Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Goedemorgen! Het is maandag en dat staat in het teken van de dagboeken en weekoverzichten! Ik heb er natuurlijk ook weer eentje voor jullie. Benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan? Kijk dan zeker even verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Maandag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, als ik terug denk weet ik ook helemaal niet meer wat ik heb gedaan. Ja ik moest werken voor een zieke bij de Albert Heijn en daarnaast heb ik geen idee meer, wellicht bloggen. Hier trouwens nog even een zoekplaatje, moest er zo om lachen!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Goedemorgen, de dag begint weer vroeg, om kwart over 6 gaat de wekker voor een nieuwe werkdag. Onder het ontbijten check ik even mijn blog en die van anderen natuurlijk. Ik werk tot 1 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Daarna haal ik nog even boodschappen en maak deze Nutella chocolademelk die echt mega lekker is. Het recept vind je hier.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Rond half 6 begin ik met het eten, boerenkool!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Yes please, mijn lievelingseten, vooral in de winter.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ik vind het wel mooi geweest voor vandaag en duik lekker een warm bad in met deze Saigon Pink Lotus badolie, deze ruikt zó lekker! Er is trouwens een hele lijn van, echt heaven!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Woensdag was ik de hele dag aan het werk, ik was er al om 11 uur en werkte door tot half 10, heb dus niet echt foto’s gemaakt. Er ging heel veel snoep bij de kassa’s weg (waarschijnlijk een nieuwe WORP) en konden nergens de nootjes vinden voor ons in het meubel terwijl er wel veel voorraad stond, gek! Later kwam ik dit tegen, nu zie ik de fout ;), jullie ook? Ze stonden gewoon in het schap waar ze niet horen!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ook vond ik dit advertentiekaartje, ik moest er wel om lachen!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Woensdag heb ik een vrije dag en die wil ik lekker productief inplannen. Tot mama verteld dat het opa’s sterfdag is en ik dus naar oma toe wil. Met andere woorden, van een productief dagje komt er niet zoveel meer. Ik wil een mooie grote bos bloemen halen dus ga lekker de kou in, maar wel met mijn warme sjaal!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Mooi gezicht al die vallende blaadjes van de bomen!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Gelukkig is oma blij met de bloemen, er moesten natuurlijk wel chrysanten in, opa had altijd een tuin met een bed voor chrysanten!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Bijzonder hoe lang het al weer geleden is en ik het me als de dag van gisteren herinner, opa is alweer 14 jaar niet meer bij ons. Met andere woorden, ik was 8 toen hij overleed. Maar ik heb zoveel goede herinneringen aan hem dat ik me alles heel goed en bewust kan herinneren. Maar misschien komt dat ook omdat we vroeger buren waren. Wij woonden met opa en oma in een twee onder één kap woning, wij aan de ene kant en opa en oma aan de andere kant, dus we waren er natuurlijk super vaak.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Toch nog maar wat werken in de tussentijd. En natuurlijk even kroelen met Mila.

Lief dagboek en lezeressen week 43

’s Middags spreek ik af met iemand van dit hondje, raden jullie wie? We kletsen lekker en doen een rondje stad met Chubby.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Juist, met Cynthia, wat heel gezellig weer bijgekletst te hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 43

YES! Danny’s moeder heeft weer snert gemaakt. Zooooo lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Vrijdag had ik een drukke dag gepland, ik moest van alles doen, maar dat gaat natuurlijk altijd fout. Ik was zo dom om mijn video en opgemaakte producten weg te gooien. SHIT!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Nouja, daar was nu even niets aan de veranderen op de vroege ochtend, dan maar wat artikelen schrijven en een foto maken voor Instagram. I Heart Makeup komt namelijk naar Nederland!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Na wat artikelen getypt te hebben ga ik me douchen en maak ik mezelf op. Helaas heeft mijn Expert Face Brush echt zijn beste tijd gehad. Binnenkort maar een nieuwe bestellen.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Ineens zie ik de vuilniszak nog op het balkon staan met mijn weggegooide producten! Ik red een klein deel en neem deze even goed met een doekje af. De rest was helaas zo vies dat het niet meer te redden was, dan maar een wat kleinere opgemaakt video. Daarna neem ik ook nog een campagne video op.

Lief dagboek en lezeressen week 43

En ik swatch de Essie lakken voor de winter.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Voor je het weet is het alweer 6 uur en is het tijd om te gaan eten. Ja, wij zijn echte Hollanders en eten om 6 uur ’s avonds.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Van Cynthia kreeg ik BondiChai, dat zijn sticks met poeder waar je Chai Latte van kan maken. Ik had dat nog nooit gehad en was wel benieuwd. De reden waarom ik het nog nooit gehad had was omdat ik dacht dat er koffie doorheen zat en dat lust ik écht niet. Maar ze vertelde me dat het alleen met warme melk moest, en dat lust ik wél! Ik probeerde deze variant met vanille en honing, oh my, dit was zo lekker! We hadden het gehaald bij Curly een koffiewinkeltje in Zwolle, binnenkort weer even langs gaan, ik wil meer!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Jum, even genieten tijdens het editten van een video! Wat trouwens echt een ramp was. Ik ben al geen ervaren video maker, maar editten is helemaal niet voor mij weggelegd. Ik heb er denk ik 3 uur over gedaan. Sommige mensen vinden dat heel leuk, maar laat mij maar lekker blogposts schrijven! (Ik vind af en toe video’s maken wel leuk, maar het moet wel simpel blijven, haha).

Lief dagboek en lezeressen week 43

Als ik eindelijk klaar ben gooi ik mezelf liggend op de bank en ga samen met Mila PLL kijken!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Zaterdag slaap ik wonder boven wonder uit en dan is het alweer tijd om aan het werk te gaan. Ik werk van 1 tot half 10 ’s avonds. Ik ga lekker met de fiets naar het werk, veel beter!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Er waren poffertjes in de aanbieding, ik kon de verleiding niet weerstaan om deze niet op te eten in mijn pauze, jum!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 43

Thanks wintertijd, dankzij jou word ik al om 6 uur wakker. Na 8 uur heb ik er echt genoeg van en ga uit bed. Douche me, doe de was en we halen Danny zijn auto op. Ondertussen haal ik pakketjes op bij mijn ouders.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Danny maakte lunch, pulled pork uit de oven, super lekker! Aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Alleen Mila wilde ook graag een hapje. Na haar 10x van tafel te hebben gehaald gaf ze het maar op en ging zielig op de stoel naast me liggen. Arm beest toch, mag ook niets.

Lief dagboek en lezeressen week 43

’s Middags hadden we een feestje van een collega in Epe die jarig was. Omdat niemand wilde bobben gingen we maar met de bus.

Lief dagboek en lezeressen week 43

Het feestje was ontzettend gezellig en hebben lekker gekletst (en gedronken natuurlijk) er was zelf een lekkere barbecue! Goed voor elkaar!

Lief dagboek en lezeressen week 43

Lief dagboek en lezeressen week 43

Eenmaal weer in Zwolle wilden we nog even een paar shotjes doen in de nieuwe bar Shotto, dus deden we dat, gezellig!

Dit was mijn afgelopen week weer, deze week heb ik nog niet veel op de planning staan behalve werken bij de Albert Heijn. Vandaag ben ik vrij en moet hard aan mijn blog werken, dinsdag werk ik, woensdag en donderdag ben ik vrij en vrijdag en zaterdag werk ik weer de hele dag. Lekker weekje dus! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Ik ben zeg wel erg benieuwd naar Danny’s Pulles pork recept uit de oven? Zoiets zoek ik al echt lang! Share please? Als t niet als post gaat dan wellicht n linkje waar hij het vandaan heeft? :):)

    1. Ik zal het je heel makkelijk maken: Albert Heijn heeft op de vleesafdeling Pulled Pork in de schappen liggen, even in de oven, uit elkaar trekken en klaar is Kees!

  2. Leuk dagboek weer! Ai, wat jammer van je Expert Face Brush! Ik heb die van mij al een héle tijd, hopelijk begint die ook niet te verharen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *