Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week! Vorige week had ik vooral een hele gezellige werkweek. Ik ging vaak buiten de deur met vrienden eten en lunchen (dus daar vooral veel foto’s van). Maar natuurlijk werd er ook gewoon gewerkt.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Maandagochtend ben ik de hele ochtend hard aan het werk en ’s middags ga ik naar de Action omdat ik had gelezen dat Action ook adventskalenders heeft. En aangezien de unboxing week er aan komt wilde ik die graag hebben. Ik zag ook deze huisjes staan en ik vind dit zo leuk, alleen een beetje jammer dat een heel dorp behoorlijk in de kosten gaat lopen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Hmm, ik had me een beetje verkeken in de grootte van de adventskalenders en de grootte van mijn fietstassen. Maar uiteindelijk zijn ze heel thuis gekomen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

’s Avonds ga ik gezellig uit eten met Elise bij Silk, een nieuw sushi restaurant in Zwolle. De sushi is hier echt heerlijk, alleen de bediening laat erg lang op zich wachten. Het duurde elke keer drie kwartier voordat we een ronde op tafel kregen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Dinsdag ben ik de hele dag druk aan het werk en hier heb ik verder geen foto’s van. Behalve deze campagnefoto die ik voor NIVEA maakte die je hier op Instagram kan zien.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

’s Avonds eten we lekker pizza! Ik bestel een veggi pizza omdat daar veel groente op zit en bestel er los kip bij. Alleen je mag de kip zoeken, het was wel één mini stukje voor 1 euro. Dure kip, haha!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Woensdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk (wederom geen foto’s van, computerschermen zijn niet zo boeiend). Andere vriendinnetjes zijn in de stad aan het shoppen en vragen of ik ook gezellig kom lunchen. Nou daar zeg ik geen nee tegen dus ik stap op mijn fiets richting de stad. We eten een broodje bij Pigalle een ouderwets tentje in Zwolle, maar de broodjes zijn echt heerlijk! Hier heb ik een warm broodje tonijn met kaas en tomaat.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

’s Avonds eet ik lekker spruitjes met aardappeltjes en een worstje, zo lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Met vriendinnen hebben we ’s avonds nog een spelletjesavond en we spelen Machiavelli, groot favoriet hier!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Van donderdag heb ik helemaal geen foto’s. Mijn moeder komt ’s ochtends vroeg en blijft tot een uurtje of 3 om te helpen. We ruimen onder andere mijn kantoor helemaal op, mesten de kledingkasten uit en de voorraadkast. Ongeveer 10 vuilniszakken gaan weg. Heel veel dozen en tassen vol voor het goede doel, drie zakken kleding voor Humanitas, twee zakken vol met over de datum spullen uit de voorraadkast en nog allemaal troep en papier.

’s Avonds wordt mijn nieuwe Bloomon bos geleverd en hij is weer prachtig! Als je ook een Bloomon abonnement wilt krijg je met de code ‘arankahave’ een gratis vaas bij je bestelling! Dit is trouwens niet gesponsord, ik betaal gewoon zelf voor mijn abonnement en heb het ook niet gekregen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Kijk nou hoe mooi deze Bloomon bos weer is! Ik krijg hem trouwens iedere twee weken maar ga het aanpassen naar elke drie weken, want mijn vorige bos was nog helemaal goed, zonde om hem dan weer te moeten vervangen (heb alles wel los in vaasjes gezet hoor).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Donderdagavond zat ik er een beetje doorheen en deelde mijn frustraties met vriendinnetje en collega Elise. Ze vond dat ik verdiende even wat leuks te doen dus ze nam me mee naar Bij Hartje Zwolle. Hier wilde we altijd al eens heen maar waren er nog nooit geweest. En het was fantastisch! Zulke lieve vriendinnen zijn trouwens heel veel waard!

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Je bestelt Bij Hartje Zwolle allemaal losse gerechtjes en daarna krijg je die op een grote plank geserveerd, zo lekker! Het is er trouwens wel best aan de prijs, dat is wel een klein nadeel.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

’s Avonds komen er vrienden kaarten en gaan er iets teveel flessen wijn doorheen… Maar het was gezellig daar gaat het om!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Zaterdagochtend is het weer tijd om mijn nagels te doen bij Queen Nails in Zwolle. Ik kan eindelijk weer samen met een vriendinnetje, gezellig! Dit keer kies ik voor een donkerblauwe kleur.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Daarna doen we nog even een theetje en een taartje in de stad. We gaan naar Maxims en dat vonden we een beetje tegenvallen. Het ziet er allemaal erg lekker uit, maar de smaak is heel gewoontjes. Dan zijn er leukere en lekkerdere zaakjes in Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

’s Avonds ga ik nog gezellig naar een vriendinnetje waar ik spelletjes mee speel. We zijn met z’n tweeën dus spelen Qwirkle en Patchwork!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

Zondag is een heerlijk luie dag, maar ik besluit toch maar productief te zijn en werk de hele middag. Ik maak foto’s en bewerk deze allemaal alvast zodat ik van de week lekker achter mijn laptop kan kruipen en alleen maar hoef te typen.

Lief dagboek en lezeressen week 43 – 2018

En we sluiten de week natuurlijk af met een nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw, ik vind dit echt zo leuk om te zien. Ik vraag me alleen af of er echt koppels gaan ontstaan dit seizoen. Wat is jullie voorgevoel? Ik denk dat Marnix, Wim en Michelle achter het net gaan vissen.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik weer een rustige week qua afspraken. Vanmiddag heb ik een interview bij de krant en voor de rest staat er helemaal niets op de planning en dat vind ik ook wel lekker want ik ga deze week ongeveer 10 video’s opnemen voor de unboxing week! Planning is dit weekend of volgende week live te gaan, dus abonneer je alvast op YouTube om geen video te missen (ze komen natuurlijk ook op mijn blog online).

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

10 reacties

  1. wat een heerlijke week weer!! ik heb ook die huisjes zien staan bij de action en idd super en ja prijs prijs uhh het is een eemalige uitgave toch ;) en je kan ze steeds weer gebruiken dus ja…kopen die handel hahah fijne week weer Meis

  2. Wat een heerlijk overzicht weer en die sushi ziet er heerlijk uit.. wel jammer dat iedere ronde bijna een uur duurde.. daar zou ik heel chagrijnig van worden! Verder zat ik er bij Steffi al naast.. ik denk dat die vrouw van de champignons voor die gozer met het bruine haar gaat ‘hoop ik’ jaap voor de blonde vrouw, marnix is gewoon vreselijk tot nu toe dus ik hoop dat die eerst zichzelf een beetje leert kennen en dan pas aan een vrouw gaat :P

  3. Leuke spelletjes speelden jullie. Liggen hier beide ook geregeld op tafel. Ik denk wat boer zoekt vrouw betreft hetzelfde als jij. Wordt een leuke aflevering volgende week denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *