Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Het was weer een week vol kantooruren maar ook veel leuke afspraken met vriendinnen. Ben je benieuwd wat ik afgelopen week allemaal deed, kijk dan met me mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Maandag is mijn werkdag en ik heb mijn nieuwe warme trui van Scotch & Soda aan. Ben er echt super blij mee voor de winter. Maandag is voor de rest niet een hele spannende dag, ik ben aan het werk tot 5 en ’s avonds doe ik niet veel.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Op kantoor werken is echt een droom voor mij, ik heb nog nooit zoveel gebak als hier gegeten, heel vervelend allemaal!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Ondertussen ben ik met allerlei dingen bezig zoals display’s maken in de winkels, hoort er allemaal bij!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Woensdag is mijn vrije dag en ben ik lekker aan het werk. Ik draag hier het Pink Ribbon armbandje dat dit jaar ook weer € 9,95 te koop is bij onder andere Bruna, C&A, Casa, DA & D.I.O. Drogisten, Deen Supermarkten, Jumbo en Hunkemöller. Mocht je hem willen bestellen kan dat ook online, € 4,26 van het aankoopbedrag gaat naar het goede doel!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Tussen de middag ga ik gezellig met een vriendinnetje lunchen bij de Beren. We bestellen beide een Twaalf Uurtje met soep, ei en een kroket, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Daarna ga ik impulsief naar de kapper. Ik besluit eens een andere kapper te proberen omdat ze hier Olaplex hebben en ook niet geheel onbelangrijk, plek.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Het resultaat, blij mee! Ik ging trouwens naar Hairplaza! Daarna ga ik naar een restaurantje waar Elise en ik afgesproken hebben om lekker samen te dineren en bij te kletsen.

Donderdag & Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Inmiddels ben ik echt snipverkouden geworden en zorg ik goed voor mijzelf. Ik heb kamille thee, Trachitol en vooral heel veel zakdoekjes op mijn bureau staan. Donderdag en vrijdag ben ik dus de hele dag aan het werk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Zaterdag ga ik samen met Danny naar Garderen waar heel veel zandsculpturen staan. Het is helemaal niet duur, je kunt er gratis parkeren en het is hartstikke leuk om even doorheen te lopen. Het is tot 2 november dus als je nog in de buurt komt zou ik zeker eventjes kijken!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

’s Avonds zijn we lekker thuis, kijken het nieuwe seizoen van Meisje van Plezier af onder het genot van kaarsjes, dekentjes en lekkere hapjes.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Zondag slaap ik lekker uit, doe wat dingen in het huishouden en ga naar Nijmegen toe waar ik met een vriendinnetje afspreek die daar nu heen verhuist is. We gaan onder andere naar de bioscoop. We kijken de film Wat Is Dan Liefde en we vinden hem beiden echt geweldig.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2019

Daarna gaan we nog uit eten bij Liz wat naast de Pathé zit. We hebben echt een super leuke dag gehad en kletsen 100 uit. Ik ga weer een beetje op tijd naar huis en duik dan ook weer vroeg mijn bed in voor een nieuwe werkweek.

Deze week staan er niet echt veel spannende dingen op de planning. Maandag en dinsdag werk ik, woensdag ben ik vrij en moet ik naar de tandarts, donderdag en vrijdag werk ik weer op kantoor en ga ik uit eten met collega’s. Voor het weekend hebben we nog geen plannen dus dat is lekker rustig!

Voor de rest moet ik even mijn draai vinden met het maken van artikelen. Ik merk dat ik toch wel echt een weekend nodig heb en niet altijd de puf heb om nog achter mijn computer te klimmen. Dus het is nu even uitvinden wat de juiste balans is. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  chucky1012
  28 oktober 2019 at 20:11

  Prachtige sculpturen.
  Goed initiatief het speciale armbandje.
  Leuk display’s maken ??

  Fijne week ?

 • Reply
  rachel
  29 oktober 2019 at 09:47

  lekker weekje weer op je koppie snot na dan. en die draai vind je dalijk wel meis, site loopt niet weg :D, gewoon lekker genieten van je weekend als je een week hard gewerkt hebt ;)

 • Reply
  Mariska
  29 oktober 2019 at 11:11

  Balans is inderdaad belangrijk en daar ga je vanzelf je draai wel in vinden :) Succes!

 • Reply
  Kelly
  29 oktober 2019 at 16:37

  Wat een leuke week! Je haar is heel mooi geworden, en heerlijk zo’n avondje bios! :)

 • Laat een reactie achter