontzettend blij mee! Mocht je nou ook een abonnement willen, met de code ‘arankahave’ krijg je een gratis vaas!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

’s Middags sluit ik mijzelf lekker op in mijn kantoor en doe mijn nagels. Ik kocht een nieuw kleurtje nagellak van Sensationail maar het dekt voor geen meter. Dit zijn vier laagjes maar nog is het ontzettend vlekkerig. Ik twijfel een set van PinkGellac aan te schaffen. Zijn mensen daar enthousiast over?

Ook vind ik het irritant dat de gellak van Sensationail zo krimpt waardoor ik het voor geen mogelijkheid netjes krijg…

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Onder het lakken door kijk ik Geraldine en de vrouwen, mooi en emotioneel programma. Zeker een aanrader om te kijken.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Voila, ziet het er niet heerlijk uit?

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Zaterdagavond = finale van Wie is de Mol kijken! Ik had het goed geraden (wel pas toen Ron eruit ging want dat was eerst mijn Mol)!

ZOndag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Goedemorgen Mila!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Wasjes draaien op zondag en wasjes van de vorige dag opvouwen, mijn favoriete bezigheid #not.

Ik heb sinds kort een droger maar ik durf mijn gewone kleding er niet in te doen en gebruik hem eigenlijk alleen voor beddengoed en handdoeken. Waar gebruiken jullie allemaal de droger voor?

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Fantastisch klusje, behang van een muur af halen wat er met geen mogelijkheid af wil…

Ook gaan we nog naar de Hornbach om balken te halen om het dak te isoleren en twee deuren voor de kamers op zolder. Weer genoeg te doen dus.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Mila is bang voor het nieuwe kleed, ze durft er echt niet op. Ja helaas alleen om te plassen wat ze dus ook fanatiek doet… Ik gok dat het kleed niet heel lang blijft liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2020

Spelletjes tijd! We spelen Kwakzalvers van Kakelenburg en Geven en Nemen, twee super leuke spellen die ik iedereen kan aanraden.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

En dat was deze week alweer. Aankomende week heb ik een drukke week. Ik werk 5 dagen en 3 daarvan heb ik cursus met aanvullende vaardigheden en kennis wat betreft het Handelsregister. Als ik deze week alles haal mag en kan ik alles doen op de Frontoffice van de KVK, dus hopelijk haal ik alles!

Voor de rest ga ik nog naar de kapper om mijn verschrikkelijke uitgroei bij te werken en het weekend zal wel gevuld worden met klussen. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Jodee
  27 oktober 2020 at 05:12

  Ik ben ook ooit begonnen met Sensationail maar vind PinkGellac en KikiLondon fijner! Je hebt van beide op FB ook groepen met tips, foto’s van hoe de kleuren zijn (vooral Pink wijkt af van productfoto’s!)

 • Reply
  Paula
  27 oktober 2020 at 07:25

  Ik doe ook voornamelijk beddengoed en handdoeken in de droger. Daarnaast schoonmaakdoeken, basic katoenen t-shirts/tops (zonder opdruk oid), pyjama’s (zonder opdruk), basic katoenen ondergoed, dekbedden en kussens na het wassen en donsjassen. Van de kinderen verder: alle kleding van de Hema en hun jeans.

 • Reply
  Monique
  27 oktober 2020 at 09:25

  Ik ben fan van PinkGellac!! Gebruik het nu bijna 2 jaar.
  Voor de base ben ik groot fan van de Peel off (met eerst prep booster). Daar overheen 2 laagjes rubber base (heb zelf die van Awesome, niet bekend met die van PG). Dan 2 of 3 laagjes kleur. Als top coat absoluut de gewone shine. Ultra shine is ‘harder’, daardoor meer geschikt voor acryl nagels. Ik kreeg hiermee barsten in de topcoat. Gewone shine nergens last van :-).

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  27 oktober 2020 at 09:43

  Ik ben helaas ook niet zo’n fan van de Sensationail, helaas dezelfde ervaring.

  Leuke week en zo mooi al die bladeren in de herfst hé! :)

  Liefs
  x

 • Reply
  Anouk
  27 oktober 2020 at 09:45

  Ik heb volgens mij precies hetzelfde kleurtje van Sensationail. Inderdaad zó vervelend dat het zoveel krimpt.

 • Reply
  Debby
  27 oktober 2020 at 19:26

  Ik gebruik huismerk van nagelfabriek.Nl superfijn en gunstig geprijsd :).

 • Laat een reactie achter