Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Vorige week was een heerlijke week met nog prachtig weer! Ik heb er nog heerlijk van genoten en ben lekker thuis bezig geweest en met de website. Zo ging ik onder andere naar de kapper, was weer aan het klussen en werkte aan campagnes.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Vorige week hadden we het asbest laten verwijderen, maar er moet natuurlijk ook wat nieuws in. Steenwol dit keer!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Tussen het klussen door sta ik in de keuken om een gerecht van Marley Spoon te maken, nu is het licht nog goed voor de foto’s. Het was echt super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

En weer door! Papa maakt een nieuwe buitenkraan en mama schuurt de nieuwe panelen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Mijn favoriete bezigheid, naar de tandarts. Gelukkig heb ik zoals gewoonlijk niets, maar ik blijf het niet leuk vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Omdat ik anderhalf uur tussen mijn afspraak van de tandarts en de kapper heb zitten ga ik even de stad in om een broodje te eten. Beetje onzinnig om eerst weer terug naar huis te fietsen en dan weer naar de stad terug te fietsen. Ik eet een heerlijk broodje bij de Gillende Keukenmeiden.

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Bij de kapper! Het ziet er hier altijd zo gezellig uit!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Nieuw haar, weer een fris model en wat blonder dan dat het was!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Mila haar nieuwe favoriete plek, de strijkplank… De rest van de ochtend ben ik bezig met mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Ik lunch met een lekkere simpele tosti!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

’s Middags ga ik naar vrienden en spelen we een spelletje, dit keer De Legenden van Andor. Het lijkt een beetje een fantasy spel, maar het is echt heel tof! Je speelt met elkaar tegen het bord en dat is best moeilijk!

Donderdag

Van donderdag heb ik helemaal geen foto’s, ik ben de hele ochtend met mijn kwartaalaangifte bezig en werk voor de rest van de dag aan mijn blog. Niet zo een boeiende dag dus.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Vrijdagochtend spreek ik gezellig met Elise af om samen te werken en wat foto’s te maken. Ook blijf ik gezellig lunchen en heeft ze allemaal lekkere dingen in huis gehaald!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Even op de foto met mijn nieuwe laarsjes die ik van Dalen heb gekregen. Ik vind ze echt super leuk met dat printje.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Zaterdag ben ik de hele dag onderweg. Ik ga ’s ochtends zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de stad en ’s middags doe ik vooral veel dingen in het huishouden en boodschappen. ’s Avonds gaan we naar vrienden en ik ben echt verliefd op kun katten, kijk nou HOE SCHATTIG?!

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

’s Avonds gaan we naar singlefeestje! Ik kreeg vaak de vraag of ik weer single was, maar nee het is een feestje waarbij de singles draaien, haha! Maar niet erg, ik dacht eerst ook dat het alleen voor vrijgezellen was.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Zondag slapen we natuurlijk lang uit en daarna zijn mijn ouders er weer om de schotten af te maken en de voortuin toch echt eens klaar te maken. Ik heb nog boomschors en planten voor in de voortuin nodig dus ga naar de Tuinland. Natuurlijk moet er ook bij de kerstafdeling gekeken worden.

Lief dagboek en lezeressen week 42 – 2018

Klaar! De bielzen liggen er nu ook goed in, er ligt nieuw en genoeg boomschors in en de Japanse Duizendknoop is helemaal uitgegraven (voor de 6e keer ofzo, klote plant) en er staan nieuwe plantjes in de border. Vorig jaar al een nieuwe voordeur, heb de onderkant netjes donkergrijs geverfd en chrysanten buiten gezet, ik vind het mooi zo!

En dat was hem weer voor deze week! Vandaag ga ik aan het werk en ’s avonds gezellig uit eten met Elise. Voor de rest heb ik helemaal geen plannen deze week dus ik kan lekker doorwerken wat ook erg lekker en fijn is! Hebben jullie vakantie en gaan jullie nog wat leuks doen of zijn jullie ook gewoon aan het werk?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2018 at 10:31

  Jullie voortuin is prachtig.
  Wat een leuke week.
  Je kapsel is zo mooi.

  Xoxo

 • Reply
  racheltjuh
  22 oktober 2018 at 10:32

  lekker weekje weer meis :D en hier hebben de meiden vakantie maar ik ga gewoon door en hubby ook

 • Reply
  Tineke
  22 oktober 2018 at 10:53

  Die nieuwe laarsjes zijn erg mooi! Dat van het licht is wel een nadeel voor bloggers. De herfst en winter zijn niet zo goed daarvoor ;)

 • Reply
  Kelly
  22 oktober 2018 at 20:27

  Oh wauw, Tuinland ziet er gaaf uit zeg! Heerlijk al die kerst dingen.

 • Reply
  Frederiek
  22 oktober 2018 at 20:55

  Het nieuwe kapsel staat je goed en wat een geluk met ouders die zo handig zijn ? Ik kijk er altijd naar uit om op maandag je dagboekjes weer te lezen. Fijne (werk)week.

 • Reply
  Mariska
  25 oktober 2018 at 21:34

  Wat een prachtige voortuin hebben jullie!

 • Reply
  Lisanne
  29 oktober 2018 at 20:56

  Je nieuwe kapsel staat je super goed! Mag ik vragen waar je ketting van is op de foto waar je zegt dat je naar de kapper bent geweest op dinsdag?

  • Reply
   Aranka
   29 oktober 2018 at 20:58

   Dat mag zeker! Het kettinkje is van Tiffany & Co uit de Elsa Peretti collectie :)

  Laat een reactie achter