Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Lief dagboek en lezeressen week 42

Goedemorgen en leuk dat je weer met mij mee wilt kijken naar mijn afgelopen week. Mijn eerste echte volledige werkweek zónder uitstapjes buiten de deur voor het werk. Het was een drukke week die in één keer voorbij is gevolgen en werkte vooral thuis, maakte campagnes af, kluste met mijn ouders aan ons huis en deed leuke dingen met vrienden. Kijken jullie weer met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 42

Maandag ben ik de https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie aan het doen en vind ik dit briefje daar tussen. We hadden het briefje bewaard omdat deze in de brievenbus gestopt was en wij eigenlijk onze dakkapel wel wilde laten reinigen aan de buitenkant omdat de vorige bewoners dat volgens mij nooit hebben gedaan. Ik stuur deze foto dus even naar Danny door ter herinnering.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Goedemorgen Mila, ze heeft er deze ochtend nog niet heel erg veel zin in.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Het is prachtig weer buiten dus ik draai wasjes en hang die lekker buiten aan de droogmolen, ideaal. Ik voel me altijd wel heel burgerlijk als ik mijn was buiten aan de droogmolen ophang.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Ik weet niet of jullie het al eerder hebben gelezen, maar wij hebben dus blijkbaar een Japanse Duizendknoop in de tuin en dat is letterlijk een terreur plant. We hebben de voortuin al voor de helft afgegraven om de wortels uit de grond te halen maar toen zagen we dat ze ook onder de fundering kropen. Eenmaal de kruipruimte onder het huis open gemaakt te hebben kwamen we voor een leuke verrassing te staan… Wat een drama die plant zeg. Mocht je hem ooit in je tuin aantreffen, echt meteen verwijderen!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 42

Goedemorgen Mila! Mila is echt gek op haar nieuwe mandje en ik ben er blij mee want ik vind het mandje super mooi. Normaal als ik iets voor haar koop kijkt ze er niet naar om maar dit mandje is gelukkig eens een keer een succes.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Ik werk de hele ochtend en neem daarna even een pauze om lekker een rondje te lopen en een bakje thee te drinken in het park.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Ik fiets langs de huizen die ik vanaf kinds af aan al geweldig vind. Mocht ik ooit de loterij winnen wil ik in deze huizen wonen. Weten Zwollenaren waar dit is? Ik vind die huizen zó mooi!

Lief dagboek en lezeressen week 42

Lief dagboek en lezeressen week 42

We lopen een stukje rond en strijken neer in het nieuwe paviljoen in het Wezenlandenpark. We kiezen een hele luxe plek uit bij de openhaard met een gebakje, even genieten!

Lief dagboek en lezeressen week 42

Als ik thuis kom ligt mevrouw nog steeds voor pampus in haar mandje, luilak!

Lief dagboek en lezeressen week 42

’s Avonds gaan we met een aantal vriendinnen naar een andere vriendin toe om spelletjes te spelen. We spelen Dixit en Beverbende.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 42

Woensdagochtend had ik mijn gesprek met verschillende psychologen bij de GGZ voor mijn ADD/ADHD test, aangezien daar wel een beetje een aanleiding voor was. Maar uiteindelijk bleek dat ik dat totaal niet had en het vooral mijn karakter was. Stiekem was ik opgelucht maar aan de andere kant ook weer niet. Ik weet niet waarom, maar misschien vond ik het voor mijzelf prettig dat er een stempeltje op gedrukt werd maar dat is natuurlijk grote onzin. Fijn, ADD of ADHD hebben is helemaal niet leuk natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 42

Daarna ga ik nog even met mijn moeder naar de stad en we kijken even bij de Hudson’s Bay. Het valt me op dat er elke keer amper wat te doen is in die winkel. Ik vraag me af hoe lang het blijft bestaan. Ik vind het een prachtige winkel, maar wel echt bizar duur.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Ook spiek ik even bij de vernieuwde Kruidvat in het centrum, het is nu een Kruidvat in de Stad geworden en hebben nu een vet grote beautyafdeling! We hebben nieuwe merken zoals Lotti, I Heart Make-up. Freedom, MUA en grote schappen van Catrice en Essence.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Daarna ga ik nog even lunchen met mama in de stad bij Dunnink, dat vind ik altijd een erg leuke zaak! Ik neem een broodje met gesmolten brie en Italiaanse ham, lekker! Daarna ga ik weer snel naar huis en aan het werk, er moet nog genoeg gebeuren.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 42

Lief dagboek en lezeressen week 42

Donderdagochtend begin ik eerst met artikelen maken en rond 10 uur stap ik in de auto naar Zwolle Zuid. Ik moet namelijk naar de Tuinland voor kattengrind en snuffel natuurlijk ook even bij de kerstafdeling. Hij is nog niet helemaal klaar maar zit er al wel prachtig uit! Ik krijg echt helemaal zin in de kerst! Daarna rij ik nog even naar de Karwei omdat ik glasvliesbehang nodig heb en het daar met 30% korting is en dat scheelt nog al op rollen van ongeveer 100 euro.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Vervolgens rij ik door naar de Action om wat kleine prullaria dingen te halen die ik nodig had en hier mooi goedkoop zijn. Eenmaal thuis ga ik weer snel aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 42

Kijk die lieve Mila dan op bed liggen tot dat wij naar bed gaat, dotje is het ook!

Vrijdag

Deze dag heb ik blijkbaar helemaal geen foto’s gemaakt. Ik ben de hele dag thuis druk bezig met werken en doe het huishouden, boodschappen en dat soort dingen, heel saai dus!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 42

In de ochtend komt al vroeg de HelloFresh box binnen waar ik wakker voor moet zijn. Heel vervelend dat vroege opstaan op zaterdagochtend. Maar ik ben wel erg benieuwd wat er in zit. Ik pak hem uit en kijk even wat wij nog meer voor de rest van de week nodig hebben en doe meteen boodschappen. Ook rij ik nog even naar de dierenarts om wat voor Mila op te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 42

’s Avonds gaan we naar vrienden om de wedstrijd van PEC Zwolle te bekijken en ik ga vooral mee voor de gezelligheid, die wedstrijd boeit me geen reet, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 42

Zondagochtend begin ik meteen vroeg met een grote pan zelfgemaakte groentesoep te maken want mijn ouders komen de hele dag helpen en dan heb ik tenminste wat lekkers voor tussen de middag. Alleen hij was niet heel erg goed gelukt want ik had andere bouillon gebruikt en die vond ik toch niet zo lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 42

We hebben het volgende project, het trappengat opknappen. De muur is hier heel erg slecht en dit moet gewoon netjes worden. Mijn ouders halen halsbrekende capriolen uit het behang tot in de nok toe goed te kunnen plakken en wij kijken een beetje toe. Handig als je zelf zo handig bent als een bos wortels en je ouders álles maar dan ook álles kunnen qua klussen. Binnenkort komen ze onze trap opknappen dus daarom willen we de muren alvast netjes hebben (aangezien je er dus met de trap bij moet en het zou zonde zijn als door de trap de nieuwe trap beschadigd wordt).

Lief dagboek en lezeressen week 42

’s Avonds gaan we lekker gourmetten, kan best in oktober al joh. Het was gelukkig vooral héél erg lekker en heel erg gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 42

En als afsluiter spelen we natuurlijk nog een spelletje kaart die de vrouwen glorieus winnen! Daarna ben ik eigenlijk zo moe dat ik meteen mijn bed in duik en ook meteen vertrokken ben.

Deze week is ook weer een rustige week. Vandaag komen mijn ouders weer klussen aan het trappengat en werk ik wat campagnes uit. De rest van de week werk ik thuis en woensdag ga ik weer eens naar Amsterdam toe. De rest van de week is het rustig en heb ik eigenlijk nog niets op de planning staan behalve dus werken. Gaan jullie nog leuke dingen doen deze week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

    1. Ja die is ook echt verschrikkelijk! Die hadden de vorige bewoners in de achtertuin staan, wat een ellende om die plant eruit te krijgen zeg! Maar het is gelukt, hopelijk deze ook nog.

  1. Jeetje, wat een hardnekkige plant, lijkt me super irritant om die overal weer tegen te komen! Ik heb ook zin om kerstafdelingen van tuincentra te bezoeken, zo gezellig <3

  2. Dat van die add/adhd herken ik helemaal, want ik heb ook jaren bij een psycholoog gelopen maar ze komen er maar niet achter wat er nu precies met mij aan de hand is. Ik laat het voor nu rusten, maar oooh wat wou ik graag die stempel zodat ik zelf en de mensen om mij heen begrijpen wat ik heb en waarom ik ben zoals ik ben. En soms nog steeds…maar wil niet weer die psych molen in! En weer super leuk dagboek weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *